Ev isleri yemek, cocuk bakiminda falan destek oluyorlar mı? Öğretmenim. Kendi meslegimden istiyorum acikcasi nasipse. Ama ister meslektasim olsun ister olmasin ev islerini, cocuk bakimini bir erkekle paylasabilir miyim?
Tatil dışında yogun oluyorum. Hatta tatilde de calisiyorum. Eger kurs acarsam ya da yaz kursu talebi olursa yazinda calistigim oluyor.
Kendi branşımdan okulda tek öğretmenim. Tum derslere ben giriyorum. Dyk kursu da veriyorum. Ve her meslegin yorucu taraflari var.
Evlenmek istiyorum, ogretmen kadina bircok meslekten talepte oluyor. Biraz bu talep tatili var, bos vakti de var evi de cekip cevirir, eve para da getirir mantigiyla yaklasiyorlar genelde bizim meslege. Belki diger mesleklere gore bir tik daha rahatiz ama yoruluyoruz sonucta. Eve hem para getirip hemde diger isleri de ben yapacaksam o evliligin erkege faydasi oluyor, bana ne faydasi olacak diye dusunup duruyorum.
Ben evlendigim kisi ustume yuk olsun istemiyorum. Ya her seyi ortak yapalim ya da isleri paylasalim. Yemegi ben yapayim temizligi esim yapsin örnek veriyorum. Ya da tam tersi.
Ya da haftanin 3 gunu ben yemek yapayim, haftanin 3 gunu esim yemek yapsin. Benim nöbetçi oldugum ve ders yogunlugumun fazla olduğu, cok yoruldugum gunler esim yemek yapsin, onun yogun oldugu gunler ben yapayim mesela. Haftanin 1 gunu de disardan yiyelim ikimize de izin olsun.
Temizligi de kendi icinde paylasabiliriz. Evi silmek, toz almak vs bende olur. Tuvalet banyo temizligi esimde olur mesela. Utu sevmem utuyu esim yapar, camasirlari ben yıkar asarım mesela.
Yani bu işleri yapan, yapmayi kabul eden erkek olduktan sonra her turlu iş paylasimi yapariz, islerde yurur zaten. Ama mesele bu islere ben demeden de dahil olan, sorumluluk alan, benim de calisip yoruldugumu goren, anlayan birini bulabilir miyim mesele bu.
Boyle bir duzen olusturabilecegim hayati ortak yasayabilecegim erkek bulamaz miyim? Evli ogretmen kadin arkadaslarim var okulda falan. Her iş onlara bakiyor konuşuyoruz arada. Kadin hocalarimiz daha okuldaki isini bitirmeden evin, cocuklarin islerini dusunuyorlar.
Kocalari da cogunlukla ogretmen. Erkegin de vakit bollugu var, agir isleri yok ama destek olmuyorlarmis. bu yuzden cekiniyorum evlenmeye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer