Aile & Toplum ‘Benim olmanı çok istiyorum’ bu söz kime denir? ElizabethBennett3 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ‘Benim olmanı çok istiyorum’ bu söz kime denir? Duygusal boyutu da var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Sahiplenme yok mu? ‘Benim olmanı çok istiyorum’ bu söz kime denir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. sevdiğine der 1 0 Yorumla
OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Duygusal boyuttan ziyade, cinsel ihtirası anlatan, içindeki cinsel isteği bir nebze olsun bastırmaya çalışan bir söz. 1 2 Yorumla ElizabethBennett3 +1 yıl Sahiplenme yok mu peki? Yorumla OldBoy88 +1 yıl Üzgünüm sahiplenmek cinsel olarak ifade edilmez, severek, sevgiyi hissettirerek, saygı ve sevgiyi harmanlayarak, bir bütün olarak kalpten sunarak sahiplenilir. Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bunu söylemek istediğim biri var ama o oralı değil. 1 0 Yorumla
OOktay001 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abaza zamanda karşı cinse söylenen bir laf 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgili ya da sevişmek istenilen kişiye 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Qmcana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sevdiğine der
Duygusal boyuttan ziyade, cinsel ihtirası anlatan, içindeki cinsel isteği bir nebze olsun bastırmaya çalışan bir söz.
Sahiplenme yok mu peki?
Üzgünüm sahiplenmek cinsel olarak ifade edilmez, severek, sevgiyi hissettirerek, saygı ve sevgiyi harmanlayarak, bir bütün olarak kalpten sunarak sahiplenilir.
bunu söylemek istediğim biri var ama o oralı değil.
Abaza zamanda karşı cinse söylenen bir laf
Sevgili ya da sevişmek istenilen kişiye
Qmcana
S.. kmek istedigim kisiye derim genelde