Sokağa çıkıyorum her erkek kızlarla geziyor insan kıskanmıyor değil ben de istiyorum ama tekim.
Bir tesettürlü hanımefendi olmayacak mı hiç ya tek yalnız ben miyim?
Sokağa çıkıyorum her erkek kızlarla geziyor insan kıskanmıyor değil ben de istiyorum ama tekim.
Bir tesettürlü hanımefendi olmayacak mı hiç ya tek yalnız ben miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
nasil kizlarla geziyor anlamadim herkes mi öyle dişari bayağidir çikmiyorum da sösmms
Küçüksün daha abartma
ya küçüğüm de dayanamıyorum işte o sıkıntı
bende aynı yalnızlık ömür boyu
Yo kızlar bu konuda şanslılar birisinin yanına gidip a desen tanışabilirsin. Ama benim de kriterim var işte kapalı birisini istiyorum. Öyle kalabalık olmaya da gerek yok bir eşim olsun yeter. Artık dayanamıyorum
yoo ben kapalıyım kimse bana talip olmuyor kimse yazmıyor ben mi gidip bulucam kız olarak
Benim de istediğim kapalı olması zaten isterseniz konşabiliriz?
ama siz küçüksünüz
ama ama... ne fark eder ki :(
nasıl ne fark eder? sen daha okuyosundur ne iş ne güç ne askerlik ne bir düzen ne bir olgunluk yoktur. ben kendi düzenini kurmuş birikimini yapmış kaç yıldır çalışan biriyim. nasıl anlaşıcaz acaba?
Ahahaha efendim zaten bu siteden birisiyle evlilik düşünemem bile.. Dediğim çok daha farklı bir yakınlık seviyesiydi..
o zaman siz direkt esc.. a gidebilirsiniz. ya da fb bulabilirsiniz. fakat tesettürlü hanımları bu kötü amellerinize alet etmeye kalkmayın. Allahın gazabı inşallah bulur böylelerinş
Aynen abla sen de bk yemeye bu sitedesin zaten değil mi ahahahahha var0ş
herkesi kendin gibi kötü görmen çok doğal ama umarım sonun güzel olacak sadece bekle ve seni bekleyen o sonu gör, Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz
ablaa ne diyon aw yol al şurdan max ilenen karı
Allahından bul diyorum Allah hak ettiğini versin sana tez vakitte
abla git sil şu uygulamayı
noldu zoruna mı gitti kendi pis zihniyetin vicdanını rahat bırakmayacak
hhoşşşştttt dkslhadlkşshalşda anırıyorumm gel konusalm bebeim
Hem kapali istiyorum diyorsun hem de şu sözlerine bak ya terbiyesiz
@Melezbirkız suz melez i*
Kapali bi kizin yanindan bile geçemezsin terbiyesiz bide kapali istiyorum diyor utanmaz mk mali
@Melezbirkız dimi kenksss neden melezsin baban çok galiba puhahahah
yazik senin gibilere
@Melezbirkız puahahah max melez
Ergen ya ssökdsl
@Melezbirkız aynen kenksss
Bulursun knk
bulurum biliyorum ama zıvanadan çıkacağım bu gidişle. Eşim harici öyle işlere girmek istemiyorum ama sanaldan yardırıyorum. Erken bulsam iyi olacak gibi
Sanaldan yardırıyorum mu msjvjdjvjd Sakin ol kalabalığa karış, sosyal ortamlara gir.
Ya işte reelde böyle birisiyle yakınlaşmam. Ama yükseldiğim zamanlar sanaldan birisini bulmak için köpek oluyorum dayanamıyorum djashdaşjh
Reelde muhafazakar ama sanalda karşı tarafın da günahına giriyorsun, yani ne perhiz ne turşu 🙃
peki ne yapayım? dayanamıyorum diye reelde direkt ilişkiye mi gireyim yoksa reel yerine burada karşılıklı anlaşarak uzaktan tatmin mi olayım? bana ikincisi daha mantıklı geliyor efendim :)
Dini hassasiyetlerin varsa başka birini kullanman garip geldi. Sanal zaten bir sürü içerik var. Aman neyse ya.