arkadaşlar şu an aile baskım var hesaplarıma göre böyle 26 30yaş arasında özgür oluyorum sizce geç bir yaşmı binlar şu an 22yaşındayım 26 30da özgürlük kötümü iyme geçmiş bir özgürlükmü ya da?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Maddi güç = özgürlük. Sen bakma Türkiye'de 26-35 yaşına gelmiş insanların çoğu mecburiyetten ailesi ile yaşamak zorunda kalıyor çünkü ekonomik koşullar ayrı eve çıkıp bir birey olmalarını zorlaştırıyor.. Umarım dediğin yaşta özgür olabilirsin
ayn bende okulum meselğim o yaşlarda geçmi olur sizce o yaşlarda özgür olmak
Kesin bir şey diyemem tek bildiğim hayat Türkiye'de zor, her diplomalı istediği işe girip istediği maaşı alamıyor maalesef, A101 BİM gibi yerler üniversite mezunu gençlerle dolu
ben mesleğimi yapim asgari ücret bile alsam birikim yapip ailemden kurtulmak istiom sadece
Valla kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama asgari ücretle tek başına ayrı eve çıkman çok zor. Kiralar 10.000 TL'den başlıyor, asgari ücret 17.000
evet🥲ya en azından paramı alınca belki beni sayarlar diye düşünüom
Niye seni küçük mü görüyorlar?
🙂↕️ evet yaşım 22bvyle hiçbir haltı becermemişim gibi kpss çalışıyorum da ordada umut yok
Umudunu kaybetme ya sen çok değerlisin bunu unutma, ailen de olsa başkasının düşüncesini takma ve emin adımlarla ilerle arkadaşım Umarım başarırsın ve etrafında değerli olduğunu hissettirecek insanlarla karşılaşırşın 🙏
çok teşekürler 🥺🥺iyiki varsınız
estağfurullah rica ederim 🙏🤍 dediğim gibi kendine güven ve elinden geldiğince çabala ve eminim başaracaksın 😉
25 yaşındayım hep bir gün özgür olacağım diye düşünüyordum geçmişte boşaymış
nedenn?
Özgür olduğum yok olmayacakta belli
Neden yakın bir zamanda değil de 26 yaşında? Bu saptamayı nasıl yaptığını merak ettim :D
okuyunca özgür oliyorum ve o yaşıma takabül edio
Kıyamam, istediğin gibi olur umarım her şey. Okulun falan iyi mi, ailen aşırı baskıcı değildir umarım. :)
teşekürler keşke ailemde kıyma a fazla baskıcılar dışarı bile çıkamıom o yüzden tek yaptığım şey ders çalışmak tabi ayda bir çıkabiliom
Okulu iyi değerlendirmeye çalış. Bir de para kazanabilirsen okul içi, okul dışı daha iyi olur. Belki bir şekilde mezuniyete kalmadan kurtulursun.
ne yaziki mezuniyet şart yoksa salmazlar beni
Artık kaçabiliyorsan kaç diyeceğim :) Bir de üniversite durumu önemli. İş bulabileceğin bir yerse oku ama kötü bir yerse kısa sürede iş bulmaya bak çünkü her iki türlü de büyük ihtimalle bir yerde çalışmak durumundasın. İyi bir okul, iyi bir bölümse okumaya odaklan sadece.
iyi bir bölüm okumaya çalışcağım çok teşekkür ederim🥰🥰
Hangi okul. Çünkü kötü bir bölümde okuyup bir de mezuniyeti beklersen 5 yılı çöpe atmış olursun. Mezun olduktan sonra çalışacağın yerde şu an da çalışabilirsin. Sadece iyi bir yerde okursan 5 yıl beklediğine değmiş olur.
Bence geç hemde çok mümkünse daha erken özgürlük ara
ama olmuyor daha fazla
Alakası yok. Bekarsan çoğu aile baskı uygular.
eve en geç 3te olmam lazım sizce bu mantıklımı
Cokta birsey değişmiyor
Nasıl bi özgürlük yani
imkansız