AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yakın çevre ilde yaşıyorum ildem çok büyüdü
Hangi il
Yozgat'ta ve aslında ne zaman biraz değişiklik istense gidilecek tek yer bize Kayseri
İldemi nasıl biliyorsun
Çok değişik hızlı büyüyen ve sanırım kim ne isterse bulabileceği bir yer haline geldi
Evet bizim bura faha büyüme aşamasında hatta yeni yapılıyor yeşilyurt kısmındayım
Talası geçti bazı konularda
Yok ya gelişmemiş ve heryere çok uzak bura talss hibi gezilcek yer yok kaysermall haricinde
Bazı konularda dedim ve daha önce ildem ucuzdu evler ve bu yüzden çok hızla doldu taştı yüksek binalar ve kalabalık olması biraz kendini aşmasına sebep oldu
Binaları talastan yüksek değil ya ildem 8-14 arası talas 13-18 arası
İldemde çok yüksek binalara sahip ayrıca mazakalant epey gelişmesine fatdalı oldu ayrıca sadece avm gezilmez
Ben kayseriyi seviyorum güzel bir yer ne zaman canım sıkılsa çıkar gelirim takılırım
Mazakalandın ildemle alakası yokki hemde bence kayseride en iyi yer talas bütcemiz yetsede oraya taşınsak diyorum
İldeme giden yol mazakalant üzerinden de gidiyor dediğim gibi de ucuz olması herkesi oraya çekti
Talas üni sebebiyle büyüdü değişik arkadaşlıklar kurulması en kolay yet oldu talas ve bu yüzden kafe tarzı yerler oldukça fazla
He evet mazakaland ildem yolundada mimsin yokundada sayılır ortalarda yani ildem şehrin uç noktası tramvay olmasa ulaşımı çok kötü
Evet öyle sanıyorum oldukça sıkıcı buluyorsun ildemi biraz hareketli yaşamak hoşuna giderdi gibi
Evet ama şükrediyorum önceki yaşadığım yerlerden daha iyi taşınalı 3 ay oldu bundan önce 5 yıl mimsinde mimsinden öncede 4 yıl germirde yaşadım germirden öncede mimarsinandaydım
Mimsin biraz daha sıkıcı bence ama ildem güzel evet talas gibi değil ama güzel ve aslında yaşanan yerin büyük olması biraz güven verici olabiliyor takılmak gezmek arkadaş edinmek konusunda falan
Mimsin sıkıcı olmakla kalsa keko kaynıyor germirde zaten yeni şehirleşmede köydü yeni yeni şehirleşti
Sanırım bazı konularda aileye bağlılık hayatını sıkıcı yaapan en önemli konu olsa gerek biraz renk biraz heyecan hiç fena olmazdı der gibisin
Evet
Belli oluyor sanırım
Ama güven konusu önemli olsa gerek sana biraz hayatı sevdirmek gerekli
Yani ildemde takılmam zaten
Elbette ildemde takılmak uygun olmazdı biraz uzak güvenilir yerde rahat hareket edebilmelisin güven ve saygı önemli
Sen yozgatın neresindesin
Sorgun
Bilir misin
Soruya beğeni yapıyorum yazarmısın
Peki bilirim
Buralar küçük yer olduğu için kayseriye geliyorum arada bir falan
Hakimsin bayağı
Kullanıcı adınnne
1Bozoklu
Benim orada evim var sen orada mı oturuyorsun
Evet
Ayrıca Benim orada Şantiyeler mütrahitlik yapıyorum