Yanlış bir konuşma mı yaptım?

Evliler belki bana daha iyi yardımcı olur. Eşimin ailesi yeni taşındı biraz uzak bir yere. Köy yeri gibi bir yer. Arefe gününden gittik oraya. Yeni taşındıkları için iş güç vardı baya yardım ettik eşimle. Neyse 1. Gün kurban kesilecek diye oradaydik. 2. Gün eşimin amcalari gelicez dediler annesi de çok ısrar etti durduk. Ama geç geldiler bu saatten sonra gidemeyiz annenlere dedi eşim sabah gideriz. Neyse sabah çıktık eşimin ailesinin de çok yakın akrabalari var annemin evine yakın. Eşim onlari akrabalarina bıraktı sonra anneme geçtik yarım saat falan oturduk aramaya basladilar biz kalkicaz hadi gelin alın bizi. Ben biraz daha oturalım dedim ama ailesi baya aradı zırt pırt eşim de bir şey diyemedi ve kalkıp gittik. Bu duruma çok sinirlendim. Babamin kabrine bile gidemedim onların yüzünden. Sonra eve döndük ve büyük bir kavga çıkardım. Ben 3 gündür sizinkilerleyim her misafirlerinin yemeğini koydum bulasigini yıkadım. nasıl bir adalet bu benim ailemde yarım saat oturup kalkmak nasıl içine siniyor diye. Dedim ki madem ayrı plan yapamayacak kadar bağımlısın ailenle o zaman benimle evlenmeseydin. Bu çok ağrına gitmiş. normalde hiç kavga etmeyiz biz gerçekten çok sevdigim güzel ahlakli bir eşim var. Ama haksız oldugumu düşünmüyorum sizce hata mı yaptım bunları soyleyerek?

Yanlış bir konuşma mı yaptım?