Aile & Toplum Bayram şekerleriniz hazır mı🍭? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Yaaaa bayram geldiii 🥳🥳 İneklerin tavukların koyunların felan gözleri yaşlı🥲Hanimiş benim tontiş ineklerim ne kadar güzelsiniz sizz böyle 😃 tiplere gel ya jsjsjsjsj Bayram şekerleriniz hazır mı🍭? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Hazır değil sdfds 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tipime ve kan değerlerime bakacak olursak son derece tatlıyım başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kiz tavukların gözü neden yaşlı 0 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bazıları öylesine tavukta kesiyor o yüzden şey ettim Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır, şeker almayı unutmuşum. :( 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. evet kedilerim hazır bile 🍬 0 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Ahit de hayvan katliamı yasak 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bilmem hazır mısın. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hazır. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şekere ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet hazır 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hazır 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kurbanım hazır 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hazırdır 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet hazır 0 0 Yorumla
soruularimwar Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl ay bunlar ne 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl İnek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hazır değil sdfds
Tipime ve kan değerlerime bakacak olursak son derece tatlıyım başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum
Kiz tavukların gözü neden yaşlı
Bazıları öylesine tavukta kesiyor o yüzden şey ettim
Ohoo çoktann hazirlandi
Tavuklar kurban olmuyor yalnız 😂
Hayır, şeker almayı unutmuşum. :(
Henüz değil. Bugün alırız
evet kedilerim hazır bile 🍬
Tam olarak olmasa da evet..
Evet annem hazırlamış
Yeni Ahit de hayvan katliamı yasak
Bilmem hazır mısın.
Aynen dndjdndnd