Güncellemeler
+1 yıl
Mekana gittim. Dün benimle ilgilenen diğer garson vardı. Oğlanı sordum, o sabahçıydı gelmedi noldu dedi. Buyrun oturun bi çay göndereyim dedi geçtim. Olayı anlattım özür diledi haklısınız falan dedi. O öyle birisi değil normalde isterseniz gelin yarın tanıştırayım vs dedi. Velhasıl oğlanı göremedim oturdum 2 saat kadar gerçekten de yoktu. Büyük ihtimalle o çocuk da yöneticisine anlatacaktır durumu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne olursa olsun bir mekan çalışanına saldırırsan mekana saldırmışın demektir bu iş böyle halledilmez gidersin yetkilisine dersin böyle böyle bir durum var siz bu adamları hic eğitmediniz mi sıcarsın agızlarına döner gidersin
Duruma göre dediğin de olabilir zaten sırf dün şu sebeple olay çıkarmadım. Lan dedim belki hani sinirim yatışır gerek yok yaptım ama bugün aklıma geliyor durmadan kafayı yiyorum ya bildiğin gibi değil
Kralımıj çen çuk haklısın ama bunlar için değmez 👑👑🦄
Yarın : Garson beni dövdü mahkemeye vereceğim sürüm sürüm süründüreceğim bu mekana gitmeyin.
#RainbowRebelRose
Ahahahahaha pardon 😂😂 akşama güncelleme yaparım olayla ilgili hiç şüphen olmasın herşeyi doğru aktaracağım
Pff sizi de anlamıyorum cidden bir iki tane daha böyle tip var burada
Yeni mi geldin, sipariş verdin mi böyle değişik değişik tavırlar falan hayırdır amanakoyum hoş geldiniz falan yok bi de yeni mi geldin diyor üsluba bak
Cidden seni tanımayı çok istiyorum samimi diyorum bunu
Kaç yıldır görüyorum seni harbi diyorum bak
Niye yazmadın madem
bencede korakola hazırlık yapıyor musun bu arada?
İstediğini yapabilir. Dün bişey yapmadım belki hani sinirim yatışır diye ama yok yani bugün de aklıma geldi. 1 saate çıkarım oraya giderim
ben sana hiç bulaşmamayı tercih ediyorum
Yok ya ben yapamıyorum. Ters birisiyim bi de böyle hareketler olunca duramıyorum yani. Çoookkkk kavgalar ettim insanlarla aram hiç değil arkadaşım yok zaten bi kaç kişi var onlar da yabancı
Şu an birisini dövmeye benim de çok ihtiyacım var.
Mekanı dağıtmadan kır burnunu
Tamamdır Alicecim sen öyle diyosan öyle
Karakola hazırlık yapıyor musun 😀
Hiç önemli değil
Ailen yok mu
Var.
Onlara bilgi ver bu işi
bende geliyim
Olur nerdesin :)
yamultalım bir sorunlu kimse
trabzon merkez ya
Trabzon ne olum ya