Üvey abi meselesi?

yaptıklarımı eleştirecek insanlar değil hoşgörülü davranacak insanların cevap vermesini istiyorum ben şu an 18 yaşındayım iki hafta önce girdim gereksiz ayrıntı neyse ve babam benden 6 yıl önce bir çocuğu olmuş başka bir kadından bunu babamda dahil kimse bilmiyordu sonra geçen yıl öğrendik bunu ilk başta sorunlar oldu bir yıl içinde de bu sorunlar biraz oturdu ve şu an abim bizle yaşıyor son 2 aydır da aşırı iyi anlaşıyorduk iki yakın arkadaş veya gerçek bir abi kardeş gibi alışmıştık yani birbirimize birkaç kez evde yalnız kaldık kaldığımız zamanlarda ben ya sınava hazırlandığım için ders çalışıyordum ya da o gün mola verdiysem abimle beraber film veya oyun oynuyorduk dün de tektik ve biraz istenilmeyen veya hoş karşılanmayan şeyler oldu aşırı ileri gitmedi ama yakınlaşma oldu sabah kahvaltıda yoktu bugün babama sorduğumda az önce aradım hastasıyla randevusu varmış dedi ondan erken çıkmış dedi sonra akşam da eve geç geldi aslında az önce geldi ve şu an salondalar bizimkilerin yanında onlar konuşuyor sohbet falan bende odamdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum yakın arkadaşlarım var ama bu konuyu paylaşabileceğim arkadaşlarım yok sizin önerilerinizi almak istiyorum cidden ne yapacağımı bilmiyorum

Üvey abi meselesi?