Kavga ettiğim kişiyi tanımıyordum şikayet ettim ama kimliğini ve adresini polis bana söyler mi?

Şimdi dün şok marketteydik ben ve ablam ablam 19 yaşında bende on altı neyse cips alıyorduk kendimize bir baktım 35 yaşlarında bir kadın arkadan bu boykot ürünü falan diyor bende ben alıyorum siz almazsınız falan diye geçiştirdim kasaya doğru gidecektik sonra döndü ablama başörtünden de mi utanmıyorsun dedi orada ufak tartıştık kasaya gittik kasiyerde kadını dışarı atmak istedi sonra kadın bizi tehdit etmeye başladı ben sizi dışarda bulurum polis esiyim gibisinden sonra bebek arabasını ablama doğru itti ablam ne itiyorsun derken birden ablamın yüzüne vurdu bende kadına saldırmaya başladım bizi ayirirlarkende saçımi tuttu bayağı saç da çıktı sonra eşi polis falan yolladı orada kadın özür diledi şikayetçi olmayalım diye sonra bizde eve gittik babam da abimde evde değildi çünkü. Annem de uzaktaydı eve gelince emniyete gittik şikayet ettik ama kadını tanımadığımız için daha kimlik tespiti yapacaklar yani sorum şu bir daha bu kadını göremez miyiz ya da adresini bulamaz miyiz çünkü ben artık huzur bulamıyorum o kadını gebertmden benim sadece elim tırnak izi oldu ama ben ablamdan dolayı çok sinirlendim yüzünü hep tirnakladi gözlüğü de kırıldı hep keşke üstüne atlayıp daha çok vurabilseydim diyorum.

Kavga ettiğim kişiyi tanımıyordum şikayet ettim ama kimliğini ve adresini polis bana söyler mi?