Güncellemeler
+1 yıl
Nankörlüğumun bahanesı utangaçlığm gibi geliyor kulağa evet ama aşırı utangacım cıdden etkısı büyük o yüzden bahanesı degil bence. Ama ıcımse nankörlük var tabi ki herkeste olduğu gıvı ama benim ki utangaçlığa koşarak kacıp gıtme isteği ne dayanıyor çok emegı olan olsa bıle koşarak kaçmak istiyorum bunu insanlar nankörlükten yapar ama ben utandığım ıcın yüz cevırıyorum bunu anlayan cıksa belkı kaçmam bilmiyorum ama kaçmak gerek gibi hissediyorum bırı yardım edınce arkadaş olmak isteyince
Güncellemeler
+1 yıl
Benı anlayan seven sadece karşılık alamaz belkı ama hep yanında olurum. Ordayımdır yanı. İşte bana nankör dıyenler de sankı bır sey bekliyormuş gıbı hissediyorum niye beklıyorsun kı ıyılık yap denıze at ben yanındayım işte. Ben böyleyim nankörlük hepımızde var ama bu ozellıgın en zararsız olduğu kısı benım yıne de sabırsız ve basıt insanlara nankör görünüyorum işte neyse onların bakısı önemli değil zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dinamik yönelimli terapi al. görunmekten kaçma statejisi
O ne o ne
Cocuklugunda neler olduda sen gorunmekten vazgectin
Aslinda cocuklugunda herkesden cok sen gorubmek istiyidun
Ya evet aslında görünmez olduğum için böyle gorunmeme kararı alıyorum belkı de bilmiyorum ya. Çünkü hiçbir zaman fark etmedıler o yüzden böyle büyük olaylarda da fark etmezler dıye düşünüyorum. Mesela yakın olduğum bı hoca var acaba kızacak mı gıtmeyın de demıstı o toplu foto mezunıyette cıkacakmıs ben eve gıttım. Bence büyük bır olay değil ya. Ama nankör gibi hissediyorum hocalar kımın naptıguna çok önem verıyor. Hoca da bana çok emek verdı yardım ettı ama gel gör kı ben hocanın en nefret ettıgı tiplerden bırıyım umursamaz yanı
Aslında eskıden bı tane erkek arkadasım nankör dıyodu fakat ben utandıgım ıcın böyle çoğu şeyi karşılıksız bırakıyorum napacagımı bilmediğim ıcın kacmayı tercih ediyorum. Böyle olmam karsının suçu bence. Ben karşı tarafa ıyıce alıssam aslında benı nankör olarak görmez.
O da benı kullanır yerı gelince ama olmuyor bu dengeyi kuramıyorum. Suç bende mı o güveni hissettiren olmadı hıc ıcımde hep bır taktık yapma ıstegı var ha o çok adım attı ben kacayım sureklı kafamda bu dengeyi kuruyorum ha ben çok adım attım bu sefer o kaçsın gıbı. Hatta kaçan bırı olmasa bıle kacıyomus gibi olması ıcın o sureyı ben verırım ona 😂 böyle ılıskının şeyını ben elımde tutuyorum aslında mantıgını. Bu huyum aslında benı sevmeyenler ıcın kedı fare oyunundan başka bır sey olmuyır. Ama gerçek sevenı bulmak ıcıj çok güzel bır denge oyunu bence. Ben dengeyi kurmayı bıleknn biriyim ama bılmeyen bırı ıcın sadece bu taktik kovalamaca adı altında geçerli olur. İşte böyle mantıklı bır stratejım var benım. Ama toplumsal olaylarda da böyleyim kaçıyorum. İnsanlar vedalasırken görüşürz der her yerde birbirine sarılan insanlar var bana çok saçma gelıyır BB deyıp gıdıyorum.
Çozdum seni ama yazmaya usendim kbk terapi al
Evet özünde vefalı yim ama ilk önce kacmayı tercıh eden ben olduğum ıcın ( insanlar bana karsı hep samımı ve ıyı olduğu ıcın benım ilk hareketım kaçmak oluyor mecburen) k açmadığım vefalı halımı goremıyorlar işte. Bu yüzden akıllarda nankör olarak kalıyorum
Kendini gerceklestir
Ilıskı kursalar vefamı görürler ya da ılıskı ıcındeyken böyle olmaya devam etsem bıle bunun dengesını kuranın ben olduğumdan dolayı fark etmezler bıle. Ama hemen önyargı yanı hemen karar verıyorlar ılıskıyı dengede tutmayı bılen bırı konusmadık ları ıcın ve de ılıskı ıcındeyken sadece kedı fare oyunu oynadığı ıcın benımle nankör sanılıyorum. Kedı fare olarak degıl dengeyı Kuranın ben oldğumu görseler aslında neden kactıgımı da anlarlar böylece anlayan kısı ıyı yönümü de görmüş olur. Yanı karsı taraf bıkere ıyı baksa aslında dönüşümlü olarak o dengeyı kuran bırısı görecek karşısında. Ama iyi yönden bakmıyorlar ben de kedı fare oyunu oynuyorm onlarla. Neden kactıgımı anlayan çıksa kaçar mıyım evet yıne kacarım bıtmez bu huy ama saçma şeyler de kaçmam enazından eskısı gibi yanı senı çizenle dıyorum okdr. Mesela bırı çok basit bısı sordu😒 ınadına cevap vermıyorum çünkü aslında sebebi vardıe bunun önceden çok güzel anlatmışmdır ya da yerı degıldır ne bıleyım sebebı var ama sebebı nankörlük değil benım sebebım aslında erkeklerle cılvelesmeye benzıyor insanlarla da cılvelesıyorum adeta 😂 yanı somurkansam sebebı vardır bırı de bunu anlar duzelırım ama duzeltemeyenden kactıgım daha çok görülür kedı fare oyunu olsa da ben de koşsam da sonuçta benı anlamayanlardan gıden ben olurum. Çünkü susma sebebını anlamalı kı onunla devam edeebılesın ve bu döngü sürsün. İnsanların kacması negatif bir durumdur ama bunun sebebı utanma ya da dengelı olma ıstegı varsa bu negatif duygu sadece gerçek pozitifler gerçek iyilerle anlaşılır. Yoksa ben de negatif olurum bazen duzelsem de genel olarak duzeltemeyene karşı susmalarım ya da çemkırmelerım bırıkır o da kaçar durur mantıken dımı? Bana geri dönmez top asla ve gıden ben olurum mecburen. İşte bu yüzden dıyorum benı anlayana hazıne anlamayanla sadece kovalamaca.
Okumadim ego korumasi kendini hakli bulmaya calisyosun
Haklı olacak veya olmayacak bır durum yok kı ben taktiğimi anlattım sadece 😂😂 taktiğin egosu mu olur. İyi kötü sonucları olur. Taktiğim gayet mantıklı okusan anlardın egoya gerek olmayacak kadar mantıklı ise yaramıyosa karsının sorunudur dedım sadece.
Bilinc altinla bilincin farkli calisiyo icsel tasitma yasiyisun
Taktiğim ise yaramıyosa benı seven yoksa onlar tanımak ıstemedıgı ıcındır ben de taktıgım ile tanımak istemeyenı elemis oluyorum dedim. Ego yapmama gerek yok ki nıte yalnızım demiyorum ya da yalnızım diye gurur duymuyorum üzülmüyorum sadece taktiğine göre daha kımseyı bulamadıgımı söylüyorum. Egolular mantıkkı degıldır ama emın ol mantık taktık bıle yapmazlar onlar seçmek ıcın taktık bıle yapmazlar çünkü her zaman herkesin onları sevdıgını düşünürler. Benım benı sevdiklerini düşünmeme gerek yok egolu gibi sadece taktiğim ise yaramıyos ama yarayacak diyorum yaramıyosa insanlarda sorun vardır.
Hepımızın farklı calısıyor ben bunu fark edıp kontrol etmesem kendı taktiğimi bıle bulamazdım kı 😂 sen bence bunu avellere soyle.
Bilinç altım yalnız olmak ıstemedıgı ıcın mı ben böyle taktık yapıyorum yanı 😂 yoo bılınc altımda da yalnız olmak istiyorum 😂😂 her yönden yalnızım ben zaten. Taktiğimi yeni buldum sadece.
Ne bk yiyosan ye knk
Yalnızlıgın bahanesi mı bu taktık şimdi ben yalnız değilim kı kovalamaca oynadıklarım da oldu gerçekten tanıyan olmadı dedım. Bunu mantıklı bır sebebe oturtmak sevılmeyen bır beynın yapacağı ıştır zaten kı bunu mantıkklı sebebe otururken bılınc altından farklı düşünmez farklı olsaydı yalnız olmak istemeyen bırı olurdum.
boş ver evet süslü kelımeler yazcan çünkü buraya saçma sapan benım beynım fazla aşırı düşünüyor zaten olmaz gıtmez bu sohbet. Ben ıllakı saçma bulcam dediklerini kendımı bildiğim için. Asıl sorun zaten bu ya onu anlatıyorum tamamen tanıyan olmuyor asla dıye.
Sen kendini taniycan baskasi seni niye tanisin kim katlanir boyle
Hayır ama işte benı tanımadıkları ıcın inatla ayrıntı verıyorum o insanlara tartısma gibi algılıyorlar bunu ama savunma yapıyorum sadece. Ozaman tanımayan laf atmasın yanı dımı ılıskılerımde de böyle yanlış bısı yapıyo ıkı saat anlatıyorum hala tanımama ya devam edıyor inada bındırıyorum daha anlamıyo bıle düzeltemiyor bıle benı dengeyi kurmayı bılen birisiyim ama boylelerının elınde ve gözünde sadece sorun çıkaran Biri olarak görünüyorum onlar yanlış tanımayı ıyı bılıyo ama. Yanlıs tanıyacaksa hıc tanımasınlar çünkü kovalamaca oluyo bu. Ben kendımı anlatıyorum anlamıyo başka şekilde gönlümü alıyor tekrar bozuluyorum başka şeye böyle devam ediyor temelde ben gideceğim ama sonu bu oluyor. Ben kendımı tanıyorum dıye hiç konusmasam olur mu insanlarla biliyorum kafa ağrıtıyor ama bahsettıgm inadım bu aslında benım. Tanımak istemeyen katlanamayıp gidiyo eleme taktiği bu işte. ben önceden anlayıp gıtmem lazım belkı ama o kısının gıtmemesınr inat kendımı daha da anlatıyorum çünkü bu ona anlamadıgı ıcın ceza fdkfjf işte kovalamaca kaçmaca yontemım böyle benım kendımı anlatıyorum inatla ama anlamıyo dıye sonra anlamadı dıye tekrar o bısı sorduğunda bılerek cevap vermiyorum ve sonuç olarak kendisini çok anlatan ama asla karsı taraf zorunda cevap vermeyen bıri ortaya çıkıyor 😂😂 öyle oluyorum yanı. Ama dedıgm gıvı ısste en başta zaten gitsem bu kovalamaca baslamazdı. Bu tür ilişkiler de bı ılıskı türü aslında ama benım gıtmemle sonuçlanıyor. Hem o kişinin anlamamaya rağmen kalması ve yanlış tanımaya devam edıp laf atmasına sınjr oldukça daha çok anlatıyorum kendımı bunun sebebı de kısa surelı sevgı oluyor işte. Bu da ilişkiyi yapanın ben olduğunu gösterıyor. Hanı en baştan gıt kendını tanıyosan dıyosan eğer bunun da sebebı var işte. Katlanamayan gıdıyo katlanan ile de dedıgım dengelı ılıskıyı başlatmış olucam
Katlanamayan ile toksik ılıskım oluyor katlanan ile ömürlük olcak işte taktiğim bu. Katlanamayanla kalmak aslında gençlik hatası haklısın ama ıcımde var terslık ters olmak ve taktık yapmak fakat mantıklı düşününce anlamıyosa gıt sonucu çıkıyo bu anlattığımı bı kere yaptım zaten ama insan bazen toksık ılskılerı de seviyor o yüzden sızın anlamıyosa gıt mantığınız benım ömürlük kısıyı bulmama gıden yolda yanlıs bır düşünce oluyor çünkü amaç bıkmayanı bulmak. İnatla anlamayana bıle bunu yaptım ben onun kalması da ya sevdıgı ıcın dımı mantıken ya da kullanmak için. Ama kullanılmak umrumda değil çünkü sevme ihtimali de var o kısının anladın mı mal da olsa sevme ihtimali de vardı o kısının. İşte böyle. Çok konuşamaktan vazgecemıyorum kendımı tanıyorum zaten. Amaç katlanıyo mu ona bakmak. Yoksa toksık ılıskımle kalırım ama sorun bende degıl bence dırekt gıtseydım ömürlük insanı da bulamazdım kullancak bu benı dıye gıtsem daha mı iyi olcak hiç büşü yapmadan durayım o zaman.
Toksık ilişkileri cozdım işte ve kullanılmak umrumda degıl çünkü böyle bulunuyor sabrederek bulunuyor napayım yanı? Senın dedıgın gıvı dünyadaki herkes kafasını agrıtanla konusmasaydı tek bır insan türü olurdu sadece
Kullanilmaktab kastin cinsellik almalari mi
Her şey evet oydu çoğunlukla ama. Yıne dd temelını anladım bu olayların sadece cinsellik aldı gıttı dıye bakmıyorum olaya. Ben demek kı sabreden bırıymısım ve doğamda bu varmıs. Deneyecegım kı bulacagım. Mantık kurarak birin istememek sadece erkeklerın ışı bence ve kendini ulasılmaz sananların ışı. Şuanda birisini bulmak için uzun süre vakıt gecirmem gerektiğini öğrendim hele o anlamayana rağmen anlattığım aylar baya şey öğretti kendımı tanıttı en başta belkı evet hataydı ilk olduğu ıcın ama şuandaki düşüncem bıle böyle devam etme yönündeyse bu savunma mekanızması değildir ki. karakterim demek kı bırıne katlanmayı ve ona çektırmeyı istiyor. basıma böyle bısı grldı dıyr vazgeçmiyorsam böyle olmaktan asıl bu savunma mekanızmasını degıl karakterımın oluştuğunu gosterır bence. bılmıyorum belkı eksık bır şeyler vardır bazı noktaları kaçırıyorumdur istemeyeni anlarsın zAten gibı gıbı ama anlamadım napalım yanı? İstemeyenı sadece mal anlamıyo konusmuyo benle dıyerek mı anlarız? Ee nıye kalıyor o zaman sadece cnsllk verdıgım ıcın mı ve cnsllk vermedım dıye mı gıttı sadece? Mantıklı düşününce evet böyle ama ben bı umut kaldım işte dedıgım gibi kullanılmak umrumda olsaydı şuanda bur savunma mekanizmasi gelıstırıp asıl yapmam gereknı ogrnırdım ve herkesı hemen elerdım tüm erkekleri hemen elerdım dımı sonuçta mantık kurmayı ogrendım artık? Asıl böyle yapsaydım o kısıye karsı Savunma mekanizmasi olurdu bence. Hata yaptıgım şekilde o şekliyle devam etmek ancak karakterı gosterır bence. Bırı anlamamasına rağmen yanında kaldıyssm ve ogıtmedıyse bı umut kalmak benım kişiliğim demek kı? Bence oyle. Şuanda o belirsizliğe o kısı istese de dönmemm ben zaten. ama tek öğrendiğim umudu bol bırıyım. Bılıyordum zaten ama işte kullanılmak umrumda olmadıgı ıcın bıdaha ogrendım umudu bol bırı olduğumu. Sımdı napcam bilmiyorum mantıkla ilerlemem bence ben çünkü artık yıne sıkarım erkeklerı konuşarak ama bu sefer vermem mesela anladın mı.
Bakire misin
Bıdaha vermem yazıyo son cumlemds bak 😂
Benden once vermissin bana niye vermiyosun derler sogurlar
2 veya 3 buluşmada vermiyosa durek sutlarim
Tamam daha kolay elenmıs olur
Daha önce vermıs neden şimdi vermıyoru anlamak ıcın kızı tanıman lazım bu önyargıyla kızı da kurtarırsın zaten
Sana özel bısı degıldır belkı de bu senın kendı düşüncen ben de uzerıne alındı der yollarım. Benle alaklıdır vermemek
Ben gibileri tanısaydınız 2-3. kızda sutlarım dıye dusunmenıze gerek bıle kalmazdı. Bu bıle kısıtlama aslında. Naparsanız kendinize yaparsınız işte. Büyük düşün ılkte veren kız neden sana vermıyor demek kı sen 2.3. Vermezse sutlayan birisin kı ılkte verecek kızları bıle kaçırabilirsın. ılkte verecek kızlar çünkü sizin bu düşüncenızı oluşturanlar degıldır. Sızın bu dusuncenızı ol lusturan kızlar hıc vermeyenlerdır. O zaman benlık bısı yok. Sorununuz onlarla. Kendınızle yanı.
Genelde ilk bulusmada veriyolar bana
Alfa döller beta öder
Sen beta kole avina devam et
Biri sana çıkma teklif etse Etse yine mi öyle yapacaksın
Hayır bak kabul etsem bıle ılıskı ıcınde hanı kaçma kovalama dınamıgı olur ya hanı o dınamıgı koruyan kısının ben olacağıma emınım saçma şeylerden bıle kacarım belkı naz gibı aynı bu ıcımde var bilmiyorum neden ama aşırılıktan uzak olmamı saglıyor ve dengeyı sağlayan benmısım givbbı hissediyorum bır ılıskıde mesela. Bırı bısı ısteyınce düşünmeden reddetmek gıbı bunu da yapıyorum çünkü o kısı kabul etmemı çok istiyordur ben ise tersını yapıyorum bu düşünme payı bırakıyor aslında insanlara. Neden tersini yapıyorum bilmiyorum adını bilmediğim bır stratejıye göre hareket edıyorum sankı sureklı. Boyleyım dıyr karşı tarafı sıkmayan kısı ben olmıcam demek degıl illa ben de karsı tarafı sıkarım bazı konulardaa abartırım falan ama iş bana gelınce kacarım bazen cozerım kabul ederım bilmiyorum ama o kaçma isteği hep var mesela insanlarla hep ayaküstü sohbet ederım bı yerde işlemlerimı hep ayakta yaparım bı an önce gitmek ıcın. Topluma uymuyorum yanı.
Bunda yanlış bir şey yok ki bu insanın kişiliği ile alakalıdır ben de insanlarla çok muhatap olmak istemiyorum çok lafı uzatmak istemiyorum çok samimi olmadığım insanlarla bir yerde oturmuyorum öyle yani.
Ben toplumsal şeylerden de kacıyorum işte hocanın emegı çok mesela bende ama bı foto çekilmeden gıttım
Ya çoğu insan düğün dernek toplum vs zaten çok girmek istemiyor yani bu vefasızlık değildir yani ya da asosyal olmak da değildir. Ama tabii nezaketen de olsa bazı şeyleri iştirak etmek zorunlu oluyor
Evet
Yaşadığın yerde ki toplum Örf ve adetleri de çok etkili oluyor bazen
Hiç sevgilin oldu mu