Bende ev araba var ya da yok me fark eder diyen erkek kadını düşünmeyen iğrenç erkek değil midir?

Olup olmaması değil mevzu arkadaşlar bi erkek kadının güce aşık olduğunu bilmeli ve karısı olacak kişiye en iyisini sunmak istemeli bana biri geldi dedi ki şimdiki kızlar 3 anahtara bakıyorlar ev araba işyeri dedi ben de sende 3 anahtar yok mu da sinir oldun bu duruma dedim bende var veya yok ne fark eder sen bunun için mi alacaksın birini dedi ben de e sen de beyaz tenli olsun karım diyorsun bunun için mi alacaksın birini dedim onun için alınmaz ki o da senin kriterlerinden biridir ama zengin erkek kim istemez ve zengin patron varken onun işçisiyle evli olsan aşağı konuma düşeceksin bi erkek de bende var veya yok ne fark eder diyorsa kadını düşünmeyen ben onun karşısına en iyi halimle çıkmayalım akıllı kadınmış geleceğini düşünüyor iyi bir aile kurmak istiyor demeyen erkek kötü erkektir
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekte güç kadında güzellik bi kadın nasıl ben güzelim sevilmeme yol açıyor diye seviniyorsa bir erkekte ben zenginim ve bu beni sevgilimin gözünde büyütüyor diye sevinmeli
Bende ev araba var ya da yok me fark eder diyen erkek kadını düşünmeyen iğrenç erkek değil midir?