Kimi dinlesen günde beş kere evlerini çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkıyorlar ama en pis olan hep kadınlar tuvaleti niye?

Kimi dinlesen günde beş kere evlerini çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkıyorlar ama en pis olan hep kadınlar tuvaleti niye?

Ya sorma biz bir tane evimizi 2 tane kız öğrenciye kiralamıştık , kiracımızdılar 2 sene kaldılar evde. Çıktıkları zaman evi b*k götürüyordu. Her yer leşti, 1 hafta kadın saçı temizlemeye çalıştım. Bunlar bu şekilde yaşamayı kendine nasıl layık görüyor acaba ben anlamadım. He ek olarak askeriyede şu an biraz daha sembolik eğitimler verilse de temizlik titizlik çok ön plandadır. O zamanlarda kazandığın alışkanlığı geri kalan yaşamına uyarlarsan insanın baya bir lehine olur, o yüzden genel olarak erkekler kadınlardan çok daha temiz ve titizdir, tam tersi diye düşünmeyin.
Kadınlar askere gitsin
Tam tersi olması gerekiyor aslında ama bazıları demekki özensiz... halbuki telefon alırken bile kadından temiz diye ilan açılır kadınlar daha temiz kullandığı için...
Cevap
39Cevap
Bence kadın erkek fark etmiyor. pis olan temizlenmeyen ya da insan gibi kullanmayanların Wc si pis kokar sdfsdf
Yaptıklarını hoş bulamamakla birlikte birkaç neden söyleyeyim:
Temizlik
Kadınlar, genellikle makyaj ve güzellik gibi şeylere özen gösterdikleri için, bazı detayları atlıyor olabilirler. Ancak, erkeklerde öyle bir sorun söz konusu değil. Ayrıca, erkekler askeriyeden tuvalet temizliği yaptıkları için alışkanlık kazanmış olabilirler.
Kullanım
Kadınlar tuvaletini daha çok kişi kullanır - küçük yaştaki çocuklar - ve o nedenle de ekstradan kir çıkabilir. Erkeklerde ise daha az kullanım mevcuttur.
Bilinçsizlik
”Nasıl olsa temizleyen var” düşüncesi söz konusu olduğu için ve topluma açık bir alan olduğu için ve kimin yaptığı anlaşmadığı için çok da özen göstermiyor olabilirler.
Her iki cinsiyette bu konuda bilinçli olmalıdırlar ve kullandıkları alanı temiz tutmaya özen göstermelidirler.
Vallahi çok haklı ben eskiden kadınlar bu konuda kesin temizdir derdim ama gördüğüm kadın tuvaletleri gerçekten çok pis ya kanlı pedini öylece gelişi güzel atan mı dersin, sildigi peceteyi yere atan mı dersin neler var neler ya iş yerinde kadinlar tuvaleti tikanmisti açamadilar ben hallederim dedim açtım ya içinden ped çıktı yahu pedi bari tuvalete atmayın. Birde bi internet sitesinde bi anket görmüştüm Türkiye'de kadınlara sorulmuş tuvalette taharet mutlugunu kullanip yıkayarak mi taharet mi yapiyorsunuz yoksa peçete ile silip geçiyormusunuz diye sormuşlar 100 kadindan 70i peçete ile silip klozete atıyorumu seçmiş. İğrenç ya
Ben umumi tuvaletlere girince elimde pecete sabunla giriyorum sonra onlarida oraya bağış yapıyorum benden sonrakine kolaylik olsun herkes bu bilinçte olsa gerçekten de çok pisler hem bir şeylerden şikayetçi olup, hemde hiç bir şey yapmiyolar. Yapanada destek olmuyolarb ben hemcinslerimi hiç anlamıyorum hiç
Ben de çantamda sprey dezenfektanla dolaşıyorum valla yoksa halimiz harap
Iki çocuk olunca alistim islak mendil dezenfektansiz adim atmiyorum bide birakiyorum onlari baskalarina faydalansin diye
Çocuk olunca cidden daha zor ya. Çok güzel düşünmüşsün ben bireyselciyim🙄
Benim anlamadığım neden erkekler pis olarak adlandırılmış konunun bizle alakası bile yok. Her şey cinsiyetci yaklaşım sonra biz yapınca bla bla. Kendini eğitemeyen insandan her şey beklenir. Evet kadınlar tuvaleti daha pis oluyor çünkü kadınlar dışarıya karşı iyiler.
Bir AVMde çalışıyordum bir aralar. Ayaküstü temizlik görevlisi ablayla lavaboda sohbet ettik Herkesle konuşuyorum ben biraz 😂 kadınlar tuvaletinden çıkan pislik erkekler tuvaletinden çıkmıyor dedi kadın. Erkekler tuvaleti tertemiz kadınların tuvaleti leş gibi dedi 😂
Görsel o kadar haklı kii
Erkekleri bilmediğim için yorum yapamıyorum ama temizim diyende pis. Evim dağınık olsun ama ben temiz olayım
onların düşüncesi tam tersi
Reziller gerçekten ya
Valla bugün anlatmak istediğim ama linç yediğim o soru bu soru. Aliş anlat alkışlıyom seni ben.
Aşko ben bu tip insan müsveddelerinden üç tanesiyle 4-5 ay aynı evi paylaştım. Hepsi ben evi şöyle temizlerim, pisliğe böyle gelemem diye ahkamlar kesti. İkisini de ayrı ayrı evde kimse yokken bastım lavabonun içini saçlarıyla doldurmalarını mı dersin, günde 27383 kere yedikleri noodle tabaklarının içinde artık sineklerin uçuşmaya başlamasını mı dersin hangisini anlatayım ki? İşleri güçleri şov
Bi de koltuk altları sovan gibi kokuyorsa daha ne olsun. Yeme de yanında yat. 🤣 Kralımızı hatırlayalık. Yeme de yanında yatçılardan kim kaldı yev @mryty 🤣🤣
Engel geliyo o nasıl bi tabir püh sana
Temizinden engelin varsa alırım yoksa bugün olmaz. Günahtır.
@Mryty puhahaha 🤣
Aliş ben bu kanlı ped olayını vişne reçeli olarak yorumladım. 🤣🤣
@Mryty oyş. Canım çekti.
Hazır soru açılmışken yazayım gerçekten doğru bunun kadın düşmanı olmakla ilgisi yok hijyenle ilgisi var bir sifona basmak, pedi sarıp çöpe atmak ve etrafı kan yapmamak bu kadar zor değil kimse evini o şekilde kullanmıyor o yüzden dışarda bunu yapmak cahilliktir üstelik ordan bulaşabilen hastalıklar varken bunu yapmak saçmalıktır ve bencilliktir tweet aşırı doğru
Bi tek orada kendiniz oluyonuz içiniz dışkınıza ay pardon dışınıza vuruyor
Bi insanı tanımak istiyorsan wcye götür..
Kadınlar s*içiyor mu aa ilk defa duyuyorum
kzjzjzsksjskem
Maalesef🤕
her kadın için geçerli olmayan ancak önemli bir yüzdeyi kapsayan bir gerçek.
sahip oldukları korkunç pislikleri buraya yazmayacağım, bence hayal gücünüz yeter
Şu ped olayı o kadar mide bulandırıcı ki kokusu geldi bak ıykkk toplu kullanımı zaten kullanmamaya özen gösteriyorum ne zıkkım bulaşıyorsa oradan bulaşıyor
Acı bir gerçek bu. Kadınlar tuvaleti hep daha pis. Evde çocuğu kocası yere toz düşürse ağzına mıçan kadınlar tuvalette bi rahatlar ki of🤮
Erkeklerin bir şeyi yok ki kadın regl oluyor akıntısı oluyor derken ortalık b*oka dönüyor
Ee evde de mi öyle bırakıyorlar
yoooo
pisler işte
Erkekler tuvaletine giren kadın var mı da bu kıyas? Yani kız haklı ama kıyas da ne bileyim?🙄🙄
erkekler tuvaletine girmedim bilmiyorum lakin kadın tuvaleti rezilliği dogru
Gençken fastfood, restaurant tarzı yerlerde bir süre çalıştım. İnan bayanlar tuvaletine girmek hiç istemiyordum, hatta kaçıyordum. Kendi evleri olmadığı için gerçeklikleri bu hocam
Bu ara herkes kadınların işine karışır olmuş yeni gündem bu sanırım hjk
Ya gerçekten öyle bu nedenle dışarı da kullanmıyorum
Evet maalesef böyle bir gerçek var sebebini ben de hiç bilmiyorum
Ped atıyorlarsa ve temizleniyorsa ceset kokar doğrudur.
* Temizlenmiyorsa
mağazada çalısırken kanlı pedini giyinme kabininde bırakan gördüm ben
kadınların kabini hep daha pis ve kötü kokardı
Çok haklı bir isyan , bu yorumu erkekler de görüyor onlar yerine ben utandım şu an
Kadınlar pasaklı çünkü.. yıllardır söylüyorum dinleyen yok
İkisi de pis insanlar kendi yerleri olmadığı için pis bırakıyolar nasıl olsa bi daha gelmicekler.
ben tam tersini düşünüyordum
kadınların daha temiz olduğunu yani
Kendi evinin tuvaleti olmayınca insan pek umursamıyor galiba, insanlar bencil.
Erkek tuvaletlerinin temiz olduğunu nasıl öğrendin🗿🗿
Temizlikçiyim ben
Avmde çalıştım. Kimse yokken erkekler tuvaletini temizledigim oldu. Gercekten bize göre çok temizler.
Cidden mi
Ahlak edep yok ne iğrenç insanlar var ya hiç mi utanmaz
kadınlar çok vurdum duymaz aman banane diyip çıkıyorlar işin içinden
bu yüzden kadınların wc çok pis bu her yerde böyle
ya benzin istasyonunda bile kötü düşün yani
Gittiğimden değil mecburiyetten cami tuvaletine gitmiştim kapıdan girdim koridorda 25 cm bok vardı kapıyı açtım klozetin üstünede bi 20 cm uzunlukta sıcılmıs
Artık kadınlarda pis.. Her yere Orkid bezi atıyor.
hemide kanlı kanlı
Tam tersi erkekler tuvaleti daha pis olur diye düşünüyodum her zaman :d
Buda demek oluyor ki kadınlar erkeklerden daha pis😂
Maalesef efendim erkeklerin ne kadar adı çıkmış da olsa kadınların durumu da gerçekten içler acısı
iyy ben mi temizleyecem başkası yapsın dedikleri içidir
Benim öğrendiğimde şok olduğum bir olay 😂
Keşke gerçek olmasa
Gerçekten böyle yani alla alla aklım almıyor 😂
özünüzde pissiniz çünkü
Hepimiz aynı değiliz 🙄
şüpheniz hepiniz bir değilsiniz ama içiniz de öyle pis kadınlar var ki : )
Nasıl kamufle ediyorlar ama kendileriniii
Kadınlar tuvaletini bilmem ama erkek ler tuvaleti rezalet ben sırf iyrendiğim için okul zamanımda okul tuvaletine gitmiyordum
bazıları gerçekten çok pis hayir insanları düşünmüyosun kendi hijyenini de mi önemsemiyorsun
Maalesef çok haklısın
Evet gerçekten kadınlar daha pis
Genelde erkekler olurdu ama ilginç 🤔
Sözde temizler şünkünüm.
Kadınların bazıları pis çünkü
Vajinal temizlik sart
Çok doğru geçen avm tuvlaetinde kanlı pedi gördüm tam ortada midem bulandı
Kadinlarin disi guzel ici pis:)
pis kullandıkları içindir
Kadin tuvalletine girmedigim icin yorum yapamam
Çünkü erkekler kadınlardan daha temiz
Erkeklere pis derler bir de.🙄