Aile & Toplum İyi mi geceniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi geceler ☺️ Güncellemeler1 yıl Çok süper soru elinize sağlık 🤭 İyi mi geceniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Gecem uykulu sdfds 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim de 🙂
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorumda paylaştığım kahveden sonra çay eşliğinde dizi izliyorum. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsunn ve iyi seyirler. ✨️🎀 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ricalar ✨️ Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Muhabbet edicek kisi olunca güzel oluyo ama onun dışında yorgunum 1 0 Yorumla
Muratöğretmen61 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yalnız bir gece ne kadar iyi olabilir ki :(( yalnızlığımı paylasacak kimse yooook muuuu? 1 0 Yorumla
_pufferfish Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İyi, seninki nasıl? 🐡 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Benimkisi de iyi teşekkürler 🌸🎀 Yorumla _pufferfish 1 yıl Nasıl hep 18'sin balım? 🐡 Yorumla Muratöğretmen61 1 yıl Bel gibi tatlısın nasıl kötü olabilir ki gecen :)) Yorumla _pufferfish 1 yıl Salça olmayın artık Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% 1 yıl Ne güzel uyumustum sıcaktan bunalmisim boğazım kurumuş 4 de uyandım uyuyamadım hâlâ 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Pek değil banka şifresini unuttum bloke oldu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😕😕 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. yok ya sigaram bitmiş her yer de kapalı bu saatte 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Zararlı ztn içmesen de olur bi kerecik Yorumla Kashtira 1 yıl uykum da yok sigara da alamıyorum konu kilit. Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın 😒 Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm senin adına :( Yorumla Kashtira 1 yıl ee ver bi dal da yakalım o zaman kuru kuru üzülmek olmaz öyle Yorumla Soran 1 yıl Benim zararlı alışkanlıklarım yok ki 😏 Yorumla Kashtira 1 yıl dedikodu, gıybet, nispet? hı? hiçbiri mi yok Yorumla Soran 1 yıl Yok 🙃 Yorumla Kashtira 1 yıl inanmam ki Yorumla Soran 1 yıl Neden? 😂 Yorumla Kashtira 1 yıl dedikodu yapmayan kadın gerçek değil Yorumla Soran 1 yıl Doğru gerçi 😅 Yorumla Kashtira 1 yıl yalancılık da varmış demek ki 😒 Yorumla Soran 1 yıl Arada dedikodu herkes yapar ya 🙂 ama senin sevdiğin şeyin vücuda zararı var. Yorumla Kashtira 1 yıl evet ama kendi vücuduma. senin sabıka tamamen başkalarına zarar 😄 Yorumla Soran 1 yıl 🥲 Yorumla Kashtira 1 yıl boş mesaj attın.. ne demek bu boş yapiyorsun mu demek Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fena sayılmaz teşekkür ederim. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Şanslımmmmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Teşekkürler sizede iyi geceler 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimm tatlım 💖🎀 Yorumla
baran2008 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Benimki harika lisede hem taktir aldım hem 10 gün bayram tatilim var 30 günlük izin daha ne istiyeyim 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi iyi mutluyuz tatil başladı daha ne olsun 😇 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oh mis 🎀 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sordum iyiymiş. Seninki nasıl 😊 1 6 Yorumla Soran 1 yıl İyi benim de gecem ☺️ Yorumla Ksproff 1 yıl Renklensin gecelerimiz sevmeyi biz beceremedik 😊 Yorumla Soran 1 yıl https://youtu.be/bmFaaLLF56c?si=RQ8IOO33uE3jm1ht Yorumla Soran 1 yıl Severizz Yorumla Ksproff 1 yıl Eyvallah 😉 Yorumla Soran 1 yıl ☺️ Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla iyi senin gecen nasıl? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim de güzel 🎀 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sana da balım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimm ☺️🌸 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Geceler gündüzden daha iyi 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yolcudur Abbas 😅 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Birazdan uçuşa geçeceğim güzel gibi 1 0 Yorumla
Bsbkmn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Süperim dusch aldim yatak carsifimida degistirdim yatagima uzandim.. en güzel hiss 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Değil yavru 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi geceler. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler canım ✨️ Yorumla Алеся_Хира 1 yıl ❤️🔥 Yorumla Soran 1 yıl ♥️ Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Değil keyifsizim 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn? Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Ya finallerim yeni bitti hala onun stresini atamadım Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Derslerim, sınavlarım ağırdı Yorumla Soran 1 yıl Hı anlıyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun madem 🍀✨️ Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Teşekkürler nezaketin ve iyi dileklerin için☺️💙 Yorumla Soran 1 yıl Ne demekk 💖😊 Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Ya çok mu tatlıyız ☺️☺️ Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimm 🤭✨️ Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Rica ederim. Ya acaba takipleşsek mi ne ☺️ Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. size de 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla alperdemir1995 1 yıl rica ederim Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Sivri sinek öldürmek için uykumdan oldum 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Iyi değildi 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi tabi 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil... 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hee hayir 1 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi evet 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi bebiş 1 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Eh işte 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İyi diyelim ya 0 0 Yorumla
yyalnızadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl iyigeceler 1 1 Yorumla yyalnızadamm 1 yıl neredesin sen yazamıyorum sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gecem uykulu sdfds
Benim de 🙂
Sorumda paylaştığım kahveden sonra çay eşliğinde dizi izliyorum.
Afiyet olsunn ve iyi seyirler. ✨️🎀
Teşekkürler
Ricalar ✨️
Muhabbet edicek kisi olunca güzel oluyo ama onun dışında yorgunum
Yalnız bir gece ne kadar iyi olabilir ki :(( yalnızlığımı paylasacak kimse yooook muuuu?
İyi, seninki nasıl? 🐡
Benimkisi de iyi teşekkürler 🌸🎀
Nasıl hep 18'sin balım? 🐡
Bel gibi tatlısın nasıl kötü olabilir ki gecen :))
Salça olmayın artık
Ne güzel uyumustum sıcaktan bunalmisim boğazım kurumuş 4 de uyandım uyuyamadım hâlâ
Pek değil banka şifresini unuttum bloke oldu
😕😕
yok ya sigaram bitmiş her yer de kapalı bu saatte
Zararlı ztn içmesen de olur bi kerecik
uykum da yok sigara da alamıyorum konu kilit. Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın 😒
Üzüldüm senin adına :(
ee ver bi dal da yakalım o zaman kuru kuru üzülmek olmaz öyle
Benim zararlı alışkanlıklarım yok ki 😏
dedikodu, gıybet, nispet? hı? hiçbiri mi yok
Yok 🙃
inanmam ki
Neden? 😂
dedikodu yapmayan kadın gerçek değil
Doğru gerçi 😅
yalancılık da varmış demek ki 😒
Arada dedikodu herkes yapar ya 🙂 ama senin sevdiğin şeyin vücuda zararı var.
evet ama kendi vücuduma. senin sabıka tamamen başkalarına zarar 😄
🥲
boş mesaj attın.. ne demek bu boş yapiyorsun mu demek
Fena sayılmaz teşekkür ederim.
Rica ederim 🌸
Teşekkürler sizede iyi geceler
Teşekkür ederimm tatlım 💖🎀
Benimki harika lisede hem taktir aldım hem 10 gün bayram tatilim var 30 günlük izin daha ne istiyeyim
İyi iyi mutluyuz tatil başladı daha ne olsun 😇
Oh mis 🎀
Sordum iyiymiş. Seninki nasıl 😊
İyi benim de gecem ☺️
Renklensin gecelerimiz sevmeyi biz beceremedik 😊
https://youtu.be/bmFaaLLF56c?si=RQ8IOO33uE3jm1ht
Severizz
Eyvallah 😉
☺️
Fazlasıyla iyi senin gecen nasıl?
Benim de güzel 🎀
Sana da balım.
Teşekkür ederimm ☺️🌸
Geceler gündüzden daha iyi
Enerjimiz yüksek ve iyi
İyi diyelim iyi olsun :)
Yolcudur Abbas 😅
Birazdan uçuşa geçeceğim güzel gibi
İyi diyelim iyi olsun
Süperim dusch aldim yatak carsifimida degistirdim yatagima uzandim.. en güzel hiss
Değil yavru
Nedenn
İyi geceler.
İyi geceler canım ✨️
❤️🔥
♥️
Değil keyifsizim
Nedenn?
Ya finallerim yeni bitti hala onun stresini atamadım
Derslerim, sınavlarım ağırdı
Hı anlıyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun madem 🍀✨️
Teşekkürler nezaketin ve iyi dileklerin için☺️💙