Aile & Toplum Kışın Konya da yaşıyorum yazın Alanya siz böyle iki ev de yaşamayı sever miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Git gel iki ev düzeni filan 🤷♀️ Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar, zengin filan değilim öyle sandığınız gibi keşke çok zengin olsam. 😄 Kışın Konya da yaşıyorum yazın Alanya siz böyle iki ev de yaşamayı sever miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bittirüyabitti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yorucu ama güzel oluyor. Bir yerden sıkılınca gidecek başka yer var 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında iki yer de ev işi yorucu vs ama Alanya benim için iyi oluyor Yorumla Bittirüyabitti +1 yıl Evet, ev işi konusu yorucu ama yorucu olmayan ne var ki? Ben seviyorum iki yerde yaşamayı Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı. 🤣 🤣 Varlık zor şey 🤣 fakirlik gibisi yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa ne varlığı 🤦♀️ Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl Ev varlığı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Konya da ki ev kira be 🥲 Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Olsun sonuçta varki ödeniyor Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Akraba falan miyiz biz, Konya-Alanya arasında benim de hayatım çok geçti sfsf 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi o şekilde yaşadın 😄 Yorumla UnCanny00 +1 yıl Ee memleket konya, yazları hep tatile Alanyaya giderdim sonra liseyi de orada okudum bir dönem 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben de tam tersi Alanyalıyım 😄 Konya nın neresindesiniz? ben fazla bilmiyorum Konyayı Yorumla UnCanny00 +1 yıl Eregliliyim ben, ah Metro-Oba arası yollar az müzik dinlemedim orada 😄 Yorumla Soran +1 yıl Deniz kıyısında mı 😅 Yorumla UnCanny00 +1 yıl Yok be Metronun oradan Obaya otobüse biniyorum yurduma giderken orayı diyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ha arabayla sandım 😄 Yorumla UnCanny00 +1 yıl O zamanlar 15 yasindaydim maalesef sonra arabayla gittim ama 😄 Ağustosta gene gidicem Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kis mevsiminde orman evinde kaliyorum ben'de. Diger mevsimler sehir'e inerim.. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Konya'da okudum da yazın yine Alanya'da yaşamak istemem ya. Temmuz'dan sonra zor nefes alınıyor. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Alanya çok iyi ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende seviyorum Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Git gel konya kac saat 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Alanya ve Konya merkeze biz 4 saatte gidiyoruz hız ve arabaya yol da geçirilen saate göre değişir tabii Yorumla ucankazmorton +1 yıl Alanya cok sicak ama ya cekimez Yorumla Soran +1 yıl Evet, klimasız oturulmuyor gündüz Yorumla ucankazmorton +1 yıl Bana gore degil Yorumla
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl asıl kışın alanya yazın konya olmalıydı 0 3 Yorumla crazzy42 +1 yıl 😄😄😄 iki evi okan zengin mi oluyormuş😄😄 sana zenginsin diyenin evi kiralık değilse bil ki senden daha zengin sadece çekememezlik ya da herşeye ağlamak Yorumla Soran +1 yıl Bencede ya benden zengindir. 😄 Yorumla crazzy42 +1 yıl 🙂 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz zengin işi bu 😎 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konya da ki ev kira ne zengini 🥲 Üşüyenbuz +1 yıl Ben ikiside sizin sandım efenim
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim gibi bende kisin mersin yazın tüm turkiyede 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin ki daha güzelmiş geziyorsun demek ki hep Yorumla Bulutsencer +1 yıl Isim gereği hem gezer hem calisirim Yorumla Bulutsencer +1 yıl Allah gönlüne göre versin Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşadım o durumu çok zor oluyor 😒 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Severdim ki bunu gerçekleştirmeye az kaldı 0 0 Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. Tam tersi olmalı bence 0 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Alanya iyidir mahmutlardamı yoksa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kestel Yorumla Captive +1 yıl Güzel yer Yorumla Captive +1 yıl Konyada nerede Yorumla Soran +1 yıl Selçuklu Yorumla Captive +1 yıl Meslek? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konyanın neresi? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Selçuklu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bende meram. Yorumla Soran +1 yıl Meram güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama selçukluyu da seviyorum. takipleşsek mi uygunsa Yorumla Soran +1 yıl Takip edebilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ettim ama sohbet ederiz diye dğşğnmüştğm. merak ettim selçuklunun neresinden Yorumla Soran +1 yıl Evliyim yani gerek yok bence 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet sadece. yanlış anlamanı istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi para var belli Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kültür şoku da yaşanan lazım 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alanyanın neresinde? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kestel Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne şanslısın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bazısına göre şans bazısı da çok zor üşenirdim diyor ne o öyle iki ev Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Mal olan üşenirim diyor keşke olsa fkfk Yorumla Soran +1 yıl Bence de yani herkes tatile zaten Alanya gibi yerlere gidiyor o diyenler tatile otele gidip temizlik yemek düşünmeyen zenginler 😄 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ahjsd kiralasana bana😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben oturuyorum nasıl kiralayım 😄 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Oda doğru😅 Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Zor. 0 1 Yorumla Potdemiel +1 yıl Dindar bir aile? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim memleketime geliyorsun demek 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Alanya mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senn konyanın neresindensin Yorumla Soran +1 yıl Selçuklu Yorumla Soran +1 yıl Alanya da Kestel sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alanyada merkezdeyim bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kestel de yazlığın mı var Yorumla Soran +1 yıl Normalde Kestelde yaşıyordum evlendim Konya da eşimin işi hem Kestel de hem Konya da kurulu düzen var işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım evlisin demek Yorumla Soran +1 yıl Hıhı profilde yazıyor zaten :)) Yorumla
graveoffileflies Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Zngnbç 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bu hangi dil? 😄 Yorumla graveoffileflies +1 yıl Fkr dili canım Yorumla Soran +1 yıl Fakir? Yorumla graveoffileflies +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var zengin miyim ben? sadece öyle gerekiyor yani Konya da ki ev kendi evimiz bilr değil kira Yorumla graveoffileflies +1 yıl Başlıktaki soru pek öyle anımsatmıyor canım Yorumla Soran +1 yıl Yazlık, yat filan yazmadım ama 😄 Yorumla graveoffileflies +1 yıl Canım Alanya diyorsun canım benim Yorumla Soran +1 yıl Alanyalı olmak suç mu 😄 Yorumla graveoffileflies +1 yıl Alanya’da hiç fakir görmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yorucu ama güzel oluyor. Bir yerden sıkılınca gidecek başka yer var
Aslında iki yer de ev işi yorucu vs ama Alanya benim için iyi oluyor
Evet, ev işi konusu yorucu ama yorucu olmayan ne var ki? Ben seviyorum iki yerde yaşamayı
🤣 🤣 Varlık zor şey 🤣 fakirlik gibisi yok
Yaaa ne varlığı 🤦♀️
Ev varlığı 🤣
Konya da ki ev kira be 🥲
🤣 Olsun sonuçta varki ödeniyor
Akraba falan miyiz biz, Konya-Alanya arasında benim de hayatım çok geçti sfsf
Sen de mi o şekilde yaşadın 😄
Ee memleket konya, yazları hep tatile Alanyaya giderdim sonra liseyi de orada okudum bir dönem 😄
Ben de tam tersi Alanyalıyım 😄 Konya nın neresindesiniz? ben fazla bilmiyorum Konyayı
Eregliliyim ben, ah Metro-Oba arası yollar az müzik dinlemedim orada 😄
Deniz kıyısında mı 😅
Yok be Metronun oradan Obaya otobüse biniyorum yurduma giderken orayı diyorum 😄
Ha arabayla sandım 😄
O zamanlar 15 yasindaydim maalesef sonra arabayla gittim ama 😄 Ağustosta gene gidicem
Kis mevsiminde orman evinde kaliyorum ben'de. Diger mevsimler sehir'e inerim..
Konya'da okudum da yazın yine Alanya'da yaşamak istemem ya. Temmuz'dan sonra zor nefes alınıyor.
Alanya çok iyi ama
Bende seviyorum
Git gel konya kac saat
Alanya ve Konya merkeze biz 4 saatte gidiyoruz hız ve arabaya yol da geçirilen saate göre değişir tabii
Alanya cok sicak ama ya cekimez
Evet, klimasız oturulmuyor gündüz
Bana gore degil
asıl kışın alanya yazın konya olmalıydı
😄😄😄 iki evi okan zengin mi oluyormuş😄😄 sana zenginsin diyenin evi kiralık değilse bil ki senden daha zengin sadece çekememezlik ya da herşeye ağlamak
Bencede ya benden zengindir. 😄
🙂
Biraz zengin işi bu 😎
Konya da ki ev kira ne zengini 🥲
Ben ikiside sizin sandım efenim
Benim gibi bende kisin mersin yazın tüm turkiyede
Senin ki daha güzelmiş geziyorsun demek ki hep
Isim gereği hem gezer hem calisirim
Allah gönlüne göre versin
Yaşadım o durumu çok zor oluyor 😒
Severdim ki bunu gerçekleştirmeye az kaldı
Hayat sana güzel desene 😄
eski sevgilim misin la sen
Tam tersi olmalı bence
Tek ev ve karavan alırdım
Alanya iyidir mahmutlardamı yoksa
Kestel
Güzel yer
Konyada nerede
Selçuklu
Meslek?
Konyanın neresi?
Selçuklu
Hmm bende meram.
Meram güzel
Evet ama selçukluyu da seviyorum. takipleşsek mi uygunsa
Takip edebilirsiniz
Ettim ama sohbet ederiz diye dğşğnmüştğm. merak ettim selçuklunun neresinden
Evliyim yani gerek yok bence 😄
Sohbet sadece. yanlış anlamanı istemem
İyi para var belli
Kültür şoku da yaşanan lazım
Alanyanın neresinde?
Kestel
Ne şanslısın
Bazısına göre şans bazısı da çok zor üşenirdim diyor ne o öyle iki ev
Mal olan üşenirim diyor keşke olsa fkfk
Bence de yani herkes tatile zaten Alanya gibi yerlere gidiyor o diyenler tatile otele gidip temizlik yemek düşünmeyen zenginler 😄
Ahjsd kiralasana bana😂
Ben oturuyorum nasıl kiralayım 😄
Oda doğru😅
Güzel olur
Zor.
Dindar bir aile?
Hayat snaa güzel
Benim memleketime geliyorsun demek
Alanya mı
Evet
Senn konyanın neresindensin
Selçuklu
Alanya da Kestel sen?
Alanyada merkezdeyim bende
Kestel de yazlığın mı var
Normalde Kestelde yaşıyordum evlendim Konya da eşimin işi hem Kestel de hem Konya da kurulu düzen var işte
Anladım evlisin demek
Hıhı profilde yazıyor zaten :))
Zngnbç
Bu hangi dil? 😄
Fkr dili canım
Fakir?
Evet
Ne alakası var zengin miyim ben? sadece öyle gerekiyor yani Konya da ki ev kendi evimiz bilr değil kira
Başlıktaki soru pek öyle anımsatmıyor canım
Yazlık, yat filan yazmadım ama 😄
Canım Alanya diyorsun canım benim
Alanyalı olmak suç mu 😄
Alanya’da hiç fakir görmedim
hayat sana güzel