Kontor olsa belediyeyi arayip sorardim da kontor yok. Her gun top sesi cok sinir bozucu olmaya basladi.
Bu arada potayi kurdugu alan onlara ait degil, bina ortak alani olan, istinat duvari ile bina arasindaki bosluk.
Aslinda sesten cok, cocugun babasinin umursamazligina sinir oldum. Kimseden izin almadan, cocugunun zonk zonk gurultu yapacagi bir seyi, bizi rahatsiz etmesini umursamadan kurdu.
Siz olsaniz ne yaparsiniz? Henuz kendilerini uyarmadim ama umursamayacaklarini dusundugumden, buyuk ihtimalle kavga edecegiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk önce sözlü şekilde rahatsız olduğunu dile getir devam ederlerse site yönetimine veya yöneticisine bildir durumu
Ben de once gidip konusma tarafiyimdir ama yakin zamanda boya tadilati yaptilar, cok ses vardi, sabah 9 da basladiklari icin uyardigimda "napcaz mecbur bir kac gun idare edicez" diye umursamaz karsilik verdiler. Simdi de ben abartiyormusun gibi yuzsuzce karsilik verecekler diye kararsizim.
Yine sendne ilk ses çıkarsa sürekli şikayet ediyor gibi olucaksin ama herkesin ortak alanı olan bir yere kafasına göre birsey yapamaz önceden izin alması lazım zaten sabah 9 çok ses olmadığı sürece normal değil mi?
Bizim icin cok erken. Uyandiracak kadar cok ses oluyordu. Ki ben kulak tipasiyla uyyorum bu binanin ses gecirgenligi yuzunden. Biliyorlar cok ses gectigini.
Bunlar ailece ortak alanlari istedikleri gibi kullanip, baskalarina laf eden insanlar. Diger komsularin da bunlara sesi cikmiyor, dislanmamak icin galiba. Benim umrumda olmaz da annem stres yapiyor diye cok rahatsiz olmadikca gidip konusmuyorum. Kendimi tutmak zorunda kalmak da stresimi arttiriyor. Bu yuzden abartiyor muyum diye tarafsiz yorumlara ihtiyac duydum.
Neden sorduguni anladım zaten o konuda sorun yok bence sonuçta kim olursa olsun bir günlük bir olay değil bu durum kim olursa olsun // o konuda bir şey diyemem açıkçası ama bazen 1-2 günlük bir şey için bazı şeylere göz yummak laizm aynı şeyleri yarın öbürgun bizde yapabiliriz malum
sagol aynen oyle :) biz yapmayiz ya annem evde terlikle yurusem yumusak olani giyyim diye israr eder o derece dikkat eder
İşte herkes biz gibi değil karşı taraftan da bunu bekliyorsun ama nerdeeee 🤦♂️ bazıları ev alınca herşeyi aldım diye düşünüyor karşı tarafı umursamıyor o yüzden zaten ev alma komşu al derler
Biz 4 sene once tasindik. Annem en cok komsularin kotu cikmasindan korkuyordu, erteleyip duruyordu. Kadinin icine dogmus herhalde. Hani sukur Rabbime basimizi sokacak evimiz var ama bu komsular yuzunden anca evden uzaklasinca biraz huzur buluyoruz. Eve giresimiz gelmiyor bazen markete, parka falan gidince agirdan aliyoruz. Cok da dua etmistik ama iste ne diyim.. insallah ya biz iyi komsularin oldugu, saglam iyi bir eve tasiniriz
ya da bunlar gider iyi komsular gelir
Amin inşallah diyelim 🙏 huzur içinde geçinip gitmek herkesin hakkı ama bazıları görgüsüz oluyor terbiye etmek sana kaliyro sonra sladin kavgaciya cikiyro herkes gibi alttan almak sürekli her şey izin vermek zorunda değiliz herkes yerini bilicek ama işte bazen sende usaniyorsun saliyorsun 😅 sen yine de bana bakma yaşayan sensin sonuçta yarın öbürgun yine yüz yüze geliceksiniz
Ya cok teşekkür ederim destegin icin. tam da dedigin gibi sorunlu benmisim gibi davraniliyor. Valla yuzlerini gormedigim gune sukurler olsun 😅 salicam salicam yoneticiyle bir konusucam noluyorsa olur artik gergin beklemekten iyidir.
Sanki doğru olan bu gibime geldi sürekli sürekli ugrasmazsin en azından sende rahat edersin 😅😀 kafanı dinle biraz 😂
Evet bugun seslerini tekrar duyunca yapicam ki yonetici cikip baksin diye. İnsallah rahat ederiz bakalim 😅
İnşallah rahatsız olmayız diycekti. Herhalde yanlış oldu 😅😂😂
Sen yine de temkinli ol tabi ki de nolur nolmaz insanlar garip
yok sen dedinya insallah rahat edersin diye ben de ondan dedim insallah ederim diye 😊 siddet yanlisi olduklarini sanmiyorum ama inadina erken saatte gurul falan yapmaya baslarlar gibime de geliyor. Ben de gec uyuyorum ben de gec saatte yaparim oyle olursa 😐
Tamm şimdi oldu hava çok sıcak dışarıdan geldim şimdi başıma güneş gecmis olabilir kusura bakma 😅😂 bazı insanlar sirkef oluyor maalesef tabi umarım sorun olmaz konu tatlıya bağlanır sonuçta ortak alan kullanımı herkesten izin alması lazım
sorun degil ya olur oyle 😃 bugun kullanmadilar, hissettiler mi ne 😅
Acaba adam KS de takılıyor olabilir mi 😂😂😂
Olsun iyi oljus kafanı dinle bari biraz 😅
bilmem o zaman ters yorum yapmaz mi gizliden 😃 henuz oyle yorum gelmedi sukur herkes aynu fikirde 😁 valla bazen bir sorun oldugunda biri destek cikar diye yazayim buraya diyorum, sirf terslik olsun diye saldirgan yorumlar geliyor iyice moralin icine ediyorlar. İyi bu kez cikmadi, tasa vurayim 😅
Maşallah değil tahtaya vurmuyorlarmuydi taşa mi vuruyorlardi ki 😅😂 burası garip yer sen burdakilarinin akılları ile hareket etme nolur nolmaz 😅😂
tahtaydi neyse tas daha saglam 😅 yok gerek kalmadi daha ses yok. Tahminimce baskalari sikayetci oldu 😁
Yalnız haftaicindeyiz çocuk okulda adam istedir 😅😂 bu durumlarda genelde kimsenin sesi çıkmıyor zaten 😅 herkes birbirine bırakıyor
bugun bi basladi hemen ciktim balkona cocugu tatli tatli uyardim tamam dedi girdi iceri 😁
ama hakkini yemiyim annesi icerden yapma diye bagiriyordu, cocuk annesine "bu kadar korkma anne yeaa" dedi. yasi da 8 falan. Ben bi ciktim balkona cok put gibi durdu sesi cikmiyor kuzu kuzu oldu 😁
Yaa o kadards korkutmasaydin yazık çocuğa 😅😂 umarım tatlı dille soylemissindir 😅😂
Demek ki işin ele başları çocuk ve babası annesi masum 😅
valla sinirle cikmistim ama cocugu oyle gorunce kizamadim :) cocuk degil onlar problem bence. psikologa gittim bugun, diyo ki onlari gelisimini tamamlayamamis insan gibi dusun 😅
Peki psikologa gittiğine emin msiin o nasıl söz yaa öyle 😅😂 tekrsr yazmayınca dedim kavga etti karakolla uğraşıyor 😅😂😂
evet herhalde beni rahatlatmak icin biraz sakaya vurdu 😅 buraya nadir giriyorum da normalde. İyi arkadas oldun bana valla sagol sen yazmissindir diye girdim bu kez
Günaydın kafa dengi insan olunca sohbette güzel oluyor tabi ki 😀 gerçi sohbet etmedik ama olsun 😂😂 sorun çözüldü mü peki
evet oyle oldu 😊 valla korktugum gibi her gun falan oynamiyor cocuk cok az 1-2 kez falan oynadi o da cok az
Ona da bir şey denmez herhalde dimi ablası 😅😂
yok demedim zaten o kadar da degil 😂
aaa bak bu davranis seni kıl komşu olmaktan kurtardı demek ki gerçekten rahatsiz olunca şikayet ediyorsun 🤪😂😂
Umarım şakayı anlamışsındır 😂
umarim sakayi anlamissindir demen biraz kiriciydi fosil miyim ben 😂
Yok bee ne alakası var ince bir detaydi o ondan dedim 😅😂😂 yoksa taş taş ne fosil i 😂
Bir saniye yaa fosilde taş ama olsun yani demek istediğimi anladim sen 😅😂🙈
iyi bir sey deme niyetinde oldugunu anladim tamam onemli olan niyet 😃
Günaydın evet evet önemli olan niyettir bende iyi niyetle dedim zaten 😀
eee başka başka ne var ne Yok peki 😅😂 havalar nasıl 😅😂 klasik yaşlı sohbetine başlıyorum 😂😂
Sonrada ne iş yapıyorsun yaşın kaç evli misin bekar misin kaç kardessjn diye sorucam 😂😂😂
ben suraya kimlik bilgilerini birakayim istiyosan 😃
Yok yaa kimlik bilgilerin lazım değil 😅 sonuçta kaç kardeş olduğun ve hava durumu yazmıyor 😂😂
Tamm tamm kızma hemen daha fazla kafanı sisirmiyeyim o zaman ben sohbet için çok teşekkür gerçi sohbette etmedik ama ne bilim yine iyidi 😅
Siteeyse sikayetci olursun. Karar olmadan kimse bisey yapamaz
teşekkürler
potanın çemberinin kenarlarına jilet koyarsan iş çözülür adımı sanımı paylaşmayın bu taktiğide kimseye vermem hoççaakaalın
o kadarini yapmam ya 😅
rahatsızlığının derecesine göre tabi sen bilirsin :D
psikoca gibi geldi ama yine de sagol 😁
bana yaşattıklarından yaşattırmak istedim :D
sana boyle bir sey mi yaptilar 😐
maaleseff :D
anlatsana ya cimbizla aliyorum lafi 😂
ya mahallenin teyzeleri kocalarına şikayet etmişler bi gün bizim ekip komple sahaya gittik topu daha ilk aldım attım çemberin ön kısmına geldi topu patlattı ilk başta anlamadık demirden falan zannettik neyse orada küçük çocuklar vardı onların topu aldık oynayalım diye onuda attık oda patladı sonra çıktık baktık çembere şerrolar jilet koymuşlar çocukların topunun parasını verdik eve dağıldık sonra mecburen saha değiştirdik :D
Yöneticye söyle
soylemeyi dusunuyorum. Tarafsiz bakinca haksiz gercekten degil mi?
Ortak alanda ortak karar olur
teşekkür ederim
Estağfurullah
Apartmanda yaşıyorsan bunu ona bildirmelisin
teşekkürler, evet apartmandayiz.
Sikayet et
Yokk