Arkadaş çok fena?

Yeni taşındım buraya 9-10 ay oldu … güngurubumuz var hemen aldılar beni aralarına sagilsunlar. Ama Birtane arkadaş var , eşi benim eşimin yakın arkadaşı 10 senedir tanisiyorlsr bununlada. Çocuklarına amca gibiymiş falan filan… farkettim bir kaç defa görüştük , bana karşı hep mesafeli. Cekemmeizlik mi var bilmiyorum , çünkü eşi onunla tanıştığında benim eşimin ismini söylemiş. Sonra eşinin saçı yok, dalga gecmek için değil, anlaşılsın diye..

geçenlerde bir olay oldu. Benim işyerimden duyduğu şeyleri eşimi görünce ona anlatmış. Bende sinir oldum halbuki evde yakın direk bana diyebilirdi ya da mesaj atabilirdi dimi? Bende guruba imalı mesaj yazdım , o anlamış bana gücenmiş ağlamış diğer kızların yanında. İkisi benimle konuşmaya geldi, kız çok üzülüyor falan hamilede şimdi. Küslük olmasın.. haliyle onu korudular. Onlar eski tanıdık ben yeningirdim aralarinA…iyi kalpliymis çok safmis. Vallah bence öyle değil ama , ben insanları tanıdım artık.. istemem dedim küslük olmasın büyüklük bende kalsın. Ben kızla görüştüm , hiçte öyle morali bozuk değildi hatta öyle bir konuştu benimle , bir insan üzülüyorsa mahcup olmazmi. ?

Arkadaş çok fena?