Yeni taşındım buraya 9-10 ay oldu … güngurubumuz var hemen aldılar beni aralarına sagilsunlar. Ama Birtane arkadaş var , eşi benim eşimin yakın arkadaşı 10 senedir tanisiyorlsr bununlada. Çocuklarına amca gibiymiş falan filan… farkettim bir kaç defa görüştük , bana karşı hep mesafeli. Cekemmeizlik mi var bilmiyorum , çünkü eşi onunla tanıştığında benim eşimin ismini söylemiş. Sonra eşinin saçı yok, dalga gecmek için değil, anlaşılsın diye..
geçenlerde bir olay oldu. Benim işyerimden duyduğu şeyleri eşimi görünce ona anlatmış. Bende sinir oldum halbuki evde yakın direk bana diyebilirdi ya da mesaj atabilirdi dimi? Bende guruba imalı mesaj yazdım , o anlamış bana gücenmiş ağlamış diğer kızların yanında. İkisi benimle konuşmaya geldi, kız çok üzülüyor falan hamilede şimdi. Küslük olmasın.. haliyle onu korudular. Onlar eski tanıdık ben yeningirdim aralarinA…iyi kalpliymis çok safmis. Vallah bence öyle değil ama , ben insanları tanıdım artık.. istemem dedim küslük olmasın büyüklük bende kalsın. Ben kızla görüştüm , hiçte öyle morali bozuk değildi hatta öyle bir konuştu benimle , bir insan üzülüyorsa mahcup olmazmi. ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mahcup olmali, ama yonede birkaç kez bekle, tekrarı olursa konus.
Yok farkındayım nezamandir bir kıskançlık var onda.. belki benim yaşadığım hayatı yaşamak istiyor. Çünkü birkere kayınvalidem le onlara gitmiştik, beni övdü kayınvalidem. Buda hemen araya girdi ama sizde iyi bir ailesiniz dedi. Hiç öyle haklısın falan yok ben orad anladım zaten
Çekemiyor sizin yasantinizi
Bende öyle düşünüyorum halbuki eşler yakın arkadaş bende isterim gidip gelmek ama o mesafeli.. ama olsun benim körüğünü isteyen insanla samimi olamam
Kadının eşinle bir ilgisi olabilir mi.
Belli olmaz kıskanır kadınlar
Olabilir, çünkü eşim daha yakışıklı , karizmatik.. birde bunlar eskiden çok kavga edermiş eşim düzeltmiş aralarını
Yakınlık kurmustur. Belki esinde ilgisi var mı acaba? Seni dislamasinlar
Yok kız zaten güzel değil.. yani belli olmazdı tabi bazı erkekler güzelliğe bakmıyorlar ama. Öyle bisey olsaydı anlardım. Oda biliyor onunla samimi olmasını istemediğimi elini ayağını cektiyyy çünkü bizim düğünde herkes tokalaşırken o eşimi öptü yanağından 😏 orada benim için koptu zaten
Anladigim kadarıyla bir ilişki var, o kadinda yakin, hatta eşinden çocuk bile olabilir.
Bizler icin güzellik çok önemli degil biraz sevgi gerisi kolay.
Farklı bir yere tasinsan.
Yok olmamaz eşim öyle bir insan değil.. yoksa kadin anlamazmi anlardım… o benim hayatı yaşamak istiyor bunu anlıyorum oyüzden bana mesafeli kiskaniyor sanırım.
Biraz uzak dur, yinede eşini arada takip et.
Merak etmeyin gereğinden fazla ediyorum 😏 bu sefer tartışmıyoruz beni biryere yollamıyorsun diyor
Gönder canim, o kadarda sikma adami, belki biseyi yok.
Alınma ama bu konuda kadınlar istedigini elde edebiliyor.
Biliyorum… kadin kadinin en büyük düsman
Ayrıca kadın yeterki istesin elde edemeyeceği hiç bir şey yok.
İyilik veya kötülük dahil
O kadın ile sadece arada selamlaş o kadar..
Yok zaten ayda bir denk gelirsek görüyorum yoksa görüşmüyoruz
Keşke Eşin ile de görüşmesini kesse, ama o zor biraz.
Böylesi daha iyi
Eşlerimiz görüşüyor
Eşler görüştükten sonra senin yapabileceğin hiç bir şey yok.
Çünkü evden daha çok işyerinde birlikte olunuyor, görüşülüyor.
Aynı yerde çalışmıyorlar Allahtan. Haftada bir iki kez görüşüyorlar… eside biraz tuaf insan.
Eşi nasıl, karısı ile pek arası yokmu, ya da o da farklı bir yapıyamı sahip.
Bunlar bir ara ayrilmaya kadar gitmiş benim eşim arayı bulmuş … eşi çok pasif gördüğüm kadarıyla , kimsede onu ciddiye almıyor
Kadına söz geçiremeyen tip, eşinde neden aralarını buluyor ise adam pasif bir tipmiş, anladığım kadarıyle kadın hareketli gibi.
Kadim oynak gözlerifildir fildir 😏 eşim arkadaşı diye üzülmesin istemiştir.
Arkadaşı ama ne arkadaş, acaba diyorum adamı istediği gibi oynatıormu ( Ayrıca mesaj olarak yazabilirmisin, burası çok doldu)
Yok istemiyorum buradan yazmak istersen
Sen bilirsin, karar sizin
Evet arkadaş eşimin hep dediği şey kadın kadının en büyük düşmanıdır sözü yine doğru çıktı
Sonra diyor ben kötülüğünü istesem Hicbisey demezdim Banane derdim dedi.. içimden de dedim keşke öyle deseydin.. şimdi diğer kızlarda biliyor konuyu. Gerek yoktu herkese anlatmaya
Dikkat et koca boşlukta olmasın sende birakma hep ilgili ol
Ben dedim ona başta , oda bana iyi biri saf biri deyip durdu. Bende dedim erkelerle çok içli dışlı oluyormus işyerinde
Biz kadinlar kadinlarin hareketlerinden anlarız dedim..
Hic bi kadın saf o l a m a z sen daha iyi bilirsin haksizmiyim
Aynen öyle aslında çok doğru biz safiz biz
Aynen öyle … birde ilk başlarda hep eşimden bahsederdi eşiyle şöyle yaparlardı, bize gelirdi ymege çok desteği olmuştur falan filan😏😏 bende sinir olurdum ne hep eşimden bahsediyor diye
Bak diyorum kocayı boş bırakma hele ki cinsel anlamda sana tavsiye net anında oraya akar
Hamile Şu an bisey yapamaz 🙃.. ama oda var biz yeni evliyiz 9 ay oldu , herkes bizden bebek beklerken o hamile kaldı. Göya 3. çocuğu istemiyordu 😏 Buda var
Siz ne düşünürsünüz?
Yanliz su tezinizi curuteyim hamilelikte de oluyor hee biliyon demi
Olabilir ilk başlarda ama yoksa anlardım
Neyse siz cinselllik te ac bırakmayın ve güvenin
Tamam
İnsanlar ağızlarını tutmayı öğrenmeli
Öyle ama şimdi hepsi daha önceden tanıştıkları için ben kötü oldum 😒
Aman için rahat olsun
Dünyada bir sürü dert var bu bir şey değil
Öyle ama insan yinede sinir oluyor. Ötekilerde ondan yana anlayamiyorlar. Bizde öyle yapardık deyip durdular
Bozacının şahidi şıracı 😂
Onlar tabiki birbirini tutacaklar eski arkadaşlar
Aynen öyle … ben bunlarla uğraşamam. Görüşürüm ama samimi olmam artık bunu anladım
Tabiki baktın olmuyor hiç konuşmazsın, hayat kısa böyle şeylere üzülmeye hiç gerek yok
Kırıldım sadece neden direk bana yazmadı demedi eşime dedi diye.. ama samimi olmamak lazım böyle insanlarla
Haklısın insanların niyetlerini anlamak gerçekten zor, insanlara değeri kadar değer vermek gerekir, aşırısı seni üzer
Maalesef bende herkesi kendim gibi görüyorum… ama ben anladım onun niyetini
Eskiden bende öyleydim herkesi kendim gibi görürdüm ama artık akıllandım
Hayat kısa ve bana yük olan insanları olması gerektiği yerde bıraktım
Olmuyor bazen… yanında sevdiklerin oluyor. Mesela gelinimizi sevmem, bu yüzden kardeşimle görüşemedik küslük girdi araya. Şu an yine görüşüyoruz ama istemeyerek. Şimdi bu kızdan hoslanmiyorum ama eşler arkadaş nekadar görümiyeceksin
Belki tamamen silemezsin hayatından ama canımlı cicimli olmaktansa gerektiği kadar muhabbet gerektiği kadar samimiyet olabilir
Aynen öyle… fazla içli dışlı olmak iyi olmuyor. Gelinimiz neredeyse ağzıma s….. annem istiyor illa birlikte yiyelim içelim. Çok uyardım annemi olmuyor böyle , fazla hoslanmiyorum kaç defa dedik. En sonunda başımızın üstüne etti iste
Kötü olmuş ama insanları hemen tanımak kolay olmuyor illaki bir kazık yiyeceksin ki o zaman anlıyorsun
Biz anladık onun huyunu annem illaki küslük olmasın kardeşin gücenmesin.. ama biz güceniyorduk bizim kalbimiz kırıliyordu. Ama yeterki onlar üzülmesin
Onlar üzülmesin diye ne çok kendimizi üzdük değil mi?
Aynen öyle … arkamizda olan yoksa
Siz artık biraz daha temkinli davranın
Deniyecegim …
Gerekirse tatlı sert ama yapın. O diğer kadın için hamile demişsiniz belki duygusal geçişler yaşıyorsa böyle saçma bir şeyler söylemiş olması normal gibi
Şimdi yeni hamile birkaç aylık , daha önceleri ama farkediyordu kiskandigini.. herkes benden beklerken, o hamile kaldı hemde 3. ye hiç istemediği halde 😏
Neye niyet neye kısmet :) Sizin yok mu çocuk?
Yok
İstediğiniz zamanda olur İnşallah
ERKOŞ? ALDLALWLAMSKXKC