Bekar erkekler gordugum duyduğum kadariyla cogunlukla disardan yiyor. Bende calisan kadin olarak haftaici yorgunluktan yemek yapamıyorum. Cok yontem denedim ve son olarak ev yemekleri yapan bir yerle anlaştım aylik. Haftaici yemegim geliyor. Bende aylik ödeme yapiyorum.
Haftasonu yemek yapiyorum sadece. Haftaici bir tek canim isterse kahvalti yapip gidiyorum. Ogle arasi yemegi de işte yiyorum.
Evlenince de boyle olur muhtemelen. Hem kafam rahat ediyor ne yemek yapacagim, ne yiyecegim derdim olmuyor. Hemde o yorgunlukla yemek yapma işinden de kurtulmus oluyorum. Eve gelip dinleniyorum, yemek geliyor yiyorum. Cok konforlu oluyor. Bu duzeni de devam ettirmek isterim açıkçası.
Eşim olacak kişi yemek, temizlik işlerine destek olursa sorun yok beraber 4 el yemek falan yapariz hemen. Ama bunlar sadece bana kalirsa o da ortaya parasini koysun, bende koyayim calistigimiz gunlerde önümüze hazir yemek gelsin isterim. Bende canımı yolda bulmadım, kendimi paralayayim o yorgunlukla.
Yillardan beridir erkeklerin önune hazir sicacik yemek geliyor ya. Bunu bende bu sekilde yaşamış oluyorum. Hazir sekilde bir seyleri önünde gorebilmek ciddi bir konfor ve luks bir seymis.
Evlilikte de yemek falan yapacagimi sanmiyorum, cocuk haricinde.(esim bu isleri ortak olarak yapmazsa) Erkekler calisan bir kadinla evlenirken bu gibi durumlari sorun etmezler diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beklerim ama bende ona arada jest yapıp işten erken gelirsem yaparım ponçiğim gel derim😁
ben yemek hazırlarım eşim işten yorgun geldiği günlerde
Evliyim bize haftada 2 gun yemek icin kadin geliyor ama bende cogunlukla yemek yaparim
Evet bende kadin dusunmustum ama guvenecegim birini bulamadigimdan kaldi. 2 gun gelio 2-3 gunluk yemek yapip gidiyor degil mi?
Utuye tamizlige geliyor. Gelmisken de 2 gun yemek yapuuor. Ama evde yemegi daha cok ben yaparim. Senin meslek ne
Bende sizin ve esinizin meslegini soracaktım. Hemsireyim
Ikimizde kamu
Ben muhendis, o kamu avukati
Evde yemek yapan turk erkegi ilk kez duyuyorum😅 meslektaslarim evli kadinlardan da pek duymadim da bugune kadar. Tebrik ederim esiniz sansli. Insallah bana ve benim gibi hanimlara da boylesi duser de ortaklasa bir hayat süreriz
😃😃😃 guzel yemek yaparim.
Severim yemek yapmayi.
Sen hangi cevredesinde denk gelmedi.
Nerede yasiyorsunki.
Bu arada insallah istedigin gibi olur
Simdilik hemsireyim. Ogretmenlik okuyorum bir yandan. Hem istedigim bir seydi icimde ukte kaldi hemde olabilirsem insallah biraz daha rahat bir meslege gecmek istiyorum yaslanmadan. Saglik zor bir sektör.
Saglik
Gida
Enerji
Ve
Kolluk savunma hizmetleri
Calisilmaz ya. Duzensiz meslekler oluyor.
Hangi bolum okuyorsun
Siz hangi alanda muhendissiniz ve kamu avukatı diye bir seyi duymamistim. Tam olarak ne oluyor? Yani devlete atanmis avukat demek mi? Yoksa baska bir alan, brans gibi bir sey mi? Diger bosanma avukati gibi ya da kendi isini yapan avukatlara gore daha mi rahat?
Burdan yazmasam olmaz mi bu detaylar😃
Ataması en cok branşlara yoneldim açıkçası. Sınif ve okul öncesi vardi kafamda sirf atamadan dolayi. Yoksa tarih, sosyal bilgiler, fen bilimleri falan da olurdu. Sınıf ögretmenligini sectim. Insallah iyi olur.
Biraz bu bransi daha cok köylere, zor yerlere veriyorlar malum. Ama bakalim. Biz saglikcilarda merkez sansi daha yuksek oluyor. Tercihlerde merkez ilcelerde ya da merkezlerde atama sansi fazlasiyla bulabiliyoruz. Ama öğretmenlikte pek yok.
Bir de atamalar sıkıntı, mulakati, akademi falan deniyor. Iyice zorlasti olmasi. Eger olursa sonrasinda saglik sektorune gore cok rahat edecegimi biliyorum ama olma sureci biraz zor gorunuyor. Bakalim hayırlısı. 1. siniftim bu sene zaten. Daha 3 yılım var o zamana kadar neler neler degisir bu ulkede. Bakalım neler olacak
Burdan konusmak daha iyi.
Profili actim
Yazarmisin
Bende tam onu demistim😃😃