Güncellemeler
+1 yıl
Asalak olacagıma ölürüm kimseyi sevmeyeceğim zaten gerçekten sevgıye ınanmadıgım için. Kendı kendıme hayatta da kalamıyorum. Bır sevgılı yapıp destek de alamıyorum ondan desteğine güvenmiyorum kimsenin çünkü. Napcam böyle ben. İnsanlar mecbur olduğu için çalışyor evet ama bu güç bende yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kendi kendime yetiyorum başkasına ihtiyacım yok
Zekadan dolayı
Zeka sayılır. Cok calısırım kendi paramı kendim kazanırım bir seyi istersem yaparım yani memnunum kendimden
Ben kendımden emın degılım ezerler her yerde. Sabah kalkıp işe gitmek bile ıstemıyorum.
Sen sabah kalkıp gitmek istemiyorsun ben ise 1.5 yıldır gece 3 sabah 11 calısır işten cıkıl üniversiteye giderim ahahahah
Tebrık ederim komik mi
Ben burada calısmak istemiyorum hayatta diye intihar edecek bırıyım guluyosun
Sana sadece üzülürüm ben istemediğim bır hayat çünkü o
Neden intihar ediceksin peki
Normalde böyle saçma canım düşüncelerle ilgilenmiyorum ama soruyorum
Sana kolay dıye herkese kolay olcak degıl ya, işte bu da anlaşılmamak oluyor senın saçma dedıgın gibi en yakınlarım da saçma deseydı ölüme daha yaklasırdım. Sebep calısmayı saçma bulan bırı olmam. Ama buna da saçma dedıkce insanlar ölmekten başka çarem kalmıyor en yakınlarım özellikle işim olacak diye bakıp duruyor. Bunu saçma bulduğumu kabul etseler yaşardım. Ama anlamıyor insanlar. Çalışmanın saçma olduğunu en ufak komünist sistemle ilgili yazılarda bile bulabılırsın. Bana uzaylı gibi tepkıler vermene gerek yok. Sistem saçma zaten köle olmak için dogmuşuz. buna katlanmak zorunda mıyım ustelık kölelerin bu fıkrımı saçma bulmasına katlanmak zorunda mıyım.
Ay senı bılıyorum yorumlarınn çok saçma senın bana saçma dıyene bak degısık tıp
Hahahah
Allah askına yorumlarımın nesi saçma?
Örnel ver
Sevdikleri olmadan yaşayamaz bir insan.
Hayır onu demıyorum kendı aklı varsa gayette yaşar bende o da yok yol bulamıyorum meslek edınemıyorum dıyorum ama bır eşim olsa yardım ederdı ailem etse belkı olurdu analdın mı olay bu.
ama bunu da istemiyorum.
Bilmiyorum
Ama sana senden başkası yardım edemez, dünyada ölümden başka herşeyin bir çaresi vardır vazgeçme derim umudunu kaybetme bir iş bulmaya çalış avm lere falan başvur olay sende bitiyor.
Bana benden başksı yardım edemez dedigin cümle soruma çıkıyor işte demek ki benım akıllı olmam lazımdı. Ama değilim
Sonuç bellı yani. O işleri de ogrenemeem
Bu şekilde konuşmaya devam edersen kaybedersin, yaşadığın şeye hayat bile denilemez kendine gel biran önce illaki bir yol bulunur umutsuz olma bence akıllı bir insansın sadece hayata karşı biraz kırılmışsın ileride bu günlerini hatırlar gülersin merak etme yat uyu bir yol bulunur elbet.
Bir yol nası bulabilirim hayatı felsefik olarak bile sevmiyorum her sabah kalk git çok yorucu. Bir işi ogrenmek ogrenırken ezilmeyi rıske almak iğrenç şeyler of ya..
Kendi gücümle ve aklımla
Kendi mücadelem sevdiğim yok
Akıllısın ozaman ben akıllı da degılım tek çare ölüm kendını kurtaramadıysan başka ne yapcam ki.
Akıllı değilim cokda eski sevgilim aslında hırslandırdı beni acılarım güçlendirdi diyelim şimdi iki iş birden yapıyorum boş vaktim yok nerdeyse kötü düşünme iş bulunur
Ben de bu yasa kadar hırs ile geldım inatla geldım olmaz senden diyenlerin bır bildiği varmıs ama aynı bır mala benziyorm çünkü beynım mal yüzüme de yansıyor olabilir insanın hareketlerine bile yansır be. Gormemısım resmen ben. Unı mezunu olsam nolur iş bulamıyorum şuanda bulsam da istemiyorum inat da bır yere kadar artık gerçek sebep bulmak istiyorum calısmak için ama bulamıyorum. Çünkü calısmak için bir sebep yok.
Tamam
Arkamda ailem yanımda sevdiğimle veririm
Bana saçma geliyor ikisinin sevgısı de
Hiç sevilmediğin belli o yüzden samimi gelmiyor sana
Hayır sevıldım inanmıyorum sadece güç de vermıyo verseydı şuanda başarılı bırı olurdum. Güç verılmesını beklemek saçma e kendı gücüm de yok zaten. Başaramayacagım hayatta neden yasıyorum