Aile & Toplum En son sizi ne gülümsetti? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Buna nedense çok güldüm sjsjs kamyon ve araba yazıları çekmek favorim En son sizi ne gülümsetti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey maalesef 0 0 Yorumla
PonçikReis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 1 yıl bu canım köpek 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kızzzzz çok ponçikkk ciddennn Yorumla PonçikReis 1 yıl geldi yattı kucağıma ya şapşal🥲 eve gelince kedim trip attı beni aldatıyon diye ama olsun :d Yorumla Soran 1 yıl Kediler normal zamanda da trip atıyor boş ver djxnd Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum kimse beni gülümsetmemiş 😀😀😀 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Enişte beyi kınıyorum Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Ben de onu esrefle kınıyorum gerçekten, iki güzel söz yazar insan da güldürür yüzünü, eritir şu kızın kalbini sjsjsjsja Yorumla
Exodia2200 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl https://onedio. com/haber/sanki-ataturk-soylemiscesine-talihsiz-bir-sekilde-imzasinin-denk-geldigi-21-fantastik-yazi-714907? utm_source=share&utm_medium=Android 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Birinin daha 06 lı olması peki sjxjssj Yorumla Exodia2200 1 yıl Ulu önderimizi sadece siyasette değil mizahtada kullanan canım ülkem 😂 Yorumla Soran 1 yıl Neyse ki neye güldüğümü anlayan biri çıktı dkxnd Yorumla Exodia2200 1 yıl Kendimi süper zeka hissettim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben de bir helal dedim sksjs Yorumla Exodia2200 1 yıl Çok naziksin 😂 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabriye Hanım kulübe bir çocuk geliyodu ben kız sanıyordum bugün öğrendim erkekmiş 3. Gelişinde öğrendim dndndj 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O benim de başıma geldi bir müşterimiz bu şekilde cinsiyet değiştirmiş hep bir şüphe vardı ama konduramıyordum o kadar iyi kadın olmuştu ki skxnss Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Buna çok güldüm asdjdk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yıllarca bunun esprisini yaptım ve halen favori tweettir gözümde djdns Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bunun komik olan yeri neresi ki? Ben mi göremiyorum? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mümkün değil göremezsin zaten çok zorlama 👍 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl biraz önce İstanbul havaalanındaki siyahi minnoş kıza, anasi nemruttu boşuna demiyorlar herşeyin küçüğü güzel diye djsjdhd 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kız bizim arabanın peşini bırak artık. Ben de diyorum bu kim. 🤣 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hsjxjsjxjs çatlak meloşum sen olduğunu anlayınca hemen sağ koltuğa geçtim canının kıymeti için bu fedakarlığımı asla unutma sjxns Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Gelecek olan senden gelsin. Arkayı boyatmak istiyorum zaten ne zamandır. Fırsat olur benim için de. 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl O zaman gelişine yapıştırsaydım keşke djxjdjd şaka kız şaka geçenlerde kaza yapmıştım ya bilmiyorum biliyor musun aşırı masraflı tuttu boya mıya göçük işleri de sıkıntılı djxndj Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Satarken de utana sıkıla anlatıyosun böyle şeyleri. Ben abimi rezil ederek anlatıyordum ama puhahaha 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Benimki artık gelişine umursamıyor ama malını da esirgemiyor sağolsun tam kral bu aralar gözümde Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Damat olmuş gidiyor olacak o kadar ama yeme sen yine de yiyo gibi yap bu hallerini. 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok kız küçğk damat oluyor büyük evli zaten akzjsj Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ohh maşallah Allah bereketinizi artırsın. Annen ve baban sana sürüsüne bereket abi yapmış. 🤣 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bugün abim bir şey söyledi ona çok gülmüştüm 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Vallahi bir tweetti Ama şu anda hatırlayamadım 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Bebiş gülümsemesi 😂 yüzüme bakıp bakıp gülümsedi sıpa. 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. Pamuk şeker aldım kendime çok severim ☺️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Uiiyyy benim de canım çekti ama kilo alamam yağlanamam şu sıra skxns Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl 🥰😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Arabanın üstündeki yazı komik gelmedi bana başka bir ayrıntı mı var 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kedim 😃 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bir konseri hak etmişti aslında ama ablan tarafından engellenince o da bir üzülmüştür jsjxjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben ona konser verdim sabah ama sesimi beğenmedim hatta videoya çektim anı olarak kalsın diye 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Kediler biraz zor memnun oluyor zaten sjxjssj o nedenle ses güzelliği konusunda kedinin tavırları çok ciddiye alınmamalı. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Bakıştan sonra ki "hay senin ananı miyavlıyım" hareketini görseydin hiç öyle demezdin 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Kajsjsjs o bakışa çok aşinayım ahshsjs Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bunda gülünecek bişey yok sabrina.. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır var ne olursa olsun gül. K. Atatürk Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Mustafa Kemal Atatürk'ü Allah yarattı Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ben gülmem buna Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şu foto güldürdü şimdi beni 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Derdin ne olursa olsun hep gül tomris. K. Atatürk Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Sevdiğim sandığım kişinin nankör ve vefasızlığı... 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. 🤣 O ne ya öyle şiir yazan var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum, unuttum. 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Arabadaki imza daha çok gülümsetti. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olayı o zaten. Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Anılarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hiç bir şey maalesef
bu canım köpek
Kızzzzz çok ponçikkk ciddennn
geldi yattı kucağıma ya şapşal🥲 eve gelince kedim trip attı beni aldatıyon diye ama olsun :d
Kediler normal zamanda da trip atıyor boş ver djxnd
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum kimse beni gülümsetmemiş 😀😀😀
Enişte beyi kınıyorum
Ben de onu esrefle kınıyorum gerçekten, iki güzel söz yazar insan da güldürür yüzünü, eritir şu kızın kalbini sjsjsjsja
https://onedio. com/haber/sanki-ataturk-soylemiscesine-talihsiz-bir-sekilde-imzasinin-denk-geldigi-21-fantastik-yazi-714907? utm_source=share&utm_medium=Android
Birinin daha 06 lı olması peki sjxjssj
Ulu önderimizi sadece siyasette değil mizahtada kullanan canım ülkem 😂
Neyse ki neye güldüğümü anlayan biri çıktı dkxnd
Kendimi süper zeka hissettim 😂
Ben de bir helal dedim sksjs
Çok naziksin 😂
Sabriye Hanım kulübe bir çocuk geliyodu ben kız sanıyordum bugün öğrendim erkekmiş 3. Gelişinde öğrendim dndndj
O benim de başıma geldi bir müşterimiz bu şekilde cinsiyet değiştirmiş hep bir şüphe vardı ama konduramıyordum o kadar iyi kadın olmuştu ki skxnss
Buna çok güldüm asdjdk
Yıllarca bunun esprisini yaptım ve halen favori tweettir gözümde djdns
Bunun komik olan yeri neresi ki? Ben mi göremiyorum?
Mümkün değil göremezsin zaten çok zorlama 👍
biraz önce İstanbul havaalanındaki siyahi minnoş kıza, anasi nemruttu boşuna demiyorlar herşeyin küçüğü güzel diye djsjdhd
Kız bizim arabanın peşini bırak artık. Ben de diyorum bu kim. 🤣
Hsjxjsjxjs çatlak meloşum sen olduğunu anlayınca hemen sağ koltuğa geçtim canının kıymeti için bu fedakarlığımı asla unutma sjxns
Gelecek olan senden gelsin. Arkayı boyatmak istiyorum zaten ne zamandır. Fırsat olur benim için de. 🤣🤣🤣
O zaman gelişine yapıştırsaydım keşke djxjdjd şaka kız şaka geçenlerde kaza yapmıştım ya bilmiyorum biliyor musun aşırı masraflı tuttu boya mıya göçük işleri de sıkıntılı djxndj
Satarken de utana sıkıla anlatıyosun böyle şeyleri. Ben abimi rezil ederek anlatıyordum ama puhahaha 🤣🤣
Benimki artık gelişine umursamıyor ama malını da esirgemiyor sağolsun tam kral bu aralar gözümde
Damat olmuş gidiyor olacak o kadar ama yeme sen yine de yiyo gibi yap bu hallerini. 🤣
Yok kız küçğk damat oluyor büyük evli zaten akzjsj
Ohh maşallah Allah bereketinizi artırsın. Annen ve baban sana sürüsüne bereket abi yapmış. 🤣
Bugün abim bir şey söyledi ona çok gülmüştüm
Vallahi bir tweetti Ama şu anda hatırlayamadım
Bebiş gülümsemesi 😂 yüzüme bakıp bakıp gülümsedi sıpa.
Pamuk şeker aldım kendime çok severim ☺️
Uiiyyy benim de canım çekti ama kilo alamam yağlanamam şu sıra skxns
🥰😅
Arabanın üstündeki yazı komik gelmedi bana başka bir ayrıntı mı var
Kedim 😃
Bir konseri hak etmişti aslında ama ablan tarafından engellenince o da bir üzülmüştür jsjxjs
Ben ona konser verdim sabah ama sesimi beğenmedim hatta videoya çektim anı olarak kalsın diye 😂😂😂
Kediler biraz zor memnun oluyor zaten sjxjssj o nedenle ses güzelliği konusunda kedinin tavırları çok ciddiye alınmamalı.
Bakıştan sonra ki "hay senin ananı miyavlıyım" hareketini görseydin hiç öyle demezdin 😂😂😂
Kajsjsjs o bakışa çok aşinayım ahshsjs
Bunda gülünecek bişey yok sabrina..
Hayır var ne olursa olsun gül. K. Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk'ü Allah yarattı
Biliyorum
Ben gülmem buna
Şu foto güldürdü şimdi beni
Derdin ne olursa olsun hep gül tomris. K. Atatürk
Sevdiğim sandığım kişinin nankör ve vefasızlığı...
Güldürmediler bacimmm
🤣 O ne ya öyle şiir yazan var
Hatırlamıyorum, unuttum.
Arabadaki imza daha çok gülümsetti.
Olayı o zaten.
Gördüğüm bir video
Kedinin tatlılığı
Evli cift
bugün olan sohbet
Hatirlamiyorum
Gülümsemem
Unuttum