Aile & Toplum Yalnizliktan sikilan var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benimle börek yemek isteyen var mı? Güncellemeler1 yıl Güzel olmus. Size daha iyileri nasip olsun sevdiklerinizin elinden yiyin. Yalnizliktan sikilan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Bu sıcakta börek yenmez, meyve varsa yerim hayır demem 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Valla yedim gayette Yorumla Eddy_0606 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Afiyet olsunGerçwkten güzel görünüyor eminim lezzetli olmuştur Doğrusu hayır diyemeyeceğim buna Güzel ama sıkıcı bir gün olsa gerek 0 0 Yorumla
Galeanoo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Bende yalnızım beni eve çağır oturup börek yeriz sohbet ederiz :D 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. patatesli mi yoksa :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Maydanoz peynir Yorumla sedomania2 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. daha çok börek yapıcaz gibi geldi bana 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahaa ay çok komiksinz ciddi misin? Yorumla SAblaK 1 yıl Ne bilim evde bana yaptırıyorlar 😂 Yorumla Soran 1 yıl He iyi başka türlü bisey sandim. Yorumla SAblaK 1 yıl Ne sandın ya kötü bir şey mi dedim Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeni yemek yedim ama bir çayını içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kıymalıysa buzz gibi ayran alıp geliyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok maydonoz peynirli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda olur nabalım eline sağlık Yorumla Soran 1 yıl Sagolun Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sıkı can iyidir kolay çıkmaz. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neli o börek 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Maydanozlu peynirli Yorumla MrConfused 1 yıl Alırım bir dal 😂 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. çay iççem sade 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cay taze degil demlersin Yorumla 200x5 1 yıl olur😋 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl bu ne böreği la 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Tava pratik Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl tadını merak eyledim Yorumla Soran 1 yıl Yap ye kolay Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl evim yok Yorumla Soran 1 yıl Nasil ya vardir nerde kaliyon Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl ev harici bir yerde Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı. Ne börreeeğii bu 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. ben sıkıldım 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Kengec yiyelim 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bu sıcakta börek yenmez, meyve varsa yerim hayır demem
Valla yedim gayette
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Gerçwkten güzel görünüyor eminim lezzetli olmuştur
Doğrusu hayır diyemeyeceğim buna
Güzel ama sıkıcı bir gün olsa gerek
Bende yalnızım beni eve çağır oturup börek yeriz sohbet ederiz :D
patatesli mi yoksa :)