AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sohbete baglı degıl mı bu durduk yere dememıstır heralde
Evet konuşma sonrasında dedi
Hayır sende de sohbet ılerletecek bı potansıyel yok heralde soru sorunca barı detayını yaz dıye soruyoruz ya da guncelle at, evet ıyı de bıtır zamana yazık
Kusura bakmayın hemen yazıyorum bir kitap vardı ona daha başlamadın mı diye sordu bende vaktim olmadı ama zaman buldukça okuyorum dedim o da o da iyimiş dedi
Ben sende de bı tutukluk sezdım ya oylesın ya Şu an yazamadın bılemıyorum ama bu tur tıkanık ılerleyen sohbetler aslında paylasacak bıseyınız olmayısını geya konusma ıstegının olmayısından kaynaklı olur. Nokta koysa yazacak bısey buldugum bırılerı de oldu destan yazsa cevap vermedıklerımde. Tamamen karsındakıyle aynı dılı konusma ve sohbet etme komusma ıstegıyle alakalı bu. Tek seferlık degılse konussanda beklentıye gırme
Öncesinde konuşuyordu birden kesti sonrada hiç bir şey yok gibi böyle konuşmaya çalıştı o yüzden sohbeti ilerleten ben olmak istemedim o yüzden görüldü attım
Ne için dedi ama soru çok boş kalmış 🤔
Bir kitap vardı ona daha başlamadın mı dedi bende vaktim olmadı vakit buldukça buldukça okumaya çalışıyorum dedim, o da bunu dedi
Yanlız derdin çok büyükmüş bak dur şimdi bi ben derdini öğrenince kendime gelemedim 🤦
Sağ ol yaa 🤦🏼♀️☺️ haklısın dert değil hoşlanıyorum o yüzden sormak istedim
Konuyu çeşitlendirmende fayda var o zaman sohbeti uzatmak istiyorsan eğer.
Mesela o kitabı onun okuyup okumadığını sorabilirsin en basitinden, veya onun ne tarz kitaplardan hoşlandığını. Konulurken zorlanmayın ben anlamıyorum tıkanan insanları cidden 🤦
Bir kitap vardı ona daha başlamadın mı dedi bende vaktim olmadı dedim ama vakit buldukça okumaya çalışıyorum dedim o da o da iyimiş dedi
Sen bitirdiysen senden dinleyim deseydin 🤗
Uuuupp uzun bir sohbet serüveniniz olurdu eğer okuduysa 👍
Kitap hakkında önceden konuşmuştuk o yüzden benimle dalga geçti gibi oldu bende görüldü attım yani dicek bir şey bulamadım
Dalga geçmemiştir, geçtiyse de görüldü de atmana gerek yok. Diycek bir söz bulamadığından (anlaşılan ikiniz de sosyal iletişim özürlüsüsünüz) ha iyi bari gibisinden bir laf demiş konh tıkanmış, olan bu
Sizce bozulmuşmudur görüldü atmama
Dimi yani ben dicek bir şey bulamadım o yüzden sanki ben konuşmak istiyor gibi olmak istemedim biz konuluyorduk kesti sonra hiç bir şeyolmamış gibi bunu soruyor bende o yüzden ilerletmek istemedim
Ekle 🤦🤦🤦
Efendim
Takip isteği at sen vallaha iyi yaşıyon 🤦 yardımcı olayım 🤦🤦🤦
Teşekkür ederim takipleşiyoruz zaten
Ama görüldü atmakla iyi yapmışım dimi
Alalajsbababanamaçaçaiiaiaiaşaaljdbf xsbbaabbsbd
Şu an sana cidden çıldırıyorum var ya 🤦🤦🤦🤦
Yaa bi şey söyleyin
😂😂
Neden
Bana takip isteği at dedim abim sen gittin ne anladın 🤦🤦🤦 vallaha iyi yaşıyon sen o kitabı bir an önce oku çocukla da yeter ki konuşacak birşeyin olsun 🤦🤦🤦🤦
Hımm tamam abi öyle yapayım ama bir şey sorucam görüldü yaparak iyi yapmışmışım sizce
Şöyle söyleyim , şahsım adıma cevaplandıracak olursam benim anama söv görüldü atma. Ben buna çok bozulan sinirlenen bir insanım, ama çocuğub karakterini bilemediğimden hiçbir şey diyemiycem 🤷
Yani o ilerletmek isteseydi yazadı diye düşünüyorum bende o da iyimiş sözüne bir şey bulamadım
Zorlama muhabbet
@linaadeu kızların çoğu tipsiz o yüzden zorlama konuşuyoruz
Bende şimdi senin tipine baktım bir daha yanlışlıkla bile bakmam
Dimi bir şey yazılmaz dimi
@linaadeu tipimi normal buluyorum. Senin söylediğinse tam bir saçmalık. Yüzümde bi kusur yok
@Paulolo tamam abi çok iyisin soruya cevap alabilir miyim 😂
Görüldü at
Haydi işine bak
Sktr git de
Diyorum ya
Evet de geç