Şimdiye kadar kendi isteğiyle evlenmeyip az da olsa pişman hisseden var mı aranızda?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Buna bir yorum yapılamaz bence çok iyi biriyle evlilik mi tercih edersin çok iyi bir bekar yaşantısı mı mesela?
Bekar ve çalışıyorsan her türlü hayatın harika geçebilir. Sadece arada sırada yalnızlık hissedersin ama yaş biraz ilerlediği zaman özellikle erkeklerin çok pişman olduğunu gördüm.
Yani erkek için kadınsız kadın için erkeksiz bir yaşam mümkün değil mümkünse sorun vardır kadının veya erkeğin bu sorunu görmemesi çok mutlu olması kendine yettiğini düşünmesi bir şey ifade etmiyor o yüzden doğru kişi varsa neden evlenilmesin fikrindeyim.
Yani evet haklısın
Azda olsa pismanlik var disarda insanlar deli gibi takilirken sen evdesin baz3n erkenmi diye soruyorum kendime
Benim de aklıma böyle şeyler gelirdi de çılgınlık yapmak isteyeceksem niye eşimle yapmayayım ki bunu? Diye düşündüm. Belki eşim PC oyun vs oynamak ister, onun için öğrenip onunla oynarım mesela ne bileyim yani eşinle çılgınlık yapmaya çalış bence
Capkinlik yapiyormusun hic
Yok hamurumda yok öyle şeyler, niye
Ozaman evlen sen
Yok evlenemem, evliliğin her şeyinden korkuyorum ama aklına gelip gelebilecek her şeyinden. Psikolojik sorunlarım iyileşmeden evlenemem.
Bakiremisin
Evet
Korkun omu
Tek o değil her şey. Benim psikolojim bozuk biraz zaten, anlaşamam kimseyle, ne cinsel ne de sosyal.
Nezamana kadar boyle olucakki sevgilin oldumu hic
Yok hiç olmadı, keşke gizli de olsa yapsaydım var ya belki de şimdi hayata bakışım böyle olmazdı. Evlenmek istemiyorum ama çevre baskısı yüzünden mecbur kalacağım çok üzgünüm ben hemcinslerimle bile anlasamiyorum vay anasını ya
Erkek olsam kesin evlenirdim de hani bari cinselliği çok seven biri olsaydim ki yaşamadım hiç ama öyle meraklı, istekli bi tip olsaydim o zaman neyse evlilik sürerdi belki becerirdim
Nasil ya hic iste bile yokmu
Istek bilemi olmuyor
Olmuyor tabiki ben tek böyle değilim ayrıca, sıfır istek SIFIR bak kaç yaşına geldim.
Tadini bikere alsan degisirsin bene
😂😂😂yok.
Sorduğum hickimse ama hiçkimse keyif almıyor. Hani 1 kişi bile evet güzel hatta idare eder bile demedi. Kaç kişiye sordum hepsi mi hayattan bıkar bu konuda, hepsi iğreniyor, erkeklere gelirsek onlar afedersin ama işini görse yeter hani canlı cansız herhangi bir şey farketmiyor pek.
Denemeden nasil anladin igrendini nötr olmak bana tuaf geliyor
Sorduğum kişiler igreniyor, hiç keyif alan, istegiyle bunu yapan yok. Ben rastlamadim. Erkekler yapmadan yaşayamaz ama kadınlar yasayabilir.
Seks olmadan olmaz be
Kendini tatmin etmiyormusub
Sanki azıcık oluyor bazen
Bence yalnızlık evlenmemekten daha korkunç
Susar mısın 🤣 bence yanlış insanla birlikte olmak daha kötü
😄 doğru ikisi de en korkunç şeyler ya. Etrafımda ikisi de var, evli olmayıp pişman olan ama en çok da şu an evli olup tamamen zulüm gibi bir hayat yaşayan... Hep boşanma eşiğindeler falan... Ben çok korkuyorum evlenmeye, her şeyinden korkuyorum.
Herkes korkuyor çaktırma
Maalesef
Hiç pişman değilim.
Hiç pişman olmadım bu güne kadar
Olmaz
hayır olmaz
Evliyim pişmanım aw
Evli olup çok huzurlu olan çok az insan gördüm, bu devirde en azından ama bekarlık bir yere kadar huzur verir bence. İlla insan yanına iyi kötü birini ister, hele yaşlılıktaki yalnızlık çok korkunç olmalı...
Karımdan dolayı benim sıkıntım da neyse boş ver
Doğrudur Allah sabır versin ne diyim
Başkalarıyla takılıyorum zaten onla uraşamam
Öyle yapacağına niye bosanmiyorsun ki?
burada anlatmam özelimi boş ver herkes okuyo
Yok anlatma zaten de hani ya çocuk vardır diyedir ya da kızma ama bazı erkekler kompleksli, takıntılı oluyor, öylesindir diye. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Hayır çocuk var diye boşanamıyorum malum devlet kötü kadınlardan bile yana olduğu için hukuken yok çocuk vekaleti nafaka saçma sapan şeyler
Kompleksli takıntılı biri değilim emin ol ne istediğini bilen farkında olan biriyimdir
Evli biri çocuk yaptıktan sonra bence sonuna kadar savaşıp boşanmamalı. Bu hayatı zindana, cehenneme cevirmemek için boşanmamalı bence. Ablam da kötü bir evlilik yaşıyor ama çocuklar için dayanıyor. Hele küçük şehirdeyseniz var ya adınız reklam olur dost düşman zil takıp oynar NET. Kimseye bu sevinci yaşatmamak lazım. Her neyse hayat zor ya. Her an Allah'a sığınmak lazım BENCE yoksa dayanılmıyor.
Sorma evet küçük bir yer o yüzden şehir dışına kaçıyorum hep o kadınla aynı yatağa bile giresim yok
Zorla, görücü falan mı evlendiniz yoksa isteyerek evlendin de sonradan mı değişti kadın?
Sonradan değişti maalesef tanıdığım gibi biri değilmiş
Böyle nereye kadar, hiç orta yolu falan bulmaya çalışmıyor musunuz
Başlarda denedim ama olmuyo işine geldiği gibi davranıyor bende başkalarına koca olmaya karar verdiim bunun yüzünden hiç böyle biri değildim bu kadın yüzünden böyle oldu
Boşanmak istemiyor mu peki?
İstemiyor bende başka kadınlarla ihtiyacımı karşılıyorum sevgi saygı ve seks