Normalde bu saatte uyumam gerekirdi ama uğradığım haksızlıkları düşünmekten uyuyamıyorum.23 yaşındayım, benim bı ikiz kardeşim var ben hayatımda daha toksik bı insan daha tanımadım. sosyal ve aktif bı insanım çok fazla insanla muhatap oluyorum çokta arkadaşım var ama ben bu kadar sorunlu bı tip daha görmedim ayaklı bomba gibi resmen bişey olsun da kavga çıkarayım derdinde bişey söylerken korkuyorum bide inanılmaz manipülasyon yapıyor. yalnizken daha fazla yapıyor ama arkadaşlarımın yanında da çok yapıyor ve onlar da bu durumun az çok farkında onlar bile sen niye sana böyle davranmasına izin veriyorsun diyorlar ama elimden bişey gelmiyor ne yapabilirim ki tepki versem daha çok kuduruyor. Daha bugünkü yaşadığım olayı anlatayım; yakın bı arkadaşım, ikizim ve ben yemek yemeye gittik menüye bakıyoruz kendisi biz karar vermeden garsonu çağırıp söyledi bizde neden çağırdın biz daha karar vermedik dedik biz karar verene kadar garson başımızda beklemek zorunda kaldı ve garson da rahatsız oldu. en son garsona siparişlerimizi verdikten sonra garson gidince "GÜZELLİKLE" normalde herkes karar verdikten sonra garson çağırılır ayrı ayrı sipariş verilmez bu işin adabı böyle olur dedim bu bana hakaretler etmeye başladı edebi ahlaki adabi senden mi öğrenicem ben istediğim zaman söylerim sana ne diye saldırmaya başladı direkt sustum ve tamam dedim sakinleş bişey demedim moduna girdim. arkadasimiz da kötü bişey demedi fazla tepki veriyorsun ve o da benim haklı olduğumu düşündü çünkü garsonu çağırdığı zaman abuk bir durum oluşmuştu ve yemek boyunca bana laf soktu tek bir cevap vermedim kavga etmemek için cidden bazen beni çok yoruyor yüzüne karşı söylemiyorum ama bana yaşattığını yaşattığı kadar yaşasın ağlattığı kadar ağlasın inşallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla kardeş falan deme mesafeni koy kimseye katlanmak zorunda degilsin
Eskiden sen bana böyle yapiyorsun beni şöyle üzüyorsun diye kendimi anlatmaya çalışırdım anlasın beni diye çok çabaladım karşımdaki acımasız ve asla duzelmeyecek biri olduğunu anlayınca pes ettim şu an tamam diyip susuyorum sadece
Bence artik tamam da deme o ileri gittikce agzinin payini ver her kardes iyi niyetli anlaşılabilecek biri olmuyor maalesef fesatlar da olabiliyo
Ağzının payını vermeyi de denedim bu sefer kuduruyor günümü mahvediyor he deyip geçiyorum artık
Of çok sıkıntılı tiplerden ikizin artık Allah sabır versin sana ama mesafe koy ona bak aklini basina alsin
Sende bir yere giderken onu goturme. Kus de kalma he de gec en iyisi
saçmalama abla
Sadece bi yere gittiğimizde değil ki problem hep toksik bı insan aynı evin içinde yaşamak bile çok zor
@AhlaklıAdam neden
O yuzden he de gec diyorum. Boyle yapiyorsa neden disari onunla ciktin ki
ne neden abla
İkizim olduğu için bazı arkadaşlarımız ortak beraber gitmemiz gereken zamanlar oluyor illaki
Olmamasi senin tercihin goturuyorsan da katlanacaksin mecbur cunku huylu huyundan vazgecmez
kavga ettirmeye çalışıyor bu da abla.. benim yaş 14 bu arada
@AhlaklıAdam ablacim kucuk oldugunu fark ettigim icin seni kaale almadim zaten o yuzden yorumuna cevap vermeyi tercih etmedim az once. Ustelik yasin cok kucuk buyuyunce insanlari daha iyi anlayacaksin..
Bir yerlere giderken onu götürmek zorunda mısın?
Zorunda değilim ama ikiz olduğumuz için ortak arkadaşlarımız var illaki birlikte gitmemiz gereken zamanlar oluyor mecburen
Ortak arkadaşlarına söyle ya sadece seni ya da sadece onu çağırsınlar o zaman
Aramızdaki problemleri dışarıya çok yansıtmak istemiyorum açıkçası :((
Anladım ama aşırı saygısız be kızım ona tahammül edilmez. Rezil olmak hoşuna gidiyor galiba.
Gitmiyor ama kardeşim olduğu için elimden gelmeyen şeyler var
Bence sen de ona aynı şekilde iğrenç davranırsan kendi yaptığını da anlar terso yap bikaç gün bakalım ne değişecek
Ben onun gibi değilim daha büyük kavga çıkartır bi kere bana yaptığı saygısızlığa sert tepki verdim diye dövdü beni gece vakti annemleri babamlari uyandırdı psikopat
Onunla birlikte takılma
Geçmiş olsun 😔😔hayırlı geceler dilerim
Bunu sosyal medyada yazıp, ifşa edişin de ayrı bir komedi!
İfşa derken? İsim ya da kimlik belirtmedim sadece durum belirttim bu ifşaya girmiyor
tamam...
abla neden tartışıyonuz ki
Yazdığım şeyi okursanız konuyu anlarsınız diye düşünüyorum
nasıl yani
Takma kafana