Yurt dışındaki Türklerde mutluluk yüzlerinden hiç eksik olmazken Türkiye’deki insanların yüzünden mutluluk hariç her şey akıyor.
Bunun temel sebebi nedir?

Yurt dışındaki Türklerde mutluluk yüzlerinden hiç eksik olmazken Türkiye’deki insanların yüzünden mutluluk hariç her şey akıyor.
Bunun temel sebebi nedir?

Para kazanmak için bütün güzel zamanımızı heba edip iki kuruşluk insanlarla uğraşıyoruz üstüne üstlük herkes yalancı, menfaatçi, sahtekar. Daha ne olsun.
Haketmeyenlere şans veriyosunuz bile bile
Öyle ama , sonea da herkes yalancı , menfaatçi diyosunuz
Ben seni ilk defa görüyorum nasıl her yerde karşına cıktım , kızlar ruh hastası ülkenin sorunlarından birisi de bu
Mutlu olmak icin kaç tane sebep var ki 😂
Ekonomik sebepler ve sosyolojik yapı
Cevap
14Cevap
Mutsuz olan heryerde olabilir ama bizde toplum geneli şükürcülük yogun oldugu için mutsuzlugada sükrederiz baska daha kötüleri baz alıp genetik belki bilemem ya da cografyamız böyle merhamet aşılıyor bize
Birde. Ek. Olarak. 40 milyon. MUtsuz. HAyati kaymis Multeci aldilar. Simdi iki kat fazla. Mutsuz. Var. Mutsuzlara ek olarak Mutsuzlari getirdiler ulkeye
Ekonomi olduğunu hepimiz gayet net biliyoruz. İnsanlar geçim sıkıntısı derdinde, nasıl mutlu olsunlar.
Ve kızlar ruh hastası sadece pislik tipleri yakışıklı buluyosunuz, eğitim yok , din ülkenin başında
🤦🏻♀️ vallahi bıktım sizin gibi düşünen erkekleri görmekten. Öyle böyle bıkkınlık değil hemde.
@cemm____cemm57 sonra imla kuralı yok, sözcük dizimi uyum kuralı yok birde devrik cümle 😂
Ya sinirden dikkat etmiyorum ki
Bir an önce yazım diye düşünüyorum
Benim gibi mi
Niye doğru ama ruh hastasısınız kendinizi begenmişsiniz , sadece pislik tipleri yakışıklı buluyosunuz
Sert mizaçlı tehditkar tipe sahip kaba tipli parazit tipe sahip değilse bakmıyosunuz
Cinselliğe çok zor yaklaşıyosunuz
Sende aynısın soruyu soran kişi , sen en beterlerindensin senin egona kimse yetisemez
42 milyonunuzun erkek zevki aynı, sadece sert mizaçlı tehditkar tipe sahip kaba tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz onları beğeniyosunuz
Zengin sevdalısısınız
Çirkef karakteriniz ve davranışınız var
Sonra erkekler kötü
Bende bıktım vallaha siz TC kızlarının hepsinin aynı olmasından
Serseri olmanızdan , it sevdanızdan , toksik karakteriniz ve davranışınızdan ama işte yurt dışına çıkmak zor
İğneyi evvel kendine batır, sonra çuvaldızı başkasına.
Batırdım zaten ve tipinin kaba , sert mizaçlı tehditkar olmadığı için pi*ç tipli olmadıgım için , saygısız olmadıgım için sevilmiyorum LAFA BAK SEÇİLMİYORUM 😆 bunda bile sınava giriyoruz
Erkek zevkiniz ortada yani yakışıklı erkek anlayısınız bozuk ve 42 milyonunuzun erkek zevki aynı
Neyse size sorsak hepiniz normalsiniz meleksiniz zaten iyi akşamlar
Bi anlayamadınız tuhaflığınızı
Lütfen başka yere taşlarınızı fırlatın. Burası doğru yer değil. Ayrıca bu zamana kadar da öyle bahsettiğiniz tiplere çekilmedim. Keko sevdalısı ve çemkiren erkek sevdalısı değilim.
Tamam iyi akşamlar, kesin öyledir hadi sert mizaçlı erkek sevdalısı 👋👋🌹
çünkü 80 milyonun hepsi mutlu olsaydı sığamazdık mutun yüz ölçümü 2.860 km² nasıl sığalım
Türk insanı mutsuz olmaktan dolayı mutlu. Son 20 senede bunu tecrübe ediyoruz.
Yoo valla parklara gidin bakin kahkaha atan kizlar duycaksiniz ben cok kez duydum demek ki o anlik mutlular egleniyorlar
Para yok bu yüzden huzur yok
Tüm sorun para mı yani?
Ulan mutlu olmak için sebep mi var
Yaşam şartları millet geçim derdinde
Ekonomik zorluk
Gel yer değiştirelim anlarsın
Arap pmcler yuzunden
Berbat bi ulke cunku
Ben de çok mutsuzum
Ekonomi ve cahillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?