Örneğin. Bana, neden evlenmedin, bu yaşa kadar? Sivas nerede sorusu. Annenler babanlar kaç kardeş sorusu. En gıcık kaptığım soru. Sanane annemin kaç kardeş olmasından. Biliyo ki çok çocuklu laf olsun diye soruyorlar işte
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her şey. Annesini o an öldürmek istedim ama erkek arkadaşım zaten gerekli cevapları verdi.
Bir, iki tanesini anlatır mısın, merak ediyorum 😄
Kendi yaşadıkları ilçe icin diyor ki, ee bu ilçede oturursunuz artık diyor (aslında oturacaksın diyor)
Her şeyi çok biliyor gibi konuşuyor
Sanki ben onlardan ev istemişim gibi diuor ki, sanki her evlenenin evi mi oluyor ne alaka
Bir de diyor ki, evlenmeyi ne zaman düşünüyorsun , ben de dedim ki benim daha en azından 1 senem falan var dedim daha erken olmaz diuorum. Diuor ki ooff ben öyle şeyleri sevmem uzun olmasını falan. Erkek arkadaşım da dedi ki valla anne bu bizim kararımız evlenecek olan biziz falan. Daha neler nelerrrrr...
Evliliği ne zaman düşünüyorsunuz demesi yersiz ama naparsın işte boş boş konuşmuş. Bu kadar alınma. Ayrıca sen bir sene düşünmüyorum demişsin. Madem düşünmüyorsun neden tanışıyorsun erkenden. Bir seneye kim öyle kim kaLa.
Ev konusunu bilmiyorum şimdi. Muhabbetin öncesinde ne konuşuldu, bilemeden yorum yapamam.
Ayrıca anneler herşeyi bilmiş gibi konuşurlar, bişey bilmeselerde,
Bu ilçede oturursunuzda da sakınca görmüyorum. Abartıyorsun bence herşeyi. Kaynanadan muzdarip olacağını sanıyorsan, yol yakınken ayrıl derim. Çünkü evliliği de olumsuz etkiler, kaynanalar. Bir arkadaşım aldırmadı evlendi. Daha sonra 7 yıl evli kalıp, boşandı. İki çocukla. Kimse böyle olsun istemem
Ayni ilçede oturmak sakınca değil. Kendisine ne oluyorda karışıyor. Beklememin sebebi, evi halletmeye çalışıyor erkek arkadaşım, ailemi de biliyorum şimdi kabul etmeyecek o nedenle mecbur.
Terbiyesizler sorulara bak !! Sende deseydin senin kizini almak icin evlenmedim !!
😄😅 bu bizzat bana sorulmadı da, sevgilimin anneannesi, sevgilime demiş, neden evlenmemiş diye. Ben yokken, söylemiş. Yüzüme söylenmedi yani 😊
Hahha anladim ama yine de terbiyesizce !! O da sana mi söylüyor? Bu daha sacma? O kendi sülalesiyle ilgili bisiyi sana anlatamaz sen kinlenirsin elalem o , ayrica evlilk yasi yükseldi 30 dan asagsi zor evleniyof
30 dan aşşağısı evlenmesin mümkünse, hele erkekse. Kadın neyse de. 30 una doğru evlenebilir.
Evlebmeynce cok secici oluyolar
Aynen. Benimde anlamadığım şey bu... Kadınlar nedense, yaşları ilerledikçe, seçiciliği de artıyor. Her erkeği beğenmiyor. Yaşım geldi, elimi çabuk tutuyim evleniyim diye düşünmektense, daha iyisini buliyim diye ömür geçiriyorlar. Sonra da ya, evlenemeyip evde kalıyorlar, ya da zengin biriyle evlenip, çocuk yapıp, boşanıyorlar. Nafaka vs için
Yani şöyle gencken evlenince genelde aşk evliligi oluyor 5 kurus parasi yoksa bile evleniyor fakat yas ilerleyince gözü aciliyof ordan burdan duyuyor yok keske çulsuzla evlenmeseydim diyor biri digeri diyor benm kocam cok asabi digeri meslegi yok vs vs bunlar oluncada haliyle acayp secici oluyof gözü kapaliykdn evlencek dürüst olim maymum gözünü acti jfjjf ben 18 19 yasinya birini bulsaydim onu cok severdim ve o da beni seviyor diye evlenirdim hic bisi düsünmezdm jjdjjff ama Şu an öyle degil
Senin yaşın kaç. Profilde 23 yazıyor ama daha olgunsun sanki yanlış yazmış
24üm
Ben hep olgundum o yüzden erken gitmek gerekti hahhav
Nereye erken gitmen gerekti
Evlilige erken gitmeliydim jdjjf Şu an gözümp actim
İşin zor yani kabul ediyorsun 😅 seçiciliğin artıyor ama, çok mükemmel biri neden seni alsın harem kurar istediğiyle yatar dimi. Evlenip ne yapacak böyle biri. Şahsen çok mükemmel biri olsaydım yine bir fabrikatörün kızını alırdım. Şirketler ortak olsun diye dimi, 😊 gidipde memur vs almazdım
Ya yok ben mükemmel falan aramiyorum
Ne iş yapıyorsun dertli bayan 😅nickin komikmiş 😆
Mesleğin nedir
Çalıştığım market işini küçümsemişlerdi. Çok kalbim kırılmıştı.
penis ayıp etmişler. Ne dediler sana? Örneğin?