Maaşımdan 12 bin lira bi arkadaşa verdim erkek bu arada zor durumda. herkese borcu var
Paranın geri geleceğinden de hiç ümidim. yok ama onun yüzünden bu sıcakta gezmeye çıkamayacagim tatil yapamayacağım
Maaşımdan 12 bin lira bi arkadaşa verdim erkek bu arada zor durumda. herkese borcu var
Paranın geri geleceğinden de hiç ümidim. yok ama onun yüzünden bu sıcakta gezmeye çıkamayacagim tatil yapamayacağım
Hesabı erkek ödemeli fikrine neredeyse tüm kadınların katıldığı bir düşünce hakimken ve erkeği ödeyemediği ya da ödemek istemediği hesap için aşağılayan bu hemfikrin istisnası gibi görünüyor olman seni gerçekten mal mı yapar?
Ben diyorum ki birine karşılıksız 12 bin verdim sen ne diyorsun
Tam emin değilim ama bu verdiğin para ve belki daha da vereceğin başka paralar için pişmanlıktan deliye döneceksin.
E buraya da yazdık ya sen gibilerde konuşur bilmiş bilmis
Malsın biraz zor anlarsın. Para vermissen pisman olduğunu bileceğin halde vermissin sorun yok. Hazmedilir, unutulur. Bir de istismar edilmek vardır, senin niyetini kötüye kullanmak vardır, nankör gibi seninle dalga geçmek, asla minnet duyacak saygısı olmaması vardır. İste seni kanser edecek olan budur.
Ben niye kanser olayım?
Kendi değerimi o adam mı belirleyecek
Ben insanlık yaptım
Ha bi daha verir miyim asla
Ödemesini de beklemem elinden gelse ilk beni öder zaten banka bunu ele geçirmiş soyup duruyor
Ben hoşlandığım için verdim biraz daha benle ilgilensin istedim
Kadin duygusundan bi şey anlamıyorsunuz ki benle arkadaşlığını bitirmesin hayatımda kalsın die verdim çünkü kadınlar ihtiyaç duyar böyle
Napalim bu da ders oldu bana pişman olacağımı biliyordum çünkü onun yüzünden istediğim gibi gezip tozamayacagim
Tamam abla erkeksizlikten davranış bozukluğu ortaya çıkmış sende, kadın duygusu dediğin seyi biz boyle gormedik. Sen dolandırılmana bak.
Hiç bir zaman gerçek anlamda sevilmeyeceksin biliyorsun değil mi
Cevap
14Cevap
Tecrübe etmiş oldun bi daha yapmazsın böyle hatalar
Benim zoruma giden ben şimdi bir ay bunun pişmanlığını yaşayacağım
Borç para isteyen erkekten hayır gelmeyeceğini öğrenmiş oldun
Zor durumda biliyorum ama ben kendimi kisitladim. bu canım yüzünden
Önde gidenisin hemde sen çekeceğine o çekseydi
Parayı verdikten sonra ne olduğunun ne önemi var
Ben küçük paralarla denerim insanlari onları geri vermezler o yüzden hiç büyük para vermem
12 bin bunun borcuna şu bile serpmedi öyle düşün
Yazık etmişsin
Ufff sıkma canimi
300 500 olsa salla
12 bin salladım diyorum sen ne diyorsun
Saflık var demek ki biraz bebiş
Herkese borcu olan birine 1 tl verilmez be kardesim. Daha sana ne desin. Bu adam
Ama ölsün mu karşı taraf
Çalişsin?
Calisiyor benle aynı maaşı alıyor ama tüm maaşı borçlara gitti
Borç yapmasin. Ayağini yorganina göre uzatmayi bilmeyen yetişkinden olmaz ama sen hala bahane ariyorsun
Yok akıllandım zaten bi daha hiç vermem bi şey
Söz vermiştim. o yüzden verdim
Sen ilerigerizaĝalıbir malsın ileriyi düşünüyorsun tabikide değilsin sen bir iyilik meleğisin
Kızdan borç alan erkekte. Nefret ederim
Nasıldır bu erkek
Asalaktır eli ağırdır vermez bi bahane bulur hatta dahada istet
Ay dur nefret getirme ya
Ben bundan çok hoşlanıyorum borc verince bi sogudum
Zaten duygularını kullanırlar herkesede borç takmışsa ya kumar oynu ya da karıkıza yediriyor
Kumar oynuyor
Kar kızdan da borc alıyor
Adam süzme parazit ve hoşlanıyorum diyorsun, bazen kızlar. Başlarına geleni hakediyor
Herkese borcu varsa sıkıntı
Mal değilde iyi niyetlisin diyelim
canım misin kizim ya unut o parayi
oda aynısını sana yaparmiydi yapmazmiydi mechul
Yapardı paranın kıymetini bilmiyor hiç
Keşke vermeseydin
Söz vermiştim bu yüzden verdim
Ona karşı ilgili misin?
Evet hemde çok
Belli bu yüzden vermişsin ama bence duygularınla hareket etme zararlı çıkarsın
Bi daha vermeyecegin zaten sadece söz verdim cayamadim
Peki onla hiç yakınlaştın mı?