Kardeşimle nasıl mücadele edicem?

Normalde bu saatte uyumam gerekirdi ama uğradığım haksızlıkları düşünmekten uyuyamıyorum.23 yaşındayım, benim bı ikiz kardeşim var ben hayatımda daha toksik bı insan daha tanımadım. sosyal ve aktif bı insanım çok fazla insanla muhatap oluyorum çokta arkadaşım var ama ben bu kadar sorunlu bı tip daha görmedim ayaklı bomba gibi resmen bişey olsun da kavga çıkarayım derdinde bişey söylerken korkuyorum bide inanılmaz manipülasyon yapıyor. yalnizken daha fazla yapıyor ama arkadaşlarımın yanında da çok yapıyor ve onlar da bu durumun az çok farkında onlar bile sen niye sana böyle davranmasına izin veriyorsun diyorlar ama elimden bişey gelmiyor ne yapabilirim ki tepki versem daha çok kuduruyor. Daha bugünkü yaşadığım olayı anlatayım; yakın bı arkadaşım, ikizim ve ben yemek yemeye gittik menüye bakıyoruz kendisi biz karar vermeden garsonu çağırıp söyledi bizde neden çağırdın biz daha karar vermedik dedik biz karar verene kadar garson başımızda beklemek zorunda kaldı ve garson da rahatsız oldu. en son garsona siparişlerimizi verdikten sonra garson gidince "GÜZELLİKLE" normalde herkes karar verdikten sonra garson çağırılır ayrı ayrı sipariş verilmez bu işin adabı böyle olur dedim bu bana hakaretler etmeye başladı edebi ahlaki adabi senden mi öğrenicem ben istediğim zaman söylerim sana ne diye saldırmaya başladı direkt sustum ve tamam dedim sakinleş bişey demedim moduna girdim. arkadasimiz da kötü bişey demedi fazla tepki veriyorsun ve o da benim haklı olduğumu düşündü çünkü garsonu çağırdığı zaman abuk bir durum oluşmuştu ve yemek boyunca bana laf soktu tek bir cevap vermedim kavga etmemek için cidden bazen beni çok yoruyor yüzüne karşı söylemiyorum ama bana yaşattığını yaşattığı kadar yaşasın ağlattığı kadar ağlasın inşallah

Kardeşimle nasıl mücadele edicem?