Aile & Toplum 1-20 arasında bi sayı seçin ben de size sorular sorayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor can sıkıntısından hep bunlarrrr Güncellemeler+1 yıl Güncelll 1-20 arasında bi sayı seçin ben de size sorular sorayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. kendin seç sor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişki yasamak ya da evlenmek istedigin partnerinde aradıgın ozellikler nelerdir u Barış_LonelyForever +1 yıl aşk ve güven
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1Sor sabahına cevaplarım hadi iyi geceler reisler ve prensesleerr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi meslegi yapıyorsun Yorumla asdafadasf +1 yıl 3 Boyutlu tasarım ile uğraşıyorum. Arge kısmında çalışıyorum. Aynı zamanda it ile de ilgileniyorum öyle mix keenks Yorumla Soran +1 yıl Baya bisiler varmıs masala Yorumla asdafadasf +1 yıl eyw eywBedel ödedik keenks Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 8 olsun en sevdiğim rakam.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl en büyük korkun ne Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Ailemi kaybetmek. Yorumla Soran +1 yıl Benimde sanırım Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 19 seçtim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl bugün ne yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağladım uyudum uzandım bu kadar Yorumla Soran +1 yıl kıyamammm aglamak yokk üzmeyin kendiniziii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkğr ederim🥺 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 13 . 0 5 Yorumla Soran +1 yıl En son ne icin agladım Yorumla Soran +1 yıl agladın* Yorumla Competitive +1 yıl Bu biraz özel bir soru oldu. Yorumla Soran +1 yıl Üstü kapalı söyleyebilirsin ya iş aile ilişki gibi diyerekten Yorumla Competitive +1 yıl Yok söyleyemem. Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 14 dedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En utandıgın an Yorumla UnCanny00 +1 yıl Ss aldığım sohbeti gene aynı kişiye atmıştım yanlışlıkla gsgs Yorumla Soran +1 yıl Ayy cok kotu hatalar ya Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. on ikii 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evlenmek istedigin ya da ilişki yaşamak istedigin partnerinde aradıgın özellijler nedir Yorumla bsrtpl +1 yıl uiyyy bunu burada anlatırsam linç yerim APDKDOCKODOAKGQYSİSQŞkarakterli olması benim için yetiyor uzatmayayim fazla gerisi bende kalsinn PSKDOCKFKWOAJKWŞ Yorumla Soran +1 yıl Kxöelcörlcölrlclc Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 19 diyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bugün ne yaptın Yorumla
Deriinnnn_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. 10... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hic aldatıldın mı ya da aldattın mu Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 19.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bugün ne yaptınn Yorumla Pijamaterlijj +1 yıl Pc oynadım uzandım kalktım çok boş bi gündü hldlhxj Yorumla Soran +1 yıl İyi iyi bayrama girdik zaten daha da bos zamanların olur Yorumla Pijamaterlijj +1 yıl Bayramdan sonra tam gaz aksiyon benim için Yorumla Soran +1 yıl İyi dinlenmeler o zamanm Yorumla Pijamaterlijj +1 yıl Teşekkürler Yorumla
filosofia Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2'yi yolla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir müzik tavsiye etsen ne olurdu Yorumla filosofia +1 yıl Late nights in the middle of June ✨ https://www.youtube.com/watch?v=rfTgO9rpqck Yorumla Soran +1 yıl 👌🏻👌🏻🌸 Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. 19 seçtim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bugün ne yaptın Yorumla prenses_z +1 yıl bütün gün evdeydim hiçbir şey yapmadım Yorumla Soran +1 yıl havalar sıcak zaten dısarı çıkılacak gibi degil Yorumla prenses_z +1 yıl 👍🏼 Yorumla prenses_z +1 yıl başım çatlıyor zaten Yorumla
KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl 13.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl En son ne icin agladın Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Sinirden Yorumla Soran +1 yıl sinirden aglamak yasaklanmalııı Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Niyeeee Yorumla Soran +1 yıl Ben aglamak istemiyom ama sinirden aglayasım geliyo ondannn Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. 3... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski ilişkilerini bitiren sebep neydi Yorumla johnrocco44 +1 yıl yutmamaları Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 14ü seçtim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl en utandıgın an neydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Donumun aşağı çekilmesi Yorumla Soran +1 yıl ay kötüymüs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askeriyede idi sorun yok Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Number 1 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hangi meslegi yapıyorsun Yorumla mceviz +1 yıl Reklam Yorumla Soran +1 yıl kolay gelsinnn Yorumla mceviz +1 yıl Sanada Yorumla
Erkutt44 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl 16 diyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl şuanda ilişki durumun nasıl Yorumla Erkutt44 +1 yıl İliskiyok ama arıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ah be herkes oyle Yorumla Erkutt44 +1 yıl İlişki isteyen olsa da yaşasak Yorumla
yakışıklıbey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 10 sordum :) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl hic aldatıldın mı ya da aldattın mı Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Hayır aldatılmadım ve aldatmadım Yorumla Soran +1 yıl boyle devam aldatmak kimseye yakısmazzz Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Evet bende sorayım mı sana :) Yorumla Soran +1 yıl sor bakalım Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Sayı belirle Yorumla Soran +1 yıl 16 Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl 23 sen Yorumla yakışıklıbey1 +1 yıl 32 bn Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl 19 seçtim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bugün ne yaptın Yorumla Guuumballll +1 yıl kiraz topladım. yaban çileği yedim tarlada. arabayla dolaştım Yorumla Soran +1 yıl oh Yorumla Guuumballll +1 yıl şimdi de yorgann altına girdim uyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Su agır gelen yogan mı Yorumla Guuumballll +1 yıl Evet Yorumla
H03Torun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 7 seçtim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En son kimi stalkladın Yorumla
Hardss69 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 17 numara 0 12 Yorumla Soran +1 yıl yakın arkadasının escinsel oldugunu öğrensen ne yapardın Yorumla Hardss69 +1 yıl Uzaklaşırdım Yorumla Hardss69 +1 yıl 15 numara devam 😄 Yorumla Soran +1 yıl unutamadıgın birinin ismini söyler misin Yorumla Hardss69 +1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla Soran +1 yıl Hahajajsjjdd bisi olmaz ya 82 milyon insan var bu ulkede kim bilcek Yorumla Hardss69 +1 yıl Yok ya bunu geçelim dkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Bas harfini alalım o zaman Yorumla Hardss69 +1 yıl E Yorumla Hardss69 +1 yıl Gel soru cevap yapalım ama burdan değil Yorumla Soran +1 yıl Elif ezgi eda ece esra eylem bunlar vb. Hemcinslerimden biri Yorumla Hardss69 +1 yıl Yani Yorumla
fitifiy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yedi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En son kimi stalkladın Yorumla fitifiy +1 yıl Yakın bir arkadaşımı Yorumla Soran +1 yıl stalk iyidir dinç tutar insanı Yorumla fitifiy +1 yıl Bi haltlar karıştırıyor gibime gelmişti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kendin seç sor
İlişki yasamak ya da evlenmek istedigin partnerinde aradıgın ozellikler nelerdir
aşk ve güven
1
Sor sabahına cevaplarım hadi iyi geceler reisler ve prensesleerr
Hangi meslegi yapıyorsun
3 Boyutlu tasarım ile uğraşıyorum. Arge kısmında çalışıyorum. Aynı zamanda it ile de ilgileniyorum öyle mix keenks
Baya bisiler varmıs masala
eyw eyw
Bedel ödedik keenks
8 olsun en sevdiğim rakam..
en büyük korkun ne
Ailemi kaybetmek.
Benimde sanırım
:))
19 seçtim
bugün ne yaptın
Ağladım uyudum uzandım bu kadar
kıyamammm aglamak yokk üzmeyin kendiniziii
Teşekkğr ederim🥺
13 .
En son ne icin agladım
agladın*
Bu biraz özel bir soru oldu.
Üstü kapalı söyleyebilirsin ya iş aile ilişki gibi diyerekten
Yok söyleyemem.
14 dedim
En utandıgın an
Ss aldığım sohbeti gene aynı kişiye atmıştım yanlışlıkla gsgs
Ayy cok kotu hatalar ya
on ikii
evlenmek istedigin ya da ilişki yaşamak istedigin partnerinde aradıgın özellijler nedir
uiyyy bunu burada anlatırsam linç yerim APDKDOCKODOAKGQYSİSQŞ
karakterli olması benim için yetiyor uzatmayayim fazla gerisi bende kalsinn PSKDOCKFKWOAJKWŞ
Kxöelcörlcölrlclc
19 diyorum
bugün ne yaptın
10...
Hic aldatıldın mı ya da aldattın mu
19..
bugün ne yaptınn
Pc oynadım uzandım kalktım çok boş bi gündü hldlhxj
İyi iyi bayrama girdik zaten daha da bos zamanların olur
Bayramdan sonra tam gaz aksiyon benim için
İyi dinlenmeler o zamanm
Teşekkürler