Aile & Toplum Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz bu hayat şartlarında? isimsiz34566 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim belli değil hayat çok zor Belli degil Yakında Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz bu hayat şartlarında? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. evlenmeyi düşünmem 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Hiç düşünmüyorum hayat şartları berbat sadece ekonomiyi değil insanları da vuruyor düzgün birilerini bulamıyoruz 0 0 Yorumla
gizemlixqw Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben bile bu dünyaya neden geldiğimi sorgularken böyle bir yere çocuk getirmek Mantık dışı 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Hali hazırda biri yok, düşünmüyorum da bi süre daha 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Zamanı gelince her şey olur ya bilmiyorum hazır değilim 0 0 Yorumla
Cihanmb Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Gerçekten de evlenmek isteyenlere Allah yardım etsin Çok zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 30 otuzdan once olmaaaaaazzzzz hayat zaten kötü daha da kötü edemeeeem 0 0 Yorumla
Ali1124 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Para biriktirmek lazım evlilik çok masraflı ve aile desteği olmazsa kendi başına evlenmek çok zor.. 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şu an tam zamanı ama bi sor ne eksik 1 2 Yorumla isimsiz34566 +1 yıl Ne eksik peki Yorumla aliceahrass +1 yıl evleneceğim kişi asksk Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Henüz genceciğiz reis hele dur :D 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulduğum an nikahı bascam 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. 22 de evlenmistim birdaha düşünmüyorum 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenmeyi bırak tanışacak insan bile yok. 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenmek istemiyorum 0 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Hiçbir zaman 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evliyim 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ebliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evlenmeyi düşünmem
Hiç düşünmüyorum hayat şartları berbat sadece ekonomiyi değil insanları da vuruyor düzgün birilerini bulamıyoruz
Ben bile bu dünyaya neden geldiğimi sorgularken böyle bir yere çocuk getirmek Mantık dışı
Hali hazırda biri yok, düşünmüyorum da bi süre daha
Zamanı gelince her şey olur ya bilmiyorum hazır değilim
Gerçekten de evlenmek isteyenlere Allah yardım etsin Çok zor
30 otuzdan once olmaaaaaazzzzz hayat zaten kötü daha da kötü edemeeeem
Para biriktirmek lazım evlilik çok masraflı ve aile desteği olmazsa kendi başına evlenmek çok zor..
şu an tam zamanı ama bi sor ne eksik
Ne eksik peki
evleneceğim kişi asksk
Evlenmeyi düşünmüyorum
Henüz genceciğiz reis hele dur :D
Biri çıksın hemen evlenecem
Evlenmeyi düşünmüyorum.
Evlenmeyi düşünmüyorum
Doğru kişiyi bulduğum an nikahı bascam
22 de evlenmistim birdaha düşünmüyorum
Evlenmeyi bırak tanışacak insan bile yok.
En güzeli bekarlık
Evlenmeyi istiyorum ama evlenecek kimse yok
evlenmiycem evlilik dışı yapicam
28 29 yaşında
Evlenmek istemiyorum
Hiçbir zaman
evliyim
30 civarı
300 yıl sonra 😃
Hiçbir zaman
hic bir zaman
Ebliyim