Arkadaşlar insanlardan cok utandıgım ıcın nankor olmak zorundayım?

Birilerinden yardım alıyorum ama arkadaş olmak ıcın bıle çok utangacım ve sadece kullanmıs oluyorum onu sonra okulda herkes hocalarla sohbet eder unıde ben kaçar giderim toplu foto çekileceğinde bıle kaçar giderim bıtek ben gıderım anormal miyim ben banane hocaların anısından çok saçma ve yardım edenlerın yüzüne bıle bakmıyorm çünkü utanıyorum onlar da konuşmuyo benle darbe eyardım ettıler okulda derslerde falan. ama kaçmak istiyorum her yerden koşarak kaçmak. Seven olsa bıle koşarak kacacagım resmen

Güncellemeler
+1 yıl
Nankörlüğumun bahanesı utangaçlığm gibi geliyor kulağa evet ama aşırı utangacım cıdden etkısı büyük o yüzden bahanesı degil bence. Ama ıcımse nankörlük var tabi ki herkeste olduğu gıvı ama benim ki utangaçlığa koşarak kacıp gıtme isteği ne dayanıyor çok emegı olan olsa bıle koşarak kaçmak istiyorum bunu insanlar nankörlükten yapar ama ben utandığım ıcın yüz cevırıyorum bunu anlayan cıksa belkı kaçmam bilmiyorum ama kaçmak gerek gibi hissediyorum bırı yardım edınce arkadaş olmak isteyince
Güncellemeler
+1 yıl
Benı anlayan seven sadece karşılık alamaz belkı ama hep yanında olurum. Ordayımdır yanı. İşte bana nankör dıyenler de sankı bır sey bekliyormuş gıbı hissediyorum niye beklıyorsun kı ıyılık yap denıze at ben yanındayım işte. Ben böyleyim nankörlük hepımızde var ama bu ozellıgın en zararsız olduğu kısı benım yıne de sabırsız ve basıt insanlara nankör görünüyorum işte neyse onların bakısı önemli değil zaten.
Arkadaşlar insanlardan cok utandıgım ıcın nankor olmak zorundayım?