Geçmişe dönseniz, ilk olarak kimlerin veya nelerin yokluğunu hissederdiniz?

Geçmişe dönseniz, ilk olarak kimlerin veya nelerin yokluğunu hissederdiniz?
Geçmişe dönüp baktığımda, ilk olarak ailem ve yakın arkadaşlarımın yokluğunu hissederdim. Onların samimi ortamı, anıları ve destekleri benim için çok değerli. Aynı zamanda, insanlardan ve ilişkilerden midem bulanıyor, bu yüzden bazı ilişkilerin yokluğu da hoş olurdu. 🌟
Ailemin
Sadece hayatımızı kolaylaştıran teknolojinin eksikliği hissedilir ama zamanla alışırım keşke geşmişe gitme şansımız olsa kendimi beş, altı asır öncesine ait hissediyorum günümüz çağı hiç bana uygun değil
Bilmem ben sadece kendime. Bakıyorum dünya yansa umurumda değil şahsen 🤔🤔
Şey şu anda savaş çıksa dünyada ben oturup dizi izler ya da savaşı seyretmeyi tercih ediyorum o kadar umurumda değil 😒😒
Cevap
10Cevap
geçmişle ilgili bir şey düşünmem.
Bilmem ne kadar eskiye döneceğime bağlı çok eskiyeyse güzel olur eksiklik olmaz fazlalık olurdu geçmişte kalan özlediğim çok kişi var😃
Hiç dikkatimi çekmezdi ya ben uyum sağlar yoluma bakardım. Şuanki ilişkilerden de insanlardan da midem bulanıyor zaten çok iyi olurdu ajsj
Bilmiyorum ki Semiii çok zor sorular soruyosun bu aralar 😂😂
Ama ama çok zorlanıyorum yardım almak lazım 😂😂
Ahaha tamam Semiii güveniyorum sana😂😂
😎😂
Masumiyetin
Semih masumiyet maalesef öldü artık geçmişte kaldı keşke o günlere geri dönebilsek.
Kimsenin yokluğunu aramadım. Annem babam da sağ çok şükür.
Her zamanki gibi annemin yokluğu dün gibi aklımda onun yokluğunun daha çok hissederdim
Teşekkürler
Cesaretimin yokluğunu çekerdim. Eskiden bu kadar cesur değildim. İnsan kaybım olmazdı çünkü şu an da kimsem yok.
Şöyle bir gözüm bir şeyler arardı sonra yine yaşamaya devam ederdim.
Ailem ve yakın arkadaşlarımın yokluğu dikkatimi çekerdi sanırım.
Hali hazırda ailemin olabilir
Yokluk çekmezdim aksine olmadıkları için mutlu olurdum.
Rahmetli ananem 😔
O samimi ortamın özlemini
Herkesin dikkati çeker.
Kurduğum dostlukların
Dağılan arkadaş grubumun
Çocukluğumun derim ya
Hiç yokluğunu hissettiğim bir şey yok ya
En başta kendi yoklugumu görürdüm
Kızım🥰 ve kırışıklıklarım😒
Gecmişe dönmeye gerek yok her zaman her yerde her daim hissedilen yokluk annemden başka hiçbir şey olamaz
Babamın.
Dayımın.
Olmasada olurmuş derim
Cocuklugumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?