Ben onu arkadaş olarak görüyorum ama o benden hoslaniyormus güzelde muhabbet ediyorduk ama benden hoşlandığını duyunca üzülmüştüm önce bi kendi eşlerini sevmeyi ogrenseler keşke her gülümsediğim muhabbet ettiğim sevgili olmak istiyor nr saçma bi döngü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli adamda olsa eşinden görmediği hisleri senden görünce içten içe seninle daha mutlu olduğunu düşünüyor ve kafasında planlar yapıyordur. Bunun canlı örneğini dün sitemizin görevlisi bana anlattı. Evlenmek istediğini söyledi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSenden hoşlanan evli bir erkeği arkadaş olarak görmen başlı başına yalan zaten. Bu tip sözler senin kendini masum hissetmek istediğin için söyledigin yalanlardır. Bunlara sen kendin inanıyor musun merak ediyorum. Bir kız hoşlanmadığı veya flörtleşmek istemediği evli bir erkekle buluşmaya vakit ayırmaz zaten. Evli bir erkekle buluşmaya vakit ayırıyorsan sende onunla flörtleşip birlikte zaman geçirmek istiyorsundur zaten. Kendini masum hissetmek için yalanlar söyleme. Aynen çok masumsun ya sorma.
92 Yorumla- +1 yıl
@safiye465 Birileri müdahale etmese kız evli birisiyle buluşmaya vakit ayıracak 😄 Bende o yüzden olaya müdahale ettim kıza laflar sokarak onu uyardım 😄
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
51Cevap
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Evli, senden hoşlanıyor ama sen arkadaş gibi görüyorsun falan filan..
Tek hücreliler bile inanmaz buna sen kendin inanıyor musun?
Yanlış tabi, saçma saoan şeyleri arkadaşlık adı altında normalleştirmeyin. Seni bugün kahveye çıkaran yarın her şeye ikna eder. İlk atılan adımlar çok önemli.173 Yorumla- +1 yıl
@mervems91 kezbanımızın canı ilgi istemiş. konuştuğu herkes ondan hoşlandığı için üzülüyormuş ablası. neymiş eşleriyle ilgilenmeyi öğrenmelilermiş. ahahha hesabı gözükse de engellesem keşke akış biraz temizlensin
Çıkıp da evli birisiyle baş başa bir yerde buluşacaksın. Bir zahmet hoşlanıyorum desin zaten evine sadık değilse eğlenmelik (!) birilerini arıyordur zaten. Her konuştuğun yatağa atmak istiyorsa bir sıkıntı vardır dur da bir düşün. Toparlan, evli insanlarla da görüşme. Bu yorumu okuyan insanlar; düzgün insanlarla evlenin bu gönderiden anlamanız gereken temel şey bu aslında.
32 Yorumla
+1 yılTanıştığınız insanlarla bir ilişki kurmadan önce (arkadaşlık, sevgili durumları vs.) empati kurun sana yapılmasını istemediğin şeyi sen yapıyorsan işte o zaman sıkıntılı bir durum ortaya çıkıyor, bence ilişkilerini gözetirsen sonrasında üzülmezsin evli bir adamın bir zaman sonra sıkılıp macera arayışını da anlayamıyorum, çocukluk arkadaşı okul arkadaşı olmadığı sürece karşındaki insan potansiyel olarak flört kategorisinde ve bir his uyandırır şahsi fikrim tekrardan arkadaşlığınızı gözden geçirin.
20 YorumlaEvet. Ama ne maksatla içildiği ve neden buluşma gerçekleştiği önemli. İş ortamında arkadaşlar arasında içilen kahvede sorun yok. Ama bilinçlice evli olduğunu bile bile bir tanışma gönül ilişkisi bir çıkar maksatla içildiyse bu doğru olmaz. Senin eşin bunu yapsa ne düşürdün ve ne hissederdim mesela bir empati yap anlamak zor olmaz. Bence arada bir hoşlantı varsa uzak durulması gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir saçmalık evli Bir adamla senin ne gibi bir arkadaşlığın nasıl bir sohbetin olabilir karısı biliyor mu seni arkadaşlığınızı umarım ileride eşinde bir başka kadınla çay kahve içerde verdiği rahatsızlığı hissedersin
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin eşin olsa, ondan hoşlanan biriyle kahve içmesini ister misin?
80 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen her gülümseyip muhabbet edince hemen hoşlanmaya başlıyorlar. Artık onlar için kim olduğu da önemli değil bence. Yeter ki kadın olsun. Bir de evli biri nasıl başka birine hoşlandığını söyleyebiliyor ya, bana çok ters geliyor.
20 Yorumla
+1 yılEvli erkeği bırak erkekten hiçbir kıza arkadaş olmaz..
70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMadem sana karşı hisleri olduğunu biliyorsun niye kahve içiyorsun vakti geçiriyorsun, sen de biliyorsun çünkü ondan aldığın ilgi hoşuna gidiyor evli de olsa :D
20 Yorumla
+1 yılGitsin kendi karısıyla kahve içsin d. e. y. y. u. z
40 Yorumla
+1 yılben bu nesilde yaşadığımın için pişmanlık duyuyorum maalesef... yazık.. ilahi adalet vardır yaptığınızı elbet yaşarsınız saygılar...
20 Yorumla
+1 yılİlgi azlığı mı çekiyosun noldu? Soruya bak iğrenç. Bütün erkekler sana aşık tamam hadi git şimdi.
20 YorumlaKendi karısını kahve içmeye götürsün onunla güzel şeyler paylaşsın.. Ne insanlar var ya. Uzak durulması gereken insan tipi
20 YorumlaEvli erkek bekar kadından hoşlandığını söylüyorsa. Koşarak uzaklaşman lazım.
uzaklaşmassan en kısa zaman da seni ağlarına alır03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler hiç arkadaş kalmayı asla beceremiyorlar pislikler oysa ne güzel arkadaştık
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için en iyisi muhabbet etmemek baksana arkadaş kalmayı beceremeyen o
+1 yılbekar adam yok mu arkadaş olacak... ya sabır ya. sizin gibilerden gına geldi
20 Yorumla
+1 yılYok eşiyle de tanisabilirsin maksat gonuller bir olsun
20 Yorumla
+1 yılYok canım çok normal bir durum bu. İyi misiniz cidden? Biz kime güveneceğiz?
20 YorumlaEvet yanlış yaparsınız. O asamda hata yapar. Yani muhabbeti ne olursa olsun. Evinde seven eşi varken onu germeye gerek var mı?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de arkadaşsanız sorun yok ama sonradan evli biriyle arkadaş olunmasını doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılErkekler onlara iyi davranan kadınları potansiyel aday olarak görüyor. Sen de ona göre davran ve evli adamlarla arkadaşız kafasına girip görüşme.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kaç kadınla kahve içtik derdini anlattı dinledim konuştuk arkadaşım oldu ne hoşlanması çok ayıp
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yanlış olur. Dünyada başka erkek mi kalmadı, zaten niyeti de bozmuş daha neyi zorlayacaksınız.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yanlış olduğunu zaten anlatmaya çalışmışsın zaten. Evet bence doğru bir seçim olmaz. Sana güzel sözlerle gelip kafanı çelmesine izin verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarilariyla zerre ilgilenmezler , sonra gozune kestirdigi kahve icmeye cikartirlar belki bir umut verir diye.. Sonra sikilana kadar gorusmeye devam eder.. sonra hobaaa nexttt.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu önyargılarını sana sonuna kadar yutturacak şeyler yaşadım desem?
Cevap sahibi+1 yılKarini aldatin yani?
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yanlışı asko tabii ki doğru bir sonraki buluşma yeriniz otel odası olsun.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bu yasadiginin kadin versiyonu da bende var. Bende ayni sekilde evli bir erkekten hoslaniyorum. Ona duygu besliyorum. Ama henuz Aramda birsey yok
112 Yorumla- +1 yıl
Arzuluyor musun onu?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 evet
- +1 yıl
Peki gel dese kendini teslim eder misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 ederim valla cok begeniyorum
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 Ben 29 um O da hemen hemen Ben yaslarinda birseydir. Ya da bir iki Yas kucuk
- +1 yıl
Takip eder misin beni rica etsem
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 hayir burdan yaz
- +1 yıl
Bende de farklı bir versiyonu var. Konuşmak iyi olurdu. Yorumla olacak bir şey değil. Neyse sen bilirsin. Site kaynaklı kaygını anlıyorum ama yazarsan memnun olurum.
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 hayir ya bu konuyla alakli birkac kisi ile daha yazistim surekli cinsellik muhabbeti yaptilar gerek yok O yuzden
Cevap sahibi+1 yılAma dedigim gibi burdan konusabiliriz
- +1 yıl
Ya orada engel botunu sabit elinizin altında iken böyle yapmanız gerçekten çok üzüyor insanı. Neyse çoğu düşüncemi paylaşma imkanı olmuyor maalesef böylece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamla ne kahvesi?
Evli erkekten arkadaş olmaz.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam bir şekilde kanıt oluşturur ve eşine yollardım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. İşte bu biraz yakınlık hep böyle yaptırır aynısı benim işyerinde de oldu
00 Yorumla
+1 yılKarısı yakalarsa kahveyi başından aşşagı döker 😂
00 YorumlaEvet zor konular bunlar eğitim devreye giriyor burada
00 Yorumlaboş konuşuyorsun. adamı yeterince çekici bulsaydın yatardın canısı...
00 Yorumla
+1 yılYanlis yapmis olursun tabii ki. Niye kendi esiyle icmiyormus
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim Sen yanlış yapmış olmamışsın ama arkadaş fikirleri ile yanlış yapmış
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHem de çok saçma pembecik, olmaz ki böyle, ayıp ediyorlar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vayy be ne kadar etkili biriymişsin sen öyle 🤣 🤣 🤣
00 Yorumla
+1 yılEvli ve senden hoşlanan insanla iletişimi sürdürmen tamamen hata. Art niyet.
00 YorumlaTabikidr yanlis
Sen istermisin evlisin kocan baska bi kizla kahve iciyor00 Yorumla
+1 yılHiç görmediyse seni belki görünce fikri değişir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli insanlar özellikle erkekler maymun iştahlılardır eşleri geçimsiz huysuzsa çoğunlukla bir zaman sonra tadını kaçırıyor ilgiyi sevgiyi dışarıda arıyor bu net
11 Yorumla- +1 yıl
o yüzden de en çok aldatanlar kadın erkeklerin hepsi sıkıntılı çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bi arkadaş edinmen bile hoş değil bekarlara kıran mı derler adama azıcık empati ya arkadaş olarak görmüşmüş ay ne tatlısın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen özgüveni yüksek olsa evli adama bakmaz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanların evli arkadaşları olabilir ama bu bana göre değil mağramda mutluyum
22 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşlanma falan değil bu hoşlanma ayağına seninle ister gibi yaşayıp sonla uzaklaşacak. Seni daha kolay kandırmak için hoşlanıyorum diyor
02 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 hayır ama erkekler kendini akıllı gören akılsızlardır. Okumakta zorlanmazsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir erkekle en başından oturtup kahve içmen zaten flörte meyilli olduğunun göstergesi o yüzden adama çamur atma sende az çakal değilsin.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nisan0001 olamaz Nisan . Benim karım olsa şahsen ben öğle aralarında veya is çıkışı erkek çalışma arkadaşları ile yemeğe kahveye gitmesine kesinlikle müsaade etmem, benim etrafımda da eşimden başka dişi olmaz çünkü sen kendini bilsen bile karşındaki insanın niyeti farklı olabilir zaten kadın ve erkekten arkadaş olmuyor uzun vadede bu doğaya ters
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi iş ortamında gidiğ arada kahve içmek bi yerlere oturmak olabilir. Ama özellikle buluşma ayarlayıp baş başa görüşmek olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İstavritliAşure hayır 2 3 kişi öğlen arası bi yerde oturması farkldıır
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyyy ya bi yürüyün gidin yeter mk evli bi erkekle kahve içmek ne mk midesiz misiniz🤮
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ewlilerde sevebilir 😂😂 üzme adamı ne istiyosa ver mutlu olsun 😂😂
00 Yorumlaİstemiyosan görüşme adam niyetini söylemiş sana
04 Yorumla
Soran+1 yılSoyledi ama ben istemiyorum arkadaş olarak konusmazmi ki eskisi gibi yoksa onunla konuşunca hoşlandığımı falan mj anlar
Soran+1 yılHadi ya en iyisi muhabbet etmemek o zaman
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmarım sen de evlendiğinde eşin gider başka karılarla konuşur kahve içer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZikmezse, oynasmazsaniz sıkıntı yok bence 🤨
01 Yorumla
+1 yılyanlış yapmış olursun eşini kendi yerine koy. Çoğu erkek arkadaş kalamıyor duygu besledikten sonra maalesef.
10 Yorumla
+1 yılBence evli kadın ya da erkek fark etmez buluşma konusu iş olmadığı süece dışarıda bu kişilerle buluşulmamalı. Buluşuluyorsa eşi de olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşarus neden kahve içmeye çıktın o zaman. Sizin gibiler yüzünden bize de laf geliyo kızlar böyle kızlar şöyle diye. Bazen erkeklere de hak vermek lazım bazı kızlar gerçekten kaşarus oluyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta yatağa atmak istiyor bir kere be de görüştüm aşığım filan dedi. Manipüle de etti otele gittik çok güzelsin karım böyle güzel değil deyip durdu yaparken sonra birde evine gittim orada da oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Sende istemişsin ama
+1 yılsenden hoslanıyosa muhatap olma bida arkadaşlığını da bitir.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. oyke yapicam anladı zaten yüz vermeyince hiç gulumsemiyor
- +1 yıl
🤗
Eğer o senden hoşlanıyorsa seninde bunu bilip bilip onunla kahve içmen doğru olmaz gibi
10 YorumlaEvet şahsen evli olsam kocam ile birisi kahve icse soğurum
10 Yorumla
+1 yılEmpati kurun diyorum. Artık liseli ergenler değiliz.
10 Yorumla
+1 yılEvet yanlış yapmış olursun, bu soruyu kendine sormandan bile anlamış olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsa seni arzuluyor aynı zamanda , kahve içmek olur mu Başbaşa sence?
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt