Aile & Toplum Din değiştirip ülkeyi terkedebiliyor muyuz ya da kendimizi katil diye gazeteye bastırsak ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 😂 Bu ülkeden gitmenin yolu var mı Mühendislikle olucak iş değil Din değiştirip ülkeyi terkedebiliyor muyuz ya da kendimizi katil diye gazeteye bastırsak ? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ülkeden gitmek için din değiştirmene gerek yok ki ingilizcen varsa green card cekilisine başvurabilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıkmadı bosgezenadam12 +1 yıl Biraz daha fazla dene eninde sonunda çıkar
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bildiğim kadarıyla suç işleyip gidersen aranman olursa özellikle siyasi yönden Belçika Almanya gibi ülkeler sana sahip çıkıyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi suç işleyeyim ben o zaman Yorumla J0KKeR +1 yıl Bol şans Yorumla Soran +1 yıl Temks Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alıyorsun pasaportunu çıkartıyorsun vizeni gidiyorsun bir daha da dönmüyorsun hiç böyle atraksiyonlara gerek yok. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama temelli :) Yorumla Eru_Illuvatar +1 yıl Tamam işte gittiğin yerde de bulursun bir beyefendi evlenirsin bitti gitti. Yorumla Soran +1 yıl Ben evlenmek istemiyorum ki Yorumla Eru_Illuvatar +1 yıl Hedefe ulaşmak için bazen istenmeyen şeyleri yapmak gerekir hanımefendi, bol şans. Yorumla Soran +1 yıl Zor iş.. Ben yapmam Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Meslek sahibi olmak tek geçer yol.. Bakkal cakkal olarak değil tabi. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mühendisim Mehcap amca. İngilizce öğrenmeye çalışıyorum Yorumla mehcab +1 yıl İyi edersin lisan bilmek bir adım öne geçmek demek. Yorumla Soran +1 yıl Almanca var ingilizceyi geliştirmeye çalışıyorum. Bir iki dil daha ekleyebilirsem ne mutlu.. Yorumla mehcab +1 yıl Uzak doğu dilini tavsiye ederim. Bilhassa Çince. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gidersen beni de götür ya 😂 çocuğum falan bişey de 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla eternity-a +1 yıl Valla bak mühendislikle olacak iş değil zaten. Bende mühendisim olmuyo Yorumla Soran +1 yıl Hahha ne lazım Yorumla eternity-a +1 yıl Doktor olsaydık bir ihtimal Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. en kısa yolu evlenmek. gitmek istediğin ülkeden birini bulup anında gidebilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla DamirAdalı +1 yıl mesela hangi ülkeye gitmek istiyorsun? Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Ben şansa inanmam başarmanın tek sırrı Aqp'li bir milletvekili tanıdığının olmasıdır. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Akülkütooğn 😂 Yorumla Ergun7741 +1 yıl Pharmaton 2024 skdkmd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yabancı biriyle evlen gidersin ama yaşında geçmiş almazlar seni 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bak yaaa Cevap sahibi +1 yıl 😂
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Siyaset etmeyi birakinŞikayet ettiğiniz sürece hiçbir zaman istediğinizi alamazsınız bu hayattan Çünkü o sınavın oluyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne siyaseti amca. Ben gitmek istiyorum sen siyaset yapiylar diye bagiriysiiin Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Klavye hatası şikayet etmeyi birakin demiştim. Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl İşinize gelmeyen yorumlarda amca dayı diye hitap ederek kaliteniz ortaya koyuyorsunuz🤣🤣 Yorumla
ArChaeopteryxx Takip Et Xper 6 Yaş: 78 , eic 100% +1 yıl Kaçak yolla kenyaya gel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha napıcam kenyada Yorumla ArChaeopteryxx +1 yıl Tarım hayvancilik Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Bir yol bulursan haberim olsun. Bende muzdaribim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah keşke.. Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Din değiştirmek mantıklı bence de.. 1 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ne mühendisisin 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Gıda Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl ben de ceyran memnun oldum Yorumla Soran +1 yıl Hahha Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl n'olacak halimiz kraliçe Yorumla Soran +1 yıl Bilmiym gayrii Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl aha garı mi bizim oralardan bu yalım Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl gari* Yorumla Soran +1 yıl Anteple karışık mugla.. asdf Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl Muğla ise bizdensin asko sggdhs Yorumla Soran +1 yıl :) uhhuuu muglalımısın Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl hayır komşuyuz kraliceee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ülkeden gitmek için din değiştirmene gerek yok ki ingilizcen varsa green card cekilisine başvurabilirsin
Çıkmadı
Biraz daha fazla dene eninde sonunda çıkar
Bildiğim kadarıyla suç işleyip gidersen aranman olursa özellikle siyasi yönden Belçika Almanya gibi ülkeler sana sahip çıkıyor
Bi suç işleyeyim ben o zaman
Bol şans
Temks
Alıyorsun pasaportunu çıkartıyorsun vizeni gidiyorsun bir daha da dönmüyorsun hiç böyle atraksiyonlara gerek yok.
Ama temelli :)
Tamam işte gittiğin yerde de bulursun bir beyefendi evlenirsin bitti gitti.
Ben evlenmek istemiyorum ki
Hedefe ulaşmak için bazen istenmeyen şeyleri yapmak gerekir hanımefendi, bol şans.
Zor iş.. Ben yapmam
Meslek sahibi olmak tek geçer yol.. Bakkal cakkal olarak değil tabi.
Mühendisim Mehcap amca. İngilizce öğrenmeye çalışıyorum
İyi edersin lisan bilmek bir adım öne geçmek demek.
Almanca var ingilizceyi geliştirmeye çalışıyorum. Bir iki dil daha ekleyebilirsem ne mutlu..
Uzak doğu dilini tavsiye ederim. Bilhassa Çince.
Gidersen beni de götür ya 😂 çocuğum falan bişey de
Oldu
Valla bak mühendislikle olacak iş değil zaten. Bende mühendisim olmuyo
Hahha ne lazım
Doktor olsaydık bir ihtimal
en kısa yolu evlenmek. gitmek istediğin ülkeden birini bulup anında gidebilirsin
Kimle
mesela hangi ülkeye gitmek istiyorsun?
Ben şansa inanmam başarmanın tek sırrı Aqp'li bir milletvekili tanıdığının olmasıdır.
Akülkütooğn 😂
Pharmaton 2024 skdkmd
yabancı biriyle evlen gidersin ama yaşında geçmiş almazlar seni
Bak yaaa
😂
Siyaset etmeyi birakin
Şikayet ettiğiniz sürece hiçbir zaman istediğinizi alamazsınız bu hayattan
Çünkü o sınavın oluyor.
Ne siyaseti amca. Ben gitmek istiyorum sen siyaset yapiylar diye bagiriysiiin
Klavye hatası şikayet etmeyi birakin demiştim.
İşinize gelmeyen yorumlarda amca dayı diye hitap ederek kaliteniz ortaya koyuyorsunuz🤣🤣
Kaçak yolla kenyaya gel
Haha napıcam kenyada
Tarım hayvancilik
Bir yol bulursan haberim olsun. Bende muzdaribim.
Ah keşke..
Din değiştirmek mantıklı bence de..
ne mühendisisin
Gıda
ben de ceyran memnun oldum
Hahha
n'olacak halimiz kraliçe
Bilmiym gayrii
aha garı mi bizim oralardan bu yalım
gari*
Anteple karışık mugla.. asdf
Muğla ise bizdensin asko sggdhs