26 yaşındayım yaş kompleksine girdim. Herkes benden genç.
Sizde de oluyor mu. Nasıl üstesinden geliyorsunuz?
Sizde de oluyor mu. Nasıl üstesinden geliyorsunuz?
37 yasındayım ben.. bılıyorum yolun yarısını gectık en azından, ama her konuda donanımlı oldugumuda bılıyorum, onlara soyleyecek tek sey bende sızın gıbıydım sızde olacaksınız benım gıbıden fazla degıldır.. temennımde ınsallah benım gıbı olabılmelerı benım yasıma geldıklerınde:)
Teyzeli versiyon :D
Amcalı versiyon 2 :D
reklam içerir kusura bakmayın :D
:)) 👍
en iyi görüş için teşekkür ederim :D
@budavarmi sana amca dediler :)
Müzik gibi bir teyzeyi bir amcayı açıp dinliyorum :)
@BasriAtabaş iyiymiş :D
aa yaşıt buldum sitede :D
sorma son 1 yıldır cildim kırışacak diye denemediğim kozmetik ürünü kalmadı. her gün sabah ayrı akşam ayrı bakım yapıyorum :)
Aaa 88 li :p ben o kadar abartmıyorum ya, temizleyici tonik ve nemlendirici sadece. Abartsam mı :/
banada az once birisi karı dedi ama hıc uzerıme alınmıyrum cunku kendımı bılıyrum senden kendının farkındaysan bosver bence
Cevap
106Cevap
12 ve 19 yaş arası ergenlerin kurbanı olmuşta olabilirsin. onlar kendilerin den 4 - 5 yaş büyükleri teyze amca hala dayı olarak görüyorlar. gerçi gidip onlara aşık ta oluyorlar ama o da ayrı bir ironi... kişisel bakımına dikkat et. spor yap. giyim tarzınlada alakalı olabilir. bir gözden geçir. bütçene göre haret et ama.😂😉😄
Yok zaten yaşımdan bir on yaş genç durduğum söyleniyor. Bana teyze de denmedi, ben oreklamdan yola çıktım. Sadeceiçinde bulunduğum yaştan rahatsızm onu belirttim :)
Oldu. 2. Kez univ e basladigimda 25 yasimdaydim. 16 yasinda sinif arkadasim vardi. Deli komplekse girdim. Ama simdi diyorum ne salakmisim. Hic te yasli degil, bilakis yasin vermis olgunlukta ayri bir guzellik. Boyle dusun derim teyzecim!:)
:( ..
Ne çok laflara takılıyor insanlar böyle, bence bu tarz takıntıları kendi ile barışık olmayanlar kafa takarlar, devamlı sakallı gezerim, hizbullahçı, menzilci, terörist gibi yakıştırmalar yapıyorlar, üstüne üstelik dede diyen bile oldu kafaya takmadım takmamda, sen elelimi kafaya takarsan senin iş yaş.
Spor yapar kendime daha iyi bakardım. 26 yaş kadının en güzel yaşlarından biri bence erken bir kompleks olmuş:)
Görünüşümde bir sorun yok zaten 16 durduğumu söylüyorlar ama kendi yaşımı biliyorum sonuçta :(
Canım <3
kimse için yaşanılmadığına göre, aldırmayacak ve yaşınla barışık olacaksın.
Yuva kur, sağlığın ve huzurun yerinde olsun, sevdiklerinle beraber ol yeterli.. bunlar olmazsa zor.
Evet ama bu zoruma gitmiyor :) Aksine bikaç yıl öncesine kadar yaşımı kimseye inandıramıyordum. Daha iyi. + larını kullan, eksileriyle bunaltma kendini
Saygılar
bende babama yanımdayken amca dediklerini duymuştum bir an hassktr çektim vay l*n yaş geçiyor diye ama 26 da teyze ney l*n :D :D
Bana amca demelerinde garip olan ne? :)
83 doğumluyum, 92'li arkadaşım var işyerinde, çocuk benden daha yaşlı duruyor :) İleride bana amca derlerse de artık zamanı gelmiştir herhalde derim :)
Ben de kendimden yaşlı duran ergenler görüyorum, ama 26 olduğumu biliyorum ya o yetiyor :(
Kendisini aşırı küçük de görüyor olabilir. Yaş meselesine takılmak çok manalı bir durum değil. Sırf kıllık cinslik olsun diye de demiş olabilir.. şaşırmış da olabilir.. bu kadar kafanıza takmayın :)
Kimmiş genç ya herkes hissettiği yaştadır :) bende 26 yım 22 gösteriyorum ruhum 18 :D
Bana 16 gösteriyorsun bile diyen oldu ama işte... :(
Iyi işte kronolojiye meydan oku sende aldırma :)
Uzuldigun seye bak.. iste sonunda genc yetiskin bir kadina donusuyorsun.. cekiciligin bile apayri.. uzulme, gururlan.
:( ben de 2015'te 25 Olacağım deme böyle yaaaaa :'(
Değil mi -Foto
16 göründüğümü söylüyorlar -Foto asabımı bozma benim, zaten gizliyim etiketleyemiyorum :D
aynı yaştayız banada çocuk diyolar miiyonum 19 yaşında görüyolar bence sıkıntı yok senin kendini ne hissettiğini bağlı :)
Kendinden büyüklerle takıl böylece ismine tekrar kavuşursun :)
ama sende de tuhaflık üstüne alınıp bakmışssın.. ben olsam bakmazdım yani üstüme almadığım için :D
offf gelemiyorum bendeee :(( Çünkü henüz 20 yaşındayımmm hahahah :D
Hiç 26 olmican :D
Küçük çocuklar bana da amca diyor.. 35 yaşındayım, benim yerimde olmak ister miydin?
Kenan doğulu - her yaşın ayrı güzelliği var en güzel yaşımdayım dinle
:))
Her yas guzeldir. Olgunluk baska sey gizli yillar baska birsey.. O degilde 20 yasinda olup 30 yasinda gozukenler var ozellikle bazi kizlar sukret sukur
kendine bakmassan yaşlı görünürsün kusura bakma millet spor yaparken sen keyfine bakarsan tabikide senden daha genç görünürler
Bana 16 gibi duruyorsun diyorlar :/
Dış ses aradımı? Emeklilik için :p şaka bir yana banada 3 çocuk amca demişti aileleri hala çocukları arıyor
:D kestin mi :(
Temiz iş arkada delil bırakmadım :p
Kimin dedigine gore degisir. cocuklar demisse umrumda olmaz. Esnaf abiler demisse e o da belli yillar once abla diyorlardi... sonuc takılma bosver...
Bende 28 yaşındayım ama banada dayı ya da amca diyorlar ben kafaya takmıyorum sadece farkında oluyorum yaşlanmışım
Ne yaşlanması daha dur, 50 ler bile orta yaş kategorisinde daha :(
Yok ya karizma katar
Amca demelerinden iyidir 12 yıldır teyze diyorlar zaten
12 yaşımda banada abla demişlerdi bende girdim böyle triplere
bana da abi diyorlar bozuluyorum, azını yerim senin diyorum geçiyorum içimden :D
Annengilerler güne falan git düzelirsin teyzelerin arasında :D
Aman yaslanıp gitcez illaki takmiyorum amca filan diyorlar gençler:)
takma kafana başka uğraşlar bul. arkadaşlarınla takıl.
bana da amca diyolar. çok gücüme gidiyo 26 yaşındayım. görenler 30-32 diyor. alışıyosun zamanla herhalde kabulleniyosun
En güzel yaşlar hiç komplekse girmene gerek yok. Her yaştan erkeğin ortak noktasıdır yani şu yaşlarınız. Ne çocuk, ne yaşlı tam ortası tadını çıkar.
Yani baktiginda benim orjinal teyzem daha cocukken teyze olmustu oyleyse sen neneligin kapisina dayanmis be :P
Şimdi bak teyzecim görüntüyü görmeden teyze mi ablamı hatun mu olduğuna yorum yapamam ama sen koy götüne rahvan gitsin takma :)
Reklamlar da bir kadın var bana teyze teyze dediler diye şarkı söylüyor sende o hesap :) en güzel yaşındasın kıymetini bil
İlham kaynağım o reklam zaten :D
Teşekkür ederim
Tahmin etmiştim ;)
Evladım bende 42 yaşındayım ben napıyım nine diyolar intar ediyim artık
Bana amca amca amca dediler döndüm baktım dayı dediler :D
26 yaşında ne kompleksi ya salla gitsin. 29 da girersin.
bende 26 yaşındayım bana da diyolar alışıyosun zamanla. * et
Eeee neymis. ... hmm... zamanlar hakikatin end keskin tarafidir. teyze😂bos ver tecrube iyidir
Olmuyor yaş 19 belki sonra olur :) bu başlıktaki cümledende bıktım yetheer :d
Nabersin küçük hanım celtinmenlik için demiyorum benden küçük olduğun için diyorum eğer biri seni küçüğüm diye sevecek olursa her şeyi unutursun merak etme :)
Teyze yine iyi ya Amca deselerdi bu sefer ne yapacaktın :-D:-D
yok be hacı olmuyo nolcak bunlar basit mevzular yaw
yaş 30 banada arada amca diyenler oluyor ufaklardan. komplkes yok ama saçlar ağardı
anlıyorum seni bana bazıları direk kaç çocuğun var diyolar ya evlimisin bile demiyorlar artık :/26yaşımdayım bende :/
Çok gençsin orta yaşa bile girmemişken böyle şeylere takılman komik olmus :)
Sen gibi 99 luları görünce depresyona giriyorum :D
99 lu değilim ama iyi bakmamıssın :)
valla benim de 26 da yapacak bir şey yok. vakti gelmeden çiçek açmaz mış diyor. bizde Ya nasip deyip devam ediyoruz.
bana da abi demeye başladılar. olsun yinede çıtırız daha gelmeyiz böyle oyunlara
Kaç yaşındasın? :(
kadınların maaşı erkeklerin yaşı sorulmaz
yas 35 olunca olmuyomuydu o ya ne blm sennki heralde işsizlikten oluyo dusuncek bisey olmaynca insan bole seleri kafaya takiyo
Hepimizin başına gelecek yaşlanacaksın en sonunda evlenip 2 çocuk yapacaksın 4-5 yıl sonrada saçların beyazlamaya başlayacak :))
amcalı versiyona bayılıyorum ya çok güzel yapmışlar :D
Ben daha o aşamaya gelemedim ya. Bana hala küçüksün diyorlar.
Ben hep demişimdir genç görünmek iyidir diye :) banada 15-16 yaşında diyorlar :)
Bende de olmaya basladi 26dan gün alacagim 2 ay sonra :( evde kaldığımi dusunuyorum artik
Www.google.com Taş gibi bir hatun olduğuna eminim :)
Ben 28 ama 23 gözükümuşum ancada oldm dayıda takmıyorum :)
Pamuk kullan işe yarıyor ama diğer şeyleride az duyuyorsun böylede bir dezavantajı var
26 yasinda olup teyze diyorlarsa artik bu insnalri hic anlmaiyorum diyecem
Her yasin ayrı bir güzelliği var.
Mesele o güzellik leri kesfedebilmekte
24 yaşındayım artk lise stajyerleri abi diyor ya :D garip geldi dahadün ben lisede stajyerdim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar