Aile & Toplum Yaşanabilir Şehir Seçiyoruz? Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Size göre en ideal yaşanabilecek şehir hangisi bakalim nasıl cevaplar gelecek Yaşanabilir Şehir Seçiyoruz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Antalya 1 1 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Çok kabalık be hocam
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Artvin i sevdim. Tekdüze, heyecansız, yayla havası ama şehirsel konfor, az insan, huzur, emekli Kafası 1 4 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Artvin güzel tebrikler ama Rize daha iyi şehirsel olarak herhalde Yorumla m Kůmsåliledenìz07 1 yıl Kalabalık şehir seven için Rize güzel. Ama ben insansız olduğu için daha çok sevdim artvini Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Artvin yakında hakkariye bağlanır nüfus azaliyor Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Ardahan yazacaktım sorry Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben Artvin diyorum 2 1 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Artvin Borçka 😌 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rizede yaşamak istiyorum 2 20 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Rize başka bir gezegen Trabzonlu olmama rağmen Rize begeniyorum Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hep aklımda niyetleniyorum da kısmet olmadı henüz Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Ben Karadenize doydum doğuyu geziyorum Yorumla u Aybuke6 1 yıl Doğu çok kapsamlı oldu Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Listemde baya azalttım Mardin Urfa önceliğim Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hadi bakalım umarım beğenirsin 😅 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Doğuyu seviyorum Şırnak hariç askerlik ordaydi kötü anı birakti Yorumla u Aybuke6 1 yıl Oranın da vardır illa güzel yanları Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ben Urfada yaşıyorum, Trabzonlu arkadaşım var çok zorlandı 😅 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Şehit verdik orada o yüzden başka sebebi yok Yorumla u Aybuke6 1 yıl Anladım. Allah rahmet eylesin başın sağ olsun Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Amin Allah razı olsun 12 aylık beraber olduğum arkadaşımı aldi benden orasi o yüzden yoksa 81 ilimizde güzel Yorumla u Aybuke6 1 yıl Zor şeyler amin senden de Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Aminn urfaya geleceğim sicak diyor arkadasim gelme diyor 😑 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Haklı 😅 ekim gibi daha mantıklı olur Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Bana diyor gelde kap kara ol ahahha Yorumla u Aybuke6 1 yıl Onu da yaşamak lazım 😂 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Ben sıcağa gelemiyorum pek sevmiyorum ☺️ Yorumla u Aybuke6 1 yıl Tercih senin 😅 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl 😌😌 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. sana hiç bir yer değil dersem, yanlış mı olur? 1 4 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Olmaz dostum Yorumla SAblaK 1 yıl gösterdiğin yerde iş imkanı yok ama bende Giresunluyum ama iş imkanı sorunu var. Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Biliyorum hocam istanbuldayim o yüzden maalesef böyle skntilar var karadenizde Yorumla SAblaK 1 yıl Bende farklı şehirdeyim o yüzden yaşanılacak yer yok iş imkanı olsa giderim memlekete Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eskişehir 1 1 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Sebebi detayy istiyorum 😌 Yorumla
Eliff0088 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Erzurum 1 5 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Bence Erzurum çok kurak pek yeşillik yok deniz yook ama siz beğeniyorsaniz problem yok Yorumla Eliff0088 1 yıl Kurak mi jxjxj şaka misin Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Kurak derken çöl gibi Yorumla Eliff0088 1 yıl Bu haliyle bile birçok yeri sollar anladığım kadarıyla Karadeniz güzellemesi yapıyorsunuz yaşanması en sıkıntılı bölge diyebiliriz Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Hayir Erzuruma gittim gördüm Karadenizi övmuyorum burada Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bursa 2 7 Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Evet güzel şehir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tekirdağ. Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Kiyiköy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırklareli orası Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Neticede yakınlar birbirlerine aralarında dağlar yok aşırı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama kıyıköy tam da köy gibi yani Yorumla Trabzonluuu 1 yıl Güzel işte bana göre Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Karadeniz başkadır… 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Rize 💕 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Antalya
Çok kabalık be hocam
Artvin i sevdim. Tekdüze, heyecansız, yayla havası ama şehirsel konfor, az insan, huzur, emekli Kafası
Artvin güzel tebrikler ama Rize daha iyi şehirsel olarak herhalde
Kalabalık şehir seven için Rize güzel. Ama ben insansız olduğu için daha çok sevdim artvini
Artvin yakında hakkariye bağlanır nüfus azaliyor
Ardahan yazacaktım sorry
Ben Artvin diyorum
Artvin Borçka 😌
Rizede yaşamak istiyorum
Rize başka bir gezegen Trabzonlu olmama rağmen Rize begeniyorum
Hep aklımda niyetleniyorum da kısmet olmadı henüz
Ben Karadenize doydum doğuyu geziyorum
Doğu çok kapsamlı oldu
Listemde baya azalttım Mardin Urfa önceliğim
Hadi bakalım umarım beğenirsin 😅
Doğuyu seviyorum Şırnak hariç askerlik ordaydi kötü anı birakti
Oranın da vardır illa güzel yanları
Ben Urfada yaşıyorum, Trabzonlu arkadaşım var çok zorlandı 😅
Şehit verdik orada o yüzden başka sebebi yok
Anladım. Allah rahmet eylesin başın sağ olsun
Amin Allah razı olsun 12 aylık beraber olduğum arkadaşımı aldi benden orasi o yüzden yoksa 81 ilimizde güzel
Zor şeyler amin senden de
Aminn urfaya geleceğim sicak diyor arkadasim gelme diyor 😑
Haklı 😅 ekim gibi daha mantıklı olur
Bana diyor gelde kap kara ol ahahha
Onu da yaşamak lazım 😂
Ben sıcağa gelemiyorum pek sevmiyorum ☺️
Tercih senin 😅
😌😌
sana hiç bir yer değil dersem, yanlış mı olur?
Olmaz dostum
gösterdiğin yerde iş imkanı yok ama bende Giresunluyum ama iş imkanı sorunu var.
Biliyorum hocam istanbuldayim o yüzden maalesef böyle skntilar var karadenizde
Bende farklı şehirdeyim o yüzden yaşanılacak yer yok iş imkanı olsa giderim memlekete
Eskişehir
Sebebi detayy istiyorum 😌
Erzurum
Bence Erzurum çok kurak pek yeşillik yok deniz yook ama siz beğeniyorsaniz problem yok
Kurak mi jxjxj şaka misin
Kurak derken çöl gibi
Bu haliyle bile birçok yeri sollar anladığım kadarıyla Karadeniz güzellemesi yapıyorsunuz yaşanması en sıkıntılı bölge diyebiliriz
Hayir Erzuruma gittim gördüm Karadenizi övmuyorum burada
Bursa
Evet güzel şehir
Tekirdağ.
Kiyiköy
Kırklareli orası
Neticede yakınlar birbirlerine aralarında dağlar yok aşırı
Evet ama kıyıköy tam da köy gibi yani
Güzel işte bana göre
Karadeniz başkadır…
Bayburt
Çanakkale