”İstediğimiz kıyafeti giyeriz, bakmayacaksınız!” diyen kadınlar mı haklı yoksa ”Bu kadar açık giyerseniz, istemsizce gözümüz takılır.” diyen erkekler mi?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler haklı. Kadınlar kimse bakamaz demesi bile aslında içten içe dikkat çekmeye çalıştığının göstergesidir. Kadınlar, kadınlarla rekabet eder ve diğer kadınların dikkat çekici olup, kendinin olmaması baya bir koyar, o yüzden de açık seçik giyinirler ki egoları kasılsın depoyu doldursunlar.
Adam gibi kıyafetler giy
"Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar." (Nur/30)
"Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar." (Nur/31)
Ayette de göründüğü gibi hitabet önce erkeklere sonra da kadınlara..
Bu durumda bakan erkek kadar, açıp saçılan kadın da suçlu ve kabahatlidir.
Bakmayan erkekler ve açılmayan kadınlar haklı olanlardır..
Kimse, kimsenin hangi kıyafeti giyeceğine karışamaz/karışmamalı.
Bu sıcaklarda - ki daha da artması bekleniyor - normal bir kıyafetle durmak ciddi manada zorlayıcı. Erkekler nasıl ki; şort, atlet vb. kıyafetler giyiyorsa, kadınlar da; mini şort, crop vb. kiyafetler giyebilir. Bu gayet normal bir şey iken, bu kadar dert edilmesi, ülkemizin gelişme evresinde geride kaldığının açıkça bir göstergesidir.
Bu mu aklı başında
Siz zaten böyle diye diye insanları bozdunuz herkes modern o. oldu
Bence kimse kimsenin kiyafetine karışmasın. Kimsede kimsenin gözüne neye baktığına karışmasın. Kıyafetine karışılmasını istemeyenler, insanların gözlerine nasıl karışabiliyor anlamıyorum.
Cevap
10Cevap
İnsanın ister istemez gönlü takılıyor yapacak bişey yok fitratta var bu yabancı Avrupalı erkekler bile bakıyor çünkü kadın çok güzel yaratılmış ne yapalım
Ahahahah
😁😁
Bence erkolar tabikide kadınlarda giysin ama çok abartılmasın geçen sadece göğsünün ucunu kağatmış birini gördüm o kadar değil
Adamsın
kadınlar ama adam gibi kıfayetler giymeniz gerekiyor yoksa gözümüz kayıyor takılıyor ondan yani
açarsan bakarlar tabi bu bakmanın dozu olmalı öküz gibide rahatsız edecek şekilde bakılmamalı. lakin unutmamak lazım açık g. öte sinek konar
Tabii ki biz haklıyız bu sıcaklarda kürk mü giyelim? Hem kime ne, ne giydiğimizden? Canım onu giymek istedi ve giydim, var mı sorun?
Var
Kes
Sus
Bana ne a. Kim ne giyorsa giysin. Bin türlü derdim var zaten birde bunu mu dert edeceğim!
ya bakmayacaksınız diyenler gırla yalan söylüyor öyle bir giyiyor ki bak lan bana diyor aslında.
ben bakmayınca baktırmak için türlü türlü şebeklikler yer mi anadolu çocuğu bu yalanları haaa
Kim ne giyerse giysin herkes bakar. Önemli olan hayvan gibi gözlerini dikip, taciz etmemek.
İki taraftada suç var
Elbette kadınlar haklı
Hiçbiri anlayış yoksa kimse Haklı değildir
İkisi de haksızdır
Kadınlar
Ikiside haklidir😅😅
Boş muhabbet bunlar
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?