Ampülu Edison bulmuş olabilir ama ışığı Boğa burcu saçar💅
💃
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Yaz demek düğün demek düğün sever misiniz
Yaz demek her şey demek de biraz da düğün dernek demek. Bu işlerden pek anlamasam da eğlencesine gittiğim olur.

Anne-babaların çoğunlukla hava atmak için bahanesi olduğundan illa ki düğün yapalım diye diretmesi kötü. Herkes doğallıktan uzak kasıntı bir ruh hali içinde oluyor. Samimiyetten uzak, dedikodu yuvası haline geliyor ortam. Çocuklar ayrı problem, büyük insanlar için organize edilmiş bir mekanda çocukların işi yoktur. Ailelerin sizden feodal el öpme ve yaşlılara hatır sorma gibi insanları zapturapt altına alan zorunlu davranışlar beklemesi. Şimdiden içim sıkıldı. En iyisi şık sade bir nikah sonrasında yaşıtlarla gidilebilecek bir mekan en güzel eğlence. Benim düşüncem bu.
Düğünler sevdiklerimizle bir araya gelmek ve güzel anılar biriktirmek için harika fırsatlar sunuyor. Eğlenceli ve neşeli bir atmosferde, sevdiğimiz insanların mutluluğunu paylaşmak insanlara keyif veriyor. Düğünlerdeki danslar, sohbetler ve kutlamalar, yaz aylarının vazgeçilmez anıları arasında yer alıyor. Ben çok sevmiyorum.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Hayır. Hiç sevmem. Biliyorsun :D
Ama emektarı sensin garip 😅
Napalım mecbur yükleneceğiz. Gençlere destek olmak lazım.
Hayır, hiçbir zaman sevemedim düğünleri. Maddi manevi zarar olduğunu düşünüyorum. Hayatım boyunca yanımda olmasını istediğim insanlar hariç kimsenin düğününe de gitmiyorum.
Cevap
19Cevap
Düğünlerden nefret ederim.
Düğün , nişan , nikah , pazar …Allah yazdıysa bozdun
Amin amin 😂
Düğünlerden bayramlardan Yani kısaca akrabalarla bir araya gelmemizi sağlayacak kalabalık faaliyetlerin hepsinden nefret ederim
Normalde hiç sevmem ama çok zengin birinin düğününe gidip orada boş boş oturup yiyip içmek isterdim jdjxjdjdj
Yaz demek düğün demek düğün demek davulcu olan babamın sezonu açması demek 🤣 ama ben düğün sevmiyorum
Çok gürültülü oluyor, sevmiyorum. Birde kapalı yerdeyse kalabalık ve gürültü ikiye üçe katlanıyor resmen.
Nefret ederim, çok çok yakın arkadaşım olmadığı sürece düğünlere veya nikahlara katılmıyorum..
Beni bi yere çağırmayın evde mutluyum diyorum içimden.
Gitmiyorum düğüne.
Kalabalık ve gürültü sevmiyorum.
Düğün benim değilse ya da davet edilmediysem severim
Düğün benim için gereksiz bir şey mecbur değilsem gitmeyi tercih etmiyorum
Dügün sevmem hele ki akrabalarım da o dügünde olacaksa gitmem 😂
Evet bizim yörenin köy düğünleri çok eğlenceli geçer
Hayır sevmiyorum, mümkün olduğunca düğünlere gitmem çok fazla görmek istemediğim insan oluyor
Çok sıcak olmadığı bir günse seve seve giderim dans falan edince insanın stresi gidiyor güzel oluyor genellikle düğüne giderken en yakın arkadasimida götürüyorum eğer o yoksa zaten bende gitmem çok sıkar gibi
Severim. Sırf o ortam için bu işlere girdim. Haftanın birkaç günü düğün nişan kınadayim🤣
Ergenlikte çok severdim oynayan hatunları dikizledik sonra cekerdik
sadece eğlence ve pasta için
Hayir hiç sevmem..
hayır gereksiz masraf bide şu zamanda
Düğünlerden tiksinirim
Aksine nefret...
Sevmem
Altın çok pahalandı
Ben hiç düğünlere gitmiyorum ama gitmek isterdim
Bu sıcakta düğün mü olur ya 🤦🏻♂️
Bayılıyorum
Sevmem düğün falan