Aile & Toplum Merhaba doğduğunuz ay ve günü isminizin baş harfini yazabilirsiniz ya da yazmayadabilirsiniz biraz eğlenelim ne çıkacak? Ulannnnnn0 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Benim böyleBi güzelle baklava yedik hiç de utanmadımÇıktı Güncellemeler+1 yıl Soru güncel Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Merhaba doğduğunuz ay ve günü isminizin baş harfini yazabilirsiniz ya da yazmayadabilirsiniz biraz eğlenelim ne çıkacak? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. 3 Nisan 2000 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sevgilimle kahve içtim hiç utanmadım çıktı ahahah😅😅Gerçektende hiç utanacak bir durum değil şanslıyım😎 3 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤓🤓
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir tamirciyle kustum hiç utanmadım jsnsjsns Birinin yanında kusarsam çok utanırım be 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Eski sevgilimle sigara içtim, zaten istiyormuşum. Ruh hastası mıymışım ben acaba, Allah'ım nasip etme 🤣 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤠 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir aptalla bulaşık yıkadım çünkü aptalım 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl hahahaha Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bir öküzle makyaj yaptım. Eskiden öyle yapılırmış. Bu nee dkjhdkj 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl hdahhaa Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir eşekle sigara içtim çünkü iyi geliyor :D 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱🤣🤠 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Şubat Bir tamirciyle 6 makyaj yaptım M çünkü aptalım 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadasimla alisveris yaptim cunku canim oyle istedi. 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱😱🤣 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir karaktersizletamamÇünkü hastayım 😂😂😂🤣 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Tamam a dönmüş. B*k Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱😱😱🤣🤣 Yorumla Yaban00 +1 yıl Aboooooovvvv Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱😱.. Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir karaktersizle uyudum ve hayallerim gerçekleşti. Hayallerimi yıktılar 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤠😱😱🤣 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bi eşekle hıyar yedim tekrar yapmak istiyorum 🙄xncjfn 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi güzelle birini bıçakladık hiç de utanmadımTövbe 😂😂 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Shshs 🤣 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir okuzle oturup agladik çünkü aptalım xkxkzmzlzjsksnsks 1 5 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Ay canım dkdd Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Slakmisim aptal değil djdkdkd Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Ahahashs Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣ahshs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilimle cinayet işledim çünkü zevk alıyorum 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulannn🤣🤣 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Jeddjsis🤣 Yorumla
randomhesap11111 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bir yakışıklıyla şarkı söyledim çünkü abazanım dkdpdğsğsğğssğsğ 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Bsjdbbdjs🤣🤓 Yorumla
Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl 'Bir karaktersizle evlendim çünkü hastayım.' Çıktı. Jsbdjdbdjdhjdhd 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Hszbzjs☹️🤣🤠 Yorumla
Suderae Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sevgilimle helalleştim çünkü eskiden öyle gerekirmiş 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣😱😱🤠 Yorumla
Yenibirsayfamı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Oha 😅 çok uyumlu çıktı ama yazmayacağım tabii ki de buraya zbısnsjz 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Sjshsh Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bi yakışıklıya şarkı söyledim çünkü şizofrenim 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ağustos 15 y😂😂😂yaa ama bu komikti 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Jdnsjsj🤣🤣🤣😱 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl tavsiye 😱🤣🤣🤣 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir aptalla çay içmişim.🤧 1 2 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl He bi de seviyormuşum bu hayatı.🌝 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣😱😀 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bir yakışıklıyla sigara içtim çünkü çaresizdim 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤠🤠 Yorumla sesizlerinsesi +1 yıl Güzel çıktı yanlız kskssksj Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Hee 🤣🤣 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Eski sevgilimle çay içtim çünkü abazanım 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤠🤠🤣🤣 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Arkadaşımla ilac ictim çünkü iyi geliyor 😊 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤠😱☹️🤣☹️ Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir öküzle helallestim çünkü öyle istedim sjsjsjs 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣😱🤠 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir güzelle öpüştüm çünkü s*lağım çıktı 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣😱 Yorumla
Mutfağınleydisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir güzelle hellalleştim çünkü şizofrenim 🤓 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱😱🤣 Yorumla Mutfağınleydisi +1 yıl Hee 😀😀 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Hee🤠🤣😱 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi güzelle yemek yedim çünkü hastayım... 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🥴🥴😱 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Bir Yakışıklıyla dövüştüm hiç de utanmadım 1 4 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣😱😱😱🤠 Yorumla Sugarman06 +1 yıl Hak etmiştir sırf iyiliği için yapmışımdır 🙄😁 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🥴😬.. Yorumla Sugarman06 +1 yıl 🥴😬 Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Bir travesti ile evlendim çünkü salağım 😰 1 4 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Anam😱😱 Yorumla cookiieee +1 yıl Sonumuz kötü Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl ☹️ Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Yok yahu kötü değil🤣🤣 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Bir eşekle film izlemişim sanırım hoşuma gitmiş 🙃 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşım ile helaleştik çünkü hayatı seviyorum 😂 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣sjshd Yorumla m ByBrawo +1 yıl Kesin arkadaşımı vuracam helallik aldığıma göre 🤣 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣shsvvd Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kendinde kötü ciksa soruyu sormazdın zaten sjsjs 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣shshsf Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir yakışıklıyla evcilik oynadım sanırım hoşuma gitti 😂😂 abi bu neee 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir travestiyle baklava yedik hiçte utanmadım 😏 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤠😱 Yorumla
zéliepatrician Takip Et Xper 5 Yaş: 101 +1 yıl Bi güzelle öpüştüm çünkü hastayım 😂 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl shsahha Yorumla
d_dodoski Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bir tamirciyle dövüştüm çünkü hastayım 😂 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
sikli_bayan_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bi eşekle helalleştim ve rahatladım 🤣🤣 1 1 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
sevgihuzur96 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Eski sevgilimle küstüm çünkü abazanim bu çıktı 1 3 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl 😱😱 Yorumla sevgihuzur96 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Ya ne enteresan bisey bu 😅😅😅😅 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl İki soru daha paylaştım😱🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Adım Zehra 1 7 Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl İsmini yazmayaydın iyiydi Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Sadece resime bakcaktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adımın baş harfi yok Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Aaa evet eklenmemiş pardon Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl İstediğin harfi seçebilir sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilimle sarhoş oldum herkese tavsiye ediyorum Yorumla Ulannnnnn0 +1 yıl Shshshfb🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 Nisan 2000
🤣🤣🤣
Sevgilimle kahve içtim hiç utanmadım çıktı ahahah😅😅Gerçektende hiç utanacak bir durum değil şanslıyım😎
🤓🤓
Bir tamirciyle kustum hiç utanmadım jsnsjsns
Birinin yanında kusarsam çok utanırım be
🤣🤣🤣
Eski sevgilimle sigara içtim, zaten istiyormuşum. Ruh hastası mıymışım ben acaba, Allah'ım nasip etme 🤣
🤣🤣🤣🤣🤠
Bir aptalla bulaşık yıkadım çünkü aptalım 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
hahahaha
Bir öküzle makyaj yaptım. Eskiden öyle yapılırmış. Bu nee dkjhdkj
hdahhaa
Bir eşekle sigara içtim çünkü iyi geliyor :D
😱🤣🤠
Şubat Bir tamirciyle 6 makyaj yaptım M çünkü aptalım
🤣🤣🤣
Arkadasimla alisveris yaptim cunku canim oyle istedi.
😱😱🤣
Bir karaktersizle
tamam
Çünkü hastayım 😂😂😂🤣
Tamam a dönmüş. B*k
😱😱😱🤣🤣
Aboooooovvvv
😱😱..
Bir karaktersizle uyudum ve hayallerim gerçekleşti. Hayallerimi yıktılar
🤠😱😱🤣
Bi eşekle hıyar yedim tekrar yapmak istiyorum 🙄xncjfn
🤣🤣🤣
Bi güzelle birini bıçakladık hiç de utanmadım
Tövbe 😂😂
Shshs 🤣
Bir okuzle oturup agladik çünkü aptalım xkxkzmzlzjsksnsks
🤣🤣🤣🤣🤣
Ay canım dkdd
Slakmisim aptal değil djdkdkd
Ahahashs
🤣🤣ahshs
Sevgilimle cinayet işledim çünkü zevk alıyorum
🤣🤣🤣🤣
Ulannn🤣🤣
Jeddjsis🤣
Bir yakışıklıyla şarkı söyledim çünkü abazanım dkdpdğsğsğğssğsğ
Bsjdbbdjs🤣🤓
'Bir karaktersizle evlendim çünkü hastayım.' Çıktı. Jsbdjdbdjdhjdhd
Hszbzjs☹️🤣🤠
Sevgilimle helalleştim çünkü eskiden öyle gerekirmiş
🤣😱😱🤠
Oha 😅 çok uyumlu çıktı ama yazmayacağım tabii ki de buraya zbısnsjz
Sjshsh
Bi yakışıklıya şarkı söyledim çünkü şizofrenim
Ağustos 15 y😂😂😂yaa ama bu komikti
Jdnsjsj🤣🤣🤣😱
tavsiye 😱🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Bir aptalla çay içmişim.🤧
He bi de seviyormuşum bu hayatı.🌝
🤣🤣😱😀
Bir yakışıklıyla sigara içtim çünkü çaresizdim
🤣🤣🤠🤠
Güzel çıktı yanlız kskssksj
Hee 🤣🤣
Eski sevgilimle çay içtim çünkü abazanım
🤠🤠🤣🤣
Arkadaşımla ilac ictim çünkü iyi geliyor 😊
🤠😱☹️🤣☹️
Bir öküzle helallestim çünkü öyle istedim sjsjsjs
🤣😱🤠
Bir güzelle öpüştüm çünkü s*lağım çıktı
🤣🤣🤣😱
Bir güzelle hellalleştim çünkü şizofrenim 🤓
😱😱🤣
Hee 😀😀
Hee🤠🤣😱
Bi güzelle yemek yedim çünkü hastayım...
🥴🥴😱
Bir Yakışıklıyla dövüştüm hiç de utanmadım
🤣😱😱😱🤠
Hak etmiştir sırf iyiliği için yapmışımdır 🙄😁
🥴😬..
🥴😬
Bir travesti ile evlendim çünkü salağım 😰
Anam😱😱
Sonumuz kötü
☹️
Yok yahu kötü değil🤣🤣
Bir eşekle film izlemişim sanırım hoşuma gitmiş 🙃