Biz bize yumurta atana mermi atıyoruz o yüzden atmazlar bizim cama bilirler
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ev ikinci kat arka cephe Cadde üstü değil bahçe yok Gece ya da sabaha karşı atılmış O saatte çocuk da olmaz Kim neden atar sence Karakolu bile aradım. Allah aşkına söyle Amaç ne olabilie
Detaya girince bak şimdi bende korktum. Eskiden babanem anlatirdi. Dul bi kari var onun camina sürekli taş atarlarmis. Kapisini calarlarmis. Sürekli rahatsiz ederlermis. istekli tekenin biri senden kıvılcım almış olabilir.
Yok artık ya ben asosyalin tekiyimdir. Gece iki de yattım. Sabah yedide kalktım camda kocaman yumurta leş gibi. Karakolu aradım. kamera kaydı soruyor. bisey çıkmaz yani. Başka aklına gelen bisey var mi Daha ileri giderler mi
Knka kimsenin evine yumurta felan atmam ben. Daha ileri gitmez insallah ama normal biri yapmaz bunu. Or evladı teki belli. Hic seni süzen erkek felan olmadı mi konustugun felan. Yakininda biridir bu
Hayir olmadı hasta annem var benim hiç öyle olaylarım yoktur. Arka bina çok yakın ordan biri attıs olabilir. ama hiç kimseyle de görüşmedim ki. kim niye atsın. gercekten korkuyorum ya bunu yapan daha ileri gider yarın bigun taş atar diye de korkuyorum hiç belli olmaz. ilk kez başıma geldi
Aradım polisi. acaba hırsızlık için test ediyor olabilirler mi dedim sordum hiç mahallede öyle bir ihbar almadık. kamera varsa bakalım dediler yok dedim. Bsiey olursa devriye gondeririz dedi ama işte ev arka cephe. Bide yumurtanın sesini de duymadım. Bisey olursa duymam diye uyuyamicm bugün
Yok abicim senelerdir kimse yok. Akraba larla aynı şehirde bile deiliz. Hic tartistigim biri de olmadı gayet kendi halinde insanlariz annem de bende. O yüzden korktum hani bi durum olsa bu kadar düşünmem hiç isey yok. Ama normal değil bu yumurta birinin bi garezi var anlaşılan da suphel4necegum kimse yok
Cok açık da giyinmiyorum kapalı da giyinmiyirum Ankara'ya göre normal Bide annem hasta olduğu için çok fazla dışarı çıkmıyorum. Çıksam da mahallede dolaşmam işimi halleder gelirim.
Tesekkur ederim annemde birçok hastalık var hangisini sayayım. Babam başka şehirde. annemle ben kalıyoruz evde. Polis bile ilgilenmedi. tanidik birini bulsam ne olacak. cok çirkin biswy bu ya. yumurta atmak nedir yani. Belki de benim uykum ağır mı değil mi diye test ettiler yumurta atılınca duyardım cama da çıkmadım. Ciddi anlamda korkuyorum yani.
Komşuda falan kalamam asosyalim ben hem annem var kedim var. İlk olarak aklıma hırsız olabileceği geldi ama polis hiç bu şekilde hırsızlık ihbarı almadık şimdiye kadar deyince diğer ihtimal geldi aklıma. birinin bana garezi var da kim. neyse sabahlicam bugün. sonra kamera falan çözmeye çalışacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz bize yumurta atana mermi atıyoruz o yüzden atmazlar bizim cama bilirler
Ev ikinci kat arka cephe
Cadde üstü değil bahçe yok
Gece ya da sabaha karşı atılmış
O saatte çocuk da olmaz
Kim neden atar sence
Karakolu bile aradım.
Allah aşkına söyle
Amaç ne olabilie
Nebilim öyle bir soru soruyorsun ki sannki işi ben organize ettim. Ben komondoyum o sebepten biri yumurta atmaz benim eve
Ya dalga geçme ne olur gerçekten korkudan uyuyamam ben.
Polis kamera kaydı soruyor yok.
Kim attı neden attı daha ileri gider mi diye kafaya taktım
Bannene beter ol 😂🤙
At tavaya ye. O yumurta her gun gelmez o cama
Bak gece geç uyudum.
Ev cadde sütü değil arka cephe.
Biri kasıtlı olarak yaptı
Ama kim neden atar
Valla korkuyorum
Detaya girince bak şimdi bende korktum. Eskiden babanem anlatirdi. Dul bi kari var onun camina sürekli taş atarlarmis. Kapisini calarlarmis. Sürekli rahatsiz ederlermis. istekli tekenin biri senden kıvılcım almış olabilir.
Yok artık ya ben asosyalin tekiyimdir.
Gece iki de yattım.
Sabah yedide kalktım camda kocaman yumurta leş gibi.
Karakolu aradım. kamera kaydı soruyor. bisey çıkmaz yani.
Başka aklına gelen bisey var mi
Daha ileri giderler mi
Knka kimsenin evine yumurta felan atmam ben. Daha ileri gitmez insallah ama normal biri yapmaz bunu. Or evladı teki belli. Hic seni süzen erkek felan olmadı mi konustugun felan. Yakininda biridir bu
Hayir olmadı hasta annem var benim hiç öyle olaylarım yoktur.
Arka bina çok yakın ordan biri attıs olabilir. ama hiç kimseyle de görüşmedim ki. kim niye atsın. gercekten korkuyorum ya bunu yapan daha ileri gider yarın bigun taş atar diye de korkuyorum hiç belli olmaz. ilk kez başıma geldi
Tekrarlanirsa kesinlikle polis çağır en kötü yakinidaysa caydirici olsun. Korksun pç
Aradım polisi. acaba hırsızlık için test ediyor olabilirler mi dedim sordum hiç mahallede öyle bir ihbar almadık. kamera varsa bakalım dediler yok dedim.
Bsiey olursa devriye gondeririz dedi ama işte ev arka cephe. Bide yumurtanın sesini de duymadım.
Bisey olursa duymam diye uyuyamicm bugün
GizliKamera al bitane bataryalı koy arka bahceye kabak gibi görünür kim oldugu. Korkunu baska türlü yenemezsin.
Olabilir ev ikinci kat takabilir miyim sence
Bide yağmur yağdığında cekim yapar mı
Birde bunu tehtit olarak algılamam doğru olur mu sence
Kimseyle muhabbetim yok diyorsun tehdit diyorsun. Bak kendinle çelişme akraba felan varsa söyle tartistigin felan
Yok abicim senelerdir kimse yok.
Akraba larla aynı şehirde bile deiliz.
Hic tartistigim biri de olmadı gayet kendi halinde insanlariz annem de bende.
O yüzden korktum hani bi durum olsa bu kadar düşünmem hiç isey yok.
Ama normal değil bu yumurta birinin bi garezi var anlaşılan da suphel4necegum kimse yok
GizliKameraları araştır internetten. Köylük ıssız yerdemi ev şehir içi mi
Şehir içi ya ankaranin göbeği.
Ev on cephe olsa heryer kamera
Bizim arkada kalıyor ve hiç kamera kaydı falan yok.
Bakcam kameralara ama cidden tedirgin oldum bugün markete gitmem gerekti inanılmaz tedlrgindim hiç normal bisey değil bu.
Tamam ya dedigim gibi gizlikameralari araştır gece yatmadan gizle o tarafa o işi çözersin. Bunu yapan kimse onunda ya
Tamam tesekkur ederim inşallah bugünü atlatırım bi sabah olsaydı
Birinin dikkatini çekmişsin ama bak. giyim tarzin nasıl
Cok açık da giyinmiyorum kapalı da giyinmiyirum Ankara'ya göre normal
Bide annem hasta olduğu için çok fazla dışarı çıkmıyorum.
Çıksam da mahallede dolaşmam işimi halleder gelirim.
Olay tekrar ederse korkmakta haklisin. Ama günümüzde ruh hastası cok var. Abin felan yok mu erkek tanidigin felan. Annenin hastalığı ne gecmis olsun
Tesekkur ederim annemde birçok hastalık var hangisini sayayım.
Babam başka şehirde. annemle ben kalıyoruz evde.
Polis bile ilgilenmedi. tanidik birini bulsam ne olacak. cok çirkin biswy bu ya. yumurta atmak nedir yani.
Belki de benim uykum ağır mı değil mi diye test ettiler yumurta atılınca duyardım cama da çıkmadım.
Ciddi anlamda korkuyorum yani.
Uykunu test felan ettiyseler korkutucu. Tekrarlanirsa polis ilgilenir büyük ihtimal. Yakin olsaydin gelirdim yanina. Komşuda kal bu gece. Hirsizda olabilir yoklayip deneme yapacaktir.
Komşuda falan kalamam asosyalim ben hem annem var kedim var.
İlk olarak aklıma hırsız olabileceği geldi ama polis hiç bu şekilde hırsızlık ihbarı almadık şimdiye kadar deyince diğer ihtimal geldi aklıma. birinin bana garezi var da kim. neyse sabahlicam bugün. sonra kamera falan çözmeye çalışacağım
hirsizda olabilir. Senin durumunu bilip faydalanmak isteyen biride olabilir. Dikkat et kendine iyi geceler.
Tesekkur ederim sagol iyi geceler