Kardeşim 14 yaşında. 8 sınıfa gidiyor, henüz orta okul. Okuldan geldi, biraz garip duruyordu. Bir sorun mu var dedim? Ve anlattı. Din kültürü dersinde (Hoca erkek-böyle karakaş kara göz, Arap kökenli ve sakallı biri) Neyse hoca derste kardeşimi tahtaya soru için çağırdığını, ama kardeşim soruyu çözecekken, hoca hiçbir şey demeden sert bakışlarla kardeşimi süzdürmüş. 1-2 dakika falan. Kardeşim de anlamamış bir şey. Hocam bir sorun mu var? Demiş. Sonra hoca daha da yanına çağırmış, ve telefonun notlar kısmına (O ceketin düğmesini kapat, ve bir daha açmayacaksın) Yazıp kardeşime göstermiş Kardeşim şaşırmış. Açık hiçbir yeri yok. Ayrıca daha küçük, nedenini anlayamadım. Yani herkes ders dinliyorken ne alaka. Kıyafetin fotoğrafını koyayım bakın. Giydiği bunların aynısı. Zaten o bluzun dekolte vs yok. Küçücük çocuğun g*güsü bile yok, ergen daha..
Din hocası neden kardeşimi böyle süzdürmüş olabilir?
Ortaokulda din hocaları genelde böyledir, Yanlış bir şey gördüklerinde genelde şöyle biraz bakarlar yanlışını anlamanı beklerler ondan sonra uyarırlar, Hocanın kızma sebebi ise okula pijama falan giyerek rahat gelmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir hocalar bunu saygısızlık olarak algılarlar bu yüzden üstteki düğmeyi de kapatmadığı için alta doğru biraz vücudu göründüğünden oradan uyarmış, Bunun meali de giyinişine düzen ver demek, Hala kafan karışıksa kardeşinin sınıfındaki kızların nasıl giyindiğine bakıp kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okulun kendi kıyafeti eşofman. Ayrıca asla görünecek bir şey de yok. Zaten çeket kapatıyor.
Ha o zaman bilmiyorum, Belki dersi dinlemediğini falan görmüştür hoca ondan dolayı kızdığı için kıyafetine laf atmış olabilir, Saygısız bir hareket görmese yapacağını sanmam çünkü.