kadın daha olgun kızlar ise kimisi çocuk kimileri ise ergenliğe girmiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız el değmemiş olan, kadın ise tokmak her yere değene denir
0
16 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bazıları genç yaştakiler kız der yaşı epey olana kadın der, böylede kullananlar var
Soran
+1 yıl
Anladımm
Cevap sahibi
+1 yıl
Kaç yaşındasın ilişkin olmadı
Soran
+1 yıl
20 yaşındayım
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne zaman yaşamayı veya nasıl biriyle yaşamayı düşünüyorsun
Soran
+1 yıl
Evlenince eşimle yaşamak istiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Hmm, muhafazakar biri misin
Soran
+1 yıl
Hayir değilim ama kimseye güvenip yok
Soran
+1 yıl
Böyle en doğrusu...
Cevap sahibi
+1 yıl
Benimde yok, efendi düzgün aile kızı diye düşündüğüm kızların bir çok erkekle yattığını duydum, evlenmeye korkuyorum artık kimseye güven yok yani
Soran
+1 yıl
Senin hiç iliskin oldu mu ve mesela severek evlendiğin kız sana bakireyim diye yalan soyleyipte ilk gece öğrendiğinde ne yaparsın?
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır olmadı. Güzel bir döverim önce onu, kadına şiddete karşıyım ama böyle bir şeyde yalan olmaz, sonra onu ailesine götürüp boşanma davası açarım
Soran
+1 yıl
Ciddi misin dövmen çok yanlış olur bence. Evet böyle bi konuda yalan soylemesi büyük yanlis ama kadını dövmekte olmaz bence sonuçta senden fiziksel olarak güçsüz ve savunmasiz biri var karşında...
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet ama böyle bir şeyin yalanı olmaz, hak eder yani böyle bir durumda. Evlilik bu oyuncak değil
Soran
+1 yıl
Anladım ama yinede siddet cozum degil. Peki ilk gece bazı kızlarda kanama olmuyormus zar esnekliginden vs. Esininde ilk gece kanamasa şüphe duyar mısın?
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet onu bende duydum. Güveniyorsam hayır sorun etmem bunu
Bakirelik diyen piramitler de 10 ıq lu herhalde. 5 yaşında tecavüz edilmiş kıza kadın mı diyeceksiniz aw? ya da 40 yaşında hiç evlenmemiş birine kız mı diyeceksiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kız bakire olur kadın bakire olmaz tek fark bu diye biliyorum
kadın daha olgun kızlar ise kimisi çocuk kimileri ise ergenliğe girmiş
Kız el değmemiş olan, kadın ise tokmak her yere değene denir
Bazıları genç yaştakiler kız der yaşı epey olana kadın der, böylede kullananlar var
Anladımm
Kaç yaşındasın ilişkin olmadı
20 yaşındayım
Ne zaman yaşamayı veya nasıl biriyle yaşamayı düşünüyorsun
Evlenince eşimle yaşamak istiyorum
Hmm, muhafazakar biri misin
Hayir değilim ama kimseye güvenip yok
Böyle en doğrusu...
Benimde yok, efendi düzgün aile kızı diye düşündüğüm kızların bir çok erkekle yattığını duydum, evlenmeye korkuyorum artık kimseye güven yok yani
Senin hiç iliskin oldu mu ve mesela severek evlendiğin kız sana bakireyim diye yalan soyleyipte ilk gece öğrendiğinde ne yaparsın?
Hayır olmadı. Güzel bir döverim önce onu, kadına şiddete karşıyım ama böyle bir şeyde yalan olmaz, sonra onu ailesine götürüp boşanma davası açarım
Ciddi misin dövmen çok yanlış olur bence. Evet böyle bi konuda yalan soylemesi büyük yanlis ama kadını dövmekte olmaz bence sonuçta senden fiziksel olarak güçsüz ve savunmasiz biri var karşında...
Evet ama böyle bir şeyin yalanı olmaz, hak eder yani böyle bir durumda. Evlilik bu oyuncak değil
Anladım ama yinede siddet cozum degil. Peki ilk gece bazı kızlarda kanama olmuyormus zar esnekliginden vs. Esininde ilk gece kanamasa şüphe duyar mısın?
Evet onu bende duydum. Güveniyorsam hayır sorun etmem bunu
Biri yemiş biri yememiş oluyor
Bence aradaki fark gerçek şeyler konusabilmemdir
Bekaret
Ama kızın bekaretini nasıl bilebilirler ki?
Bakire ve bakire olmayan
10 ıq lu geldi
İnsanın kendisini bilmesi ne güzel
Zar farkı 🙄
Keşke erkekler icnde byle etiketler olsa
biri bakire
kız yaşça küçüktür
Anayasa maddesi
Kadın bakire olmayan
Kız bakire olan
Kız çıtır olie
Pedofili misin? Çıtır ne demek kız çocuk demek çocuk düzgün konuş aw
Ne alaka 30 bile çıtır dir kadında daha
görünüş bence
Evli bekar
Yaş.
Bakirelik diyen piramitler de 10 ıq lu herhalde. 5 yaşında tecavüz edilmiş kıza kadın mı diyeceksiniz aw? ya da 40 yaşında hiç evlenmemiş birine kız mı diyeceksiniz?
Aynen öyle. Bu yorumdakiler ne yaşıyor anlamış değilim...
Yobazlar iştee
Biri kadın biri kız