Aile & Toplum İnsanlar sizi anlıyor mu✨? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hiç bir şekilde beni anlamıyorlar🥹Bu insanlar benim moralimi çok bozuyor ya 🥲 İnsanlar sizi anlıyor mu✨? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Hayır beni kimse anlamıyor maalesef.. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İnsanlar artık umurumda değil. Beni anlamaları da umurumda değil. Kendi ifade edemeyecek kadar yorgun hissediyorum. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Zaman zaman anlamıyorlar maalesef.. 0 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Anlaşıldığımı sanmıyorum ama çok da takmıyorum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bazen anlayamayabiliyorlar 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Maalesef beni hiç kimse anlamıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Anlamaz. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Anlamıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır beni kimse anlamıyor maalesef..
İnsanlar artık umurumda değil. Beni anlamaları da umurumda değil. Kendi ifade edemeyecek kadar yorgun hissediyorum.
Kimisi anlıyor kimisi anlamıyor
Küçük bir kesim. Onlar da 3 kişi falan
Zaman zaman anlamıyorlar maalesef..
Anlamalarına ihtiyacım yok
Anlaşıldığımı sanmıyorum ama çok da takmıyorum
Çoğu anlamıyor
Bazen anlayamayabiliyorlar
Maalesef beni hiç kimse anlamıyor
Anlamak istemezse kendileri bazen zararda oluyor
Zendaya mı bu 😯😯
Hiç anlamıyorlar :(
Evet