Aile & Toplum Bayramlarda sevmediginiz akrabalar ve görüşmediğiniz kişiler var mı? Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor bayramda sevmediginiz akrabalar ve görüşmediğiniz kişiler var mı? Bayramlarda sevmediginiz akrabalar ve görüşmediğiniz kişiler var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çok var. Teyzemlerle görüşmüyorum. Denk gelirse bir yerde ancak öyle 0 1 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Eic için teşekkür ederim ✌️😊 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Bayramda kimseyle görüşmüyorum. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmaz mı hiç özellikle baba tarafı oluyor ama mecbur idare etmek zorunda kalıyorsun yüz yüze gelmek zorunda kaldığımız için bayramları hiç sevmiyorum zaten 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tabi baba tarafı full 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Baba tarafimla iletişimim yok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet var hepsinin canı cehenneme 0 0 Yorumla