Hayat mücadelesini kendı gucunuz ve aklınızla mı verıyorsunuz yoksa sevdıgınızin yardımıyla mı mutlu yaşıyosunuz?

Yoksa ikiside degıl asalagım ben dıyen? Bazılarının gücü kendı içindedir ısıne gıder gelır sevenı de yoktur sevgı ona güç katmaz. Ama bazıları da aılesınden güç alır sevdıklerı var dıye her sabah kalkar işe gıder derslerıne çalışır vs. Ben sevgıye ınanmadıgım için + olarak kendı gücüm ve zekam da olmadıgı için hayat mucadelesı veremiyorum verecek amaç bulamıyorum. Sevgıye inanmıyorum çok sevılseydım bile bu güç vermezdı. Kendı aklımla da yaşayamıyorum. Meslek bile edınemıyorum. İntihar etmek istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Asalak olacagıma ölürüm kimseyi sevmeyeceğim zaten gerçekten sevgıye ınanmadıgım için. Kendı kendıme hayatta da kalamıyorum. Bır sevgılı yapıp destek de alamıyorum ondan desteğine güvenmiyorum kimsenin çünkü. Napcam böyle ben. İnsanlar mecbur olduğu için çalışyor evet ama bu güç bende yok.
Hayat mücadelesini kendı gucunuz ve aklınızla mı verıyorsunuz yoksa sevdıgınızin yardımıyla mı mutlu yaşıyosunuz?