Erkekler calisan kadindan yemek falan bekliyor mu?

Bekar erkekler gordugum duyduğum kadariyla cogunlukla disardan yiyor. Bende calisan kadin olarak haftaici yorgunluktan yemek yapamıyorum. Cok yontem denedim ve son olarak ev yemekleri yapan bir yerle anlaştım aylik. Haftaici yemegim geliyor. Bende aylik ödeme yapiyorum.

Haftasonu yemek yapiyorum sadece. Haftaici bir tek canim isterse kahvalti yapip gidiyorum. Ogle arasi yemegi de işte yiyorum.

Evlenince de boyle olur muhtemelen. Hem kafam rahat ediyor ne yemek yapacagim, ne yiyecegim derdim olmuyor. Hemde o yorgunlukla yemek yapma işinden de kurtulmus oluyorum. Eve gelip dinleniyorum, yemek geliyor yiyorum. Cok konforlu oluyor. Bu duzeni de devam ettirmek isterim açıkçası.

Eşim olacak kişi yemek, temizlik işlerine destek olursa sorun yok beraber 4 el yemek falan yapariz hemen. Ama bunlar sadece bana kalirsa o da ortaya parasini koysun, bende koyayim calistigimiz gunlerde önümüze hazir yemek gelsin isterim. Bende canımı yolda bulmadım, kendimi paralayayim o yorgunlukla.

Yillardan beridir erkeklerin önune hazir sicacik yemek geliyor ya. Bunu bende bu sekilde yaşamış oluyorum. Hazir sekilde bir seyleri önünde gorebilmek ciddi bir konfor ve luks bir seymis.

Evlilikte de yemek falan yapacagimi sanmiyorum, cocuk haricinde.(esim bu isleri ortak olarak yapmazsa) Erkekler calisan bir kadinla evlenirken bu gibi durumlari sorun etmezler diye düşünüyorum.

Erkekler calisan kadindan yemek falan bekliyor mu?