Ben neden doğdum? Esc iftirasına uğradım deli iftirasına uğradım neden doğdum ben?

Dayanamıyorum arkadaşlar Kyk yurdundayken bi kere ordan kurtulmak için bi çocukla görüştüm yer görüşmede para vereceğini cnsllik olmayacağını söyledi ondan kabul ettim kapalıyım saçımı bile açmama şartıyla. Bana ilkinde pra verdi sadece masaj yaptım normal o da yani sürpriz sonlu değil sırtına bacağına masaj. İkşncide hoşlandığım için kıyafet üstünden bana elinin dokunmasına izin verdim kıyafet üstünden dokundu ben onun şeyine asla kıyafet üstünden bile dokunmadım hiçbir zaman. Ve 2. de ileri gitmek isteyip ben kabul etmediğim için beni gönderdi para da vermedi taksiyle gel parasını ben veririm demişti taksi parasını da vermedi 500 tl ödedim çok kötüydü yurtta tanımadığım bi kıza yanıma gelince çok kötüyüm özel bi şey anlatsam dinlemek ister misin dedim evet dedi özel ama dedim evet dedi anlattım üzüldü falan taciz edilmişsin dedi boş ver dedi mesleğini eline al dedi 2 ay sonra ise müdüre uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı diyerek iftira atarak şikayet etmiş 10 tane arkadaşına atılmam için esc diye dilekçeye yazdırarak dilekçe verdirmiş bi de tam o aylarda oda arkadaşlarım da çok kötüydü aralık ayı olmasına rağmen sabahları bile camı açmak istiyorlardı oysa günde 10 saat cam açılıyordu zaten aralık ayı olmasına rağmen sonra odadan gitmem için beni şikayet etmişler arkadaşıma sesli mesaj gönderirken onlara laf soktuğumu falan söylemişler o geldiğinden beri odamız kokuyo demişler sırf sabah cam açtırmıyorum diye. Duş almıyo kokuyo demişler. Bu nasıl iftira hepimiz 3-4 güne bir duş alıyorduk odada ve ben daha önce 10 tane odada kaldım hiçbirinde böyle bir iddia duymadım kavga ettiğim insanlardan bile. Müdür de arayıp her şeyi anneme anlatmış annem aylardır biliyor telefonda benle normal konuşuyordu şimdi dün yaz tatili başladı kadın daha ilk günden seni istemiyorum git mesleğini yap alışmışsın dedi esc gibi iftira atarak oysa o çocukla sadece 2 kez görüştüm ve 10 ay önce bitti bi daha kimseyle görüşmedim. Sonra bu sabah ben banyoda saçımı tararken birden banyoyu üstüme kitleyip hakaretler etmeye başladı tırnağını kesmemişsin delisin oda arkadaşların gidip müdüre bu kız kendi kendine konuşuyo bizi öldürmesinden korkuyoruz deli demişler dedi sen gidip yurttaki her kıza ben esclik yaptım demişsin kızlar biz kendi namusumuzdan korkuyoruz bizi dışarı satarsa diye demişler dedi ya arkadaşlar 10 ay önce sadece 2 gün görüştüğüm kişiyle yaşadığım sadece kıyafet üstünden ellenmenin esclik ile bi alakası yok ve yapan kişi hiç gidip esclik yaptım der mi çok üzüldüm annemin dediklerine ve oda arkadaşlarımın bu kendi kendine konuşuyor deli bizi öldürebilir demesine çok üzüldüm ağladım ve o esclik iftirası ben kapalı bi kızım bi de ve onlar açık ve Antalya’da idi yurt yani Antalya’da herkes rahat bilirsiniz kız bile değiller bense kimseye saçımı bile açmadım soyunmadım
Ben neden doğdum? Esc iftirasına uğradım deli iftirasına uğradım neden doğdum ben?