Neden hep belaltı çalışıyor kafaları? Bakımlı ve güzel kadınlar hep kaşar oluyor. 200 erkeğin ilgisini alıyor 201. arıyor. Neden böyleler acaba? Yok okul, yok eğitim vs. Bunları bile erkekleri yolmak için sürdürdüklerini düşünür oldum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
What
Benim bildiğim erkekler öyle.
Valla bana hep bel altı düşünen insanlar denk geldi.
Benim önceliğim ise hep sevgi oldu
Yok abi sevgi bilmeyenler cinsellik biliyor.
Şunu unutuyorlar çekim için sevmek lazım
Sevmediğim birini arzulayamam
Çok acizler ya.
Bu neden böyle biliyor musun?
Çünkü siz kadınlar sekse çoktan doydunuz. Onlarca erkekle beraber oldunuz. Beraber olduğunuz kızlar da cabası. Hali ile artık cinselliğe doydunuz cinsellik sizin için çok kolay bir şey çünkü. Elinin altında... Her şey cinsellik üzerinden dönüyor bu yüzden kadın kıyafetleri bile cinselliği çağrıştıracak şekilde tasarlanıyor.
Erkekler sevgiyi biliyor. Cinselliğe öncelik veriyorlarsa bu sevmedikleri için değil cinselliğe ulaşamadıkları için.
Erkekler tek bir kadın ile yetinebilir halbuki kadınlar 200 erkekten sonra 201. erkeği arar. Yüzlerce erkeğin gözü üzerlerinde olur ama arada sırada seks isteyen erkeğe aciz derler, hakaret ederler.
Bu iğrenç bir ikiyüzlülük...
Sen bunu yazarken bile onlarca erkeği reddetmişsindir.
Senin kadar seçeneğim olsa bende cinselliğe önem vermem kusura bakma.
Senin kadar seçeneğim yok.
Kız doğacak kadar da şanslı değildim.
Erkekleri yargılamayın, onların hayatı zor bir hayat.
Sen nerden kaybediyorsun biliyor musun?
İnsanları tanımadan etmeden herkesi bir kefeye koyup kesin hüküm koyuyorsun yapma bunu.
Ben hep ilişkilerimde yapıcı olmaya çalıştım. Ama sonunda bir değil iki beden büyük geldiğim için kaldıramayıp gittiler sorun ne biliyor musun
Ben çok sevip sayıp ilgileniyormuş onlar karşılık veremeyince kötü hissediyormus bla bla
Hep bir bahane. Ben hep sadık olmaya çalıştım her konuda arkadaşıma bile sadık olan biriyim ama olmadı mutlu olamadım.
Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım.
Her konuda arkasında durdum kötü oldu iyi olması için uğraştım. Dertlerimi anlatmadım ki üzülmesin diye yok yani hiç olmadı. Öbürleri gibi olsaydım herhalde iyi olurdu soğuk buz olacaksın kök söktüreceksin anca öyle yarıyor erkeklere
Ama ben öyle bir kişiliğe sahip değilim.
Üstüne üstlük cinsellik yaşayan biri değilim ben.
Kapaliyim o tür şeyler bana ters
Ve bidaha böyle bir ithamda bulunma
Öncelikle haklısın. Genelleme yapıyormuşum gibi davranmamalı idim fakat siz de erkekleri geneller gibi yaklaştığınız için biraz yükseldim sanırım. Cinsellikten kastım sadece aklımıza gelen mesele değil, cinsel ilgi de bir nevi cinselliktir. Kızların büyük çoğunluğu, toplumun önemli kesiminin cinsel ilgisini, beğenisini kazanıyor. Ama buna rağmen doymuyor. 2000 erkeğin ilgisini kazansa 2001'i arıyor. Sadık olmak gerçekten işe yaramıyor, bende çok sadıktım bende çok mücadele ettim. İnsan olarak değer verdim ama onlar, kendilerine açıkca sövenleri tercih etti.
Bilmiyorum ikimiz de dertliyiz.
Eğer istersen konuşabiliriz. İletişim numaramı bırakabilirim.
Sorun genellemeydi ondan mütevelli benim de gördüklerim şöyleydi diye bir ibare kullandım.
İnsanlara güvenemiyorum ben kusura bakma.
Ayrıca iletişim numaranı daha 1 saat olmamış tanışalı birine güvenip vermek istemen de ayrı bir tuhaf
Seninle tanışmak istedim. Bana güvenmeni istedim sadece ama madem böyle bir ön kabulun var saygı duyarım bir şey diyemem.
Güvenmek?
Ahah, komik olma lütfen. Anneme güvenim yok benim
Sana nasıl olsun hele sanaldan birine?
Çok fazla hayal dünyasında yaşıyorsun bence bunu törpüle biraz.
Onun dışında sen ön yargılıydın ben değil.
Böyle olmamı ırgalama olur mu