Her evin ayrı bir kokusu var mesela
Buzdolabının bulaşık makinesinin kokusunun sindiği şeyleri yiyemeyenler nerdeler jdndjsnd
En az bunlar kadar detay bişey söyleyin
Her evin ayrı bir kokusu var mesela
Buzdolabının bulaşık makinesinin kokusunun sindiği şeyleri yiyemeyenler nerdeler jdndjsnd
En az bunlar kadar detay bişey söyleyin
Ben bu konuda biraz tuhafım. Mesela buzdolabının buzlarını yemeye bayılırım hatta ölürüm yani yemek için. Ama dolapta ağzı açık yemeği suyu yiyemem. Sonra ağır parfüm kokusu direkt kusturur migrenimi tetikler. Ev kokusundan nefret ettiğim için ayak üstü 5dk bile dursam bi yerde 3 kez yıkanırım
Midem aşırı hassas, kötü bir koku alayım ya da aşırı stres falan yapayım hemen etkilenir, bulanır. Hele regl döneminde koku hassasiyetim arama kurtarma köpeği olarak iş görebileceğim seviyelere çıkıyor, ayrı bir dert.
Fena ya
Mide ve burun pek hasasss değil
İkisi de çok hassas
Cevap
22Cevap
Hassas değilim ama kötü kokuları ya da yemekleri de sevmem.
kötü koku sevmem sinirlenirim hatta duyduğum an, midem de bi o kadar hassastır yapılan yemeği ikinci gün yiyemem mesela günlük tüketilmeli et yerim ama kurban eti yiyemem psikolojik olarak etkileniyorum sanırım midem bulanıyo
Uzun süre buzlukta kalmış şeylere cidden o koku siniyor ve pek yenilmiyor. Bu sıralar midem çok hassas hayvansal yağlara karşı özellikle. Asla hayvansal yağ tüketemiyorum
Turşy kavanozu ne kadar yıkanırsa yıkansın halen daha turşu gibi kokuyor. İçine bir şey katmam bu yüzden.
*Turşu
Midem çok hassas yemek konusunda çok seçiciyim önceden burnumda çok hassastı kokular rahatsız ederdi şimdi o kadar yok
Bazen misafirliğe gittiğimde su istiyorum. Buzdolabınin kokusu sinmiş oluyor. Çok susasam da içemiyorum. Burnum hassas midem de.
Burnum çok hassastır her kokuyu hissederim.. Midemi üşütmüşüm galiba karnımda sancı var 🤦🏻♂️
Koku ayırmam zor, ama kötü koku alabiliyorum tabi. Bu konuda çok hassas değilim.
Yastığımın değiştirildigini anlayacak kadar
Kurban eti yiyemiyorum hayatta kokusundan..
Bu normal olan yani miğdesi normal olan herkes için geçerli
Kimileri umursamaz
Burnum hassastır ama midem herşeyi kabul eder djshdkd
Özellikle bu bulaşık makinesini sindiği kokuları Ben de sevmiyorum
Der kokuzundan nefret edarim mezela. Ozzuruk kokuzundanda hic hozlanmam
Hassas değilim
Benim dediğimi çoğu insan farketmiyor ki 😂
kolay kolay midem bulanmaz
Yok değil çamaşır suyuna biraz şey olurum o kadar
Hassasımdır, hemen midem rahatsız oluyor
Acı yiyemiyorum genelde
Midem degil fakat burnum oldukca hassastir.
Benim o kokular fobim oldu
Midem hassastır bazı kokular midemi bulandırır
Mantar pişen eve giremem
Her ikiside hassas
Hassas değilim
Midem hassastır
Fazla hassas
Çok hasas
Hassas değilim
hassas değil
Çok hassastir
Çok hassas paşam.