Ben Türkçe, azerbaycanca, russça, İngilizce biliyorum Korece ve Fransızca öğrenmek istiyorum İnşallah.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soru sorarak kendini ön plana çıkarman da bir beceri yani tebrikler, Arapça , ingilizce, ve japonca biliyorum,, Almanca çat pat fransızca çat çut, ispanyolca ana dilim.
Ooo iyiymiş, ön plana çıkarmıyorum bildiğim şeyi dile getiriyorum
Ama soru başlığı olarak bize soruyorsun.
Ama detay olarakta bunu ekliyorum, gerçekten herşeye bahaneniz var. Birşeyi "yapabiliyorsam" Bunu paylaşmam normal
Egoistsin o zaman
bir şey yapabiliyorum ve bunu dile getirdim diyemi egoist oldum? Bir psikoloğa görün bence kafan iyi değil.
Ben psikoloğum
He tamam ozaman aşdklakdşals
Teşekkürler
İngilizce çünkü dünya dili
Fransızca ve Rusça çünkü romanlarına bayılıyorum. Kendi ana dilinde okumak için.
Azerbaycanca IFĞWMCŞAKFŞWMCŞAKFŞWMCŞWKFŞWMCŞAKFŞWMCÖAMCLSKD
:D
O dilin adı azerice farkında değilsin sanırım ece
Farkındayım, o yüzden güldüm zaten
Ve Azerbaycanlılar kendilerine "Azeri" denmesinden hoşlanmıyorlar, sanırım farkında değilsin
Kendilerine Azeri denmelerini sevmemeleri başka dillerinin AZERİ olması başka
Dillerine azerice deniliyor bunu kabul et ve hayatına devam et
Sana mı sorucam ŞWKFLSKFLSLF Türk değilim Azerbaycanlıyım nasıl konuşacağım hakkında hesap vermiyeceğim. Ben bir soru soruyorum sen gelmiş "AzErbAycAnCa deĞiL yAnLız AZeRİcE" Soruyu cevaplamıyıp boş yapıcaksan ozaman hiç yorum yapma hayatına devam et
Azerbaycanlılar azerbaycanlıyum demez azeri türküyüm derler
Hadi yanlış bildiğini kabul et ve yanlış olduğunu kabullenmemek için azeriyim dedim de ve olaysız dağılalım ece
Olaysız? Senle olay çıkartmak istemiyorum dengim değilsin. Muhabbet okadar saçma ki, Azerbaycanlılar kendilerine "Azeri" Demelerinden hoşlanmazlar ben bununla bir çok kez karşılaştım hiç kimseyi üzmemek için öyle yazdım, hesap vericek değilim
Eee bende azeri demedim ki konuştukları dile azerice deniyor dedim
Tamam ozaman
Sadece akıcı bir ingilizcem ve az biraz japoncam olsa çok iyi olurdu.
Oo iyiymiş
Arapça, Kur'an'ı anlayamıyoruz meal açıp okumak zorunda kalıyoruz.
Kuran arapçası ile arabistanın konuştuğu arapça farklı farkında mısın
@hayatveryzoramk Ortadoğu arap yarımadasının dili Arapça dilidir ve böylelikle; Mısır'dan Cezayir'e, Sudan'dan Irak'a, Fas'tan "Suudi Arabistan'a", Yemen'den Suriye'ye, Tunus'tan Birleşik Arap Emirlikleri'ne kadar birçok ülkeyi içerir. Yani tırnak içerisinde belirttiğim üzere Arabistan'da buna dahil. Sen yanlış bakmışsın doğrusunu yazmak istedim ama olabilir bazılarımız yanlış biliyoruz, yanlış öğreniyoruz.
Hayır kanka
Araplar bile kuranı anlayamıyor çünkü ikisi de farklı arapça
@hayatveryzoramk Nasıl anlayamıyor ya, sen belli ki Araplara takıksın ırkçısın o yüzden bu kafa yapın.
@hayatveryzoramk
O yüzden böyle ağlıyorlar değil mi? Manalarını bilmiyorlar çünkü boşu boşuna ağlıyorlar! 😒 Ama neye anlatıyorum ki Kur'an'dan bir haber yaşayan birisi için. 😶
https://youtu.be/BKJb0BUNL9U?si=FpGidqlqir_R4if0
Öncelikle ben zaten dindar biriyim konunun ırkçılıkla alakası yok
Ortaokuldaki din öğretmenim kuran arapçası biliyordu ama bir arapla konuşamadığını çünkü ikisinin farklı olduğunu demişti
Aynı osmanlıca ile türkçe gibi anlatabiliyor muyum
Konunun ırkçılıkla alakası olmasa bile evet Araplara ırkçıyım bu arada
@hayatveryzoramk "Araplara ırkçıyım bu arada" ile başlayan cümlen dindar olduğun anlamına gelmiyor. Çünkü bir Arap ile konuşamıyordu arapça lehçesi denen bir şey var onların bazıları Arapçayı fasih arapça olarak kullanıyorlar her ülkenin aksanı ve lehçesi farklı, bu konu hakkında yanlış kişiye bilgelik taslamaya çalışıyorsun.
Kurandan birhaber yaşayan biri demişsin bana o yüzden dindar olduğumu söyledim
Sen bir din hocası değilsin veya dinle alakalı bir işte de çalışmıyorsun yani ben tanımadığım etmediğim birinin dediği şeye güvenmek yerine ortaokul din hocamın dediklerine güvenirim
@hayatveryzoramk O yüzden kullanıcı adından normal birisi olduğun belli oluyor ya! Sonunu küfürlü yazmışsın gelmişsin hâlâ gurur pozları, çok bilmişlik lafları atıyorsun bana. Din hocası değilim ama ilahiyat okudum sadece atanamadım ve zaten dinden bir haber bir insan olsaydı seninle bu kadar tartışamaz, anında susardım. Ama bildiğim için konuşuyorum ve doğruları söylüyorum... Ama sen ve senin gibiler anlamazsınız işte.
Nickime laf eden kişi cevabını gizli yapıyor (:
Madem çok iyi biliyorsun niye nickini gizledin
Eğer brn bir şeyi çok bildiğimi iddia etseydim nickimi herkese açık yapardım hiç çekinmezdim
@hayatveryzoramk Nickimi açık yapıp yapmadığımla bunları söylememin senin için hiç bir faydası yok önemli olan benim sana söylediğim doğru bilgilerdi... Senin ise hâlâ kabullenmeyip kendini Kasım Kasım kasındırman, küçük düşünme hadi iyi günler.
Rusça isterdim hoşuma gidiyor
Aynen, ama zor baya
Çoğu dilde konuşabiliyorum.
Hangi dilde mesela
Başta rusça mesela.
Dünyada 100+ dil var çoğunu demek için en az 50 dil konuşabilmen gerek kanka
Benimle muhatap olman için de 130+ dil bilmen gerek kanka @hayatveryzoramk jahajsj
Ucube misin
Çoğu dili biliyorum dediğin maksimum 2 dildir şu havalara bak PSODKWŞCKWPMCŞWJCPWMCŞWKCŞWMCŞWKFPWMXŞSKFŞWKDLWK
Cagdas türk lehcelerini mi bitirdjn
İspanyolca
Arapça