Görsel alıntı değildir toplu taşımada yaşadığım bir olay🥹 bu gözler bunuda gördü burnum konusunda hiçbir şey söylemiyorum bile🥹
Toplum için de yaşadığın en sinir bozucu olay neydi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cenaze evinden birisini kovdum... evet çok ayıp ama arkadaşımın babası vefat etmişti yardıma gittim yemek için falan neyse kız o acıyla uğraşmasın diye pide falan yaptırdık kadının birisi mutfağa geldi dört tane istedi verdim yani...5 dakika sonra gelip biraz daha verir misin eve götüreyim dedi bende miaafir olduğunu söyledim. Kız orada acısını yaşıyor ağlıyor gitmiş ona şikayet ediyor... kovmustum
En azından ölmedin falan diye şükr edelim. Bende hastanede karşılaştım. Herkes normal normal oturuyor ya. Ben mi duyuyorum sadecw o bayıltıcı kokuyu. Çıkarmayın ayakkabılarınızı abi. Pis kokunuzu çekmek zorunda değiliz
Ciddi anlamda roll on, deodorant varlığından bir haber olan insanlar. Özellikle sıfır kol giyip daha da yayılmasına olanak sağlayanlar, toplumsal bir rahatsızlık.🤦♀️
@7densonra doğru bildiğin yanlışı araştırmak sormak yerine hala doğruymuş gibi diretiyosun bide sitenin objektifliğini eleştiriyosun yaptığın görüş soruyla alakasız alakasız görüş olarak kaldırabilirim
Yaşlılara yer vermeyenlere sinir oluyorum. Sonra uyarıp yer verdiriyorum , sonra neden uyardım diye kendime kızıyorum.. allahtan toplu ulaşımı kırk yılda bir kullanırım