Sonra ne zaman kadınlardan vazgeçtiniz ve ne ıcın. Mesela sız kadınların kendısını koruduğunu sanıyodunuz dımı ne zamandan berı aslında hiç temız kız olmadığını ogrendınız kaç yasınızda yani. Bir yalanla büyüdünüz aslında. Temız kız yok ki. Aynı sızın temız olmadıgınız gibi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hocam temiz ne demek Allah aşkına dksndjsj bu nasıl bir gerikalmışlık bir insan ilişkiye gird diye kötü bir insan mı olur ben girmedim bu arada ama giren deccal mi oluyor nasıl bir kafa bu skcnsjd
Yok erkekler öyle bakıyo ondan
Erkekler çifte standartçı erkek öyle dedi diye öyle olmuyor çık bakalım ortadoğudan gel batıya erkekler öyle diyor mu demiyor mu görelim
Şimdi batıdaki çoğunluk erkekler bakıre olmayan kızları mı alıyor dıyorsunuz ve bu normal bır sey mı oralarda? Oha ya apayrı bı dünya resmen
@mantıklışeyler14 bu ülkede herkes müslüman değil ki. Ateist birine bu ülkede müslümanlık var desen bahane beni ne ilgilendiriyor der mantıklı olarak. İnsan kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz. İnançlısın sana saygım sonsuz inancıma göre yaşarsın yaşamazsın beni ilgilendirmez ama kimseyi de kalkıpta yargılamam sırf seviye cinsel ilişkiye girdi diye dünya savaşlarını başlatmış gözü ile bakmam arkadaşım çünkü bu iki insanı ilgilendiren kendi bedenleri ile ilgili bir şey bana sana düşmez
Canım sen internet ne kullanmıyor musun dünya Türkiye’den ibaret değil. Türkiye’nin doğusundaki ülkede ilişkiye girdin diye recm edilirsin Türkiye’nin bastısındaki ülkede millet 15-16 yaşında ilişkiye girmeye başlar. Kızları alıyorlar diye bir tabir yok bu arada kız mal değil cinsellik normal görülüyor Batıda çünkü normal insan biyolojisi bu şekilde işliyor sağlıklı bir insanın libidosunun olması normal
Toplumun birliği ve dirliği açısından herkesin eşit şartlarda olmasını yeğlerim. Şimdi az önce bir kadın soru paylaşmıştı şöyle bir şey anlatmıştı, Kocamla mangaldayken yan tarafta bir kadın vardı gri bir tayt giymişti her yeri belli oluyordu kocam o tarafa bir iki kez baktı acaba ilgisini mi çekti gibi bi muhabbet. Şimdi mesela neden * belli edecek kıyafetler giyerler neden bu kadar cinsellik meraklısı özgürlükçüsü bu yeni nesildekiler ben de buna anlam veremiyorum ap ayrı dünya. Herkes herkesi sevsin o zaman
Ayıp denilen bir şey var anladın mı? Herkes haddini bilsin onun dışında herkesin inancı tabiki kendine ama kimsenin cinsel organını görmek zorunda değiliz bu zamana kadar böyle gelmiş bundan sonra neden değişsin ki ateş mi aldınız anlamıyorum sizi?
@mantıklışeyler14 tayt giydi diye cinsellik istiyor anlamına mı geliyor? Bu nasıl bir kafa? Toplumu sadece sen öyle istiyorsun diye tek kalına sokamazsın kim kendini nasıl ifade etmek istiyorsa o şekilde eder. Adam bakıyorsa kendi ayıbı kendi eşine saygısızlık adam ol eşine bak sen başkasına bakarken başkası da senin karına bakar
Yav ben senin poponu da görürüm birine aşık olduğun zaman yanında müstehçen yerlerini belli etmeye çalışan arsız bir kadın olduğu zaman bakalım o zamanda böyle medeni medeni konuşabilecek misin ☺️☺️
Sen popon açarsan bakarlar niye bakmasınlar ki? Senin saygı duyup kapatmadığın göte elin adamı veya karısı neden saygı duyup gözlerini kapatsın ki?
@mantıklışeyler14 ayıbı kim belirliyor sana göre ayıp bir çift bacak görmekse bana göre ayıp değil. Afganistanlı adam Türkiye’ye gelince saçı açık kadın görüp deliriyor Türk adam Avrupa’ya gidince bacağı açık görünce deliriyor yani senin normun illa ki sen ona alıştın ömrün benimsedin diye doğru olacak değil. Ayıp tanımın da bana göre doğru değil ben kimsenin cinsel organını da görmüş değilim şu yaşıma kadar ya demek ki siz çok inceliyorsunuz ya da gittiğiniz ortamlar ortam değil. Zaman değişiyor ayak uydurur uydurmazsınız zamanında sona da kullanılıyordu o zaman evine soba yak böyle mantalite olabilir mi? Siz hangi hakla yetişkin bir insanın kıyafetine cinselliğine karışabilir tayt giydi diye aranıyor etiketi yapıştırabşlirsiniz
Milleti azdırmaya bayılıyorlar sende onlardansın galiba
@mantıklışeyler14 ne çirkin bir Üslup sözde müslüman ama. Yazma lütfen bana
Hayatım kendini başka insanlarla veya ülkeni başka ülkelerle kıyaslamayı bir bırak önce zaten başımıza ne geldiyse bu özentilikten geldi. Bana göre bedenini sunan bir kadın bunu cinsellik çağrıştırmak amaçlı yapıyor kimse salağa yatırmasın kendini burada. Bu özgürlük değil bunun başka bir ismi var koyulmuş olan
Müslümanlıkla ne alakası var ben belki müslüman değilim bayılıyorsunuz ön yargıya
@mantıklışeyler14 lütfen yazmayın bana
Cinsel organ görmedim demişsin ortamlardan bahsetmişsin hele biraz bahsetsene bana nasıl ortamlar senin bahsettiğin ortamlar? Ortam nedir? Cinsellik mi oluyor ortamda? Oluyorsa sen bunu nereden biliyorsun ben ilk kez senden duydum 🤭
@mantıklışeyler14 gören sensin ben değilim gördüğüme göre benim ortamdan değil senin ortamdan yansıtma şekline bayıldım! Ama lütfen aşağıda kendi yerinde yorum yap burası senin günlüğün değil
Az önce tayt giyen kadına laf ettirmeyen insan şimdi bana laf ediyor ne garip. Medeniyet buysa açın popon kızım size serbest elinize ya***tan başka bir şey geçmez sizin bu kafayla. 🌸
@mantıklışeyler14 tartışma kültürü yok argüman sıfır bol yancılık saygısızlık üslupsuzluk. Bak mesela bu ayıp yazma diyince de duramıyorsun demek ki çok işsiz güçsüz adamsın boş zamanın var mahalle kadını gibi illa çingenelik yapacaksın bak aşağıda senin yorum kısmın var orada ağla
Haklısın bedenini özgürlük adı altında sunmaya yemin etmiş bir kadına yeterince zaman ayırdım boş bir zaman kaybıydı sadece. Siz laftan anlamazsınız
@mantıklışeyler14 köşede ağla
Ben ağlamam kendimi ve sınırlarımı tanıyorum. Bana göre özgürlük insanın istediği gibi yaşamasıdır ama cinsel organlarını sunan insanlar basit insanlardır bunun özgürlükle alakası olduğunu hiç düşünmedim düşünmeyeceğim. O noktada özgürlük olmuyor çünkü başka insanların nefslerine hitap etmek ve bundan keyif almak oluyor bana göre değil siz takılın.
@mantıklışeyler14 üsluba sahip olsan tartışılabilirsiniz güzel başladım adam sandım ciddiye aldım yazdım sonra çirkinleştin yazma diyorum daha da duramıyorsun illa laf yetiştireceksin
Kızım popon açanlara saygı duyuyorsun ama fikrini kendi tarzıyla beyan eden insana saygı duyamıyorsun? Beyin lazım sana
@mantıklışeyler14 kendi tarzı küfür etmek? Baya saygı duyulası
Evli bir adamı yoldan çıkartmaya çalışacak tarzda giyinen bir kadını savunan biri saygı duyulacak biri değil benim gözümde. Ne oldu ağırına mı gitti? Ağlama 😢
@mantıklışeyler14 evli bir adam adı üstünde evli ortalıkta çok yakışıklı erkekler var eşine sadakat sözü veren dışarıdaki erkekler mi yoksa biricik eşi kadın mı? Erkekleri mi yok etmeli kadına saygı ve sadakati mi öğretmeli? Dünya senin etrafında dönmüyor kadın sana kibar oldu saçımı savurdu etek giydi diye seni tavlamaya çalışmıyor egonu yen. Yazma dedim hala duramuyorsun nasıl erkeksin sen işim gücün yok mu volta atıyorsun hem terbiyesiz hem boş
Ya bu tatavaları bir bırak önce. Afganistan’ı Amerika’yı araştıracağına biraz kadın ve erkek arasındaki hormonal farkları araştır. Erkekler çok çabuk tahrik olabilen varlıklar doğaları gereği e bir kadın sırf özgürlük olsun diye açık saçık giyinirse adam da bakar. Kapalı kapıya kimse bakmaz ama kapı aralıksa herkes kafasını uzatıp bakabilir. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya? Kadınların kendilerini bir inci tanesi gibi saklamaları lazımken basit bir bez parçasıyla sunuyorlar millete kendilerini iki üç ağzı kokuşmuş bakınca da kendilerini bir bok sanıyorlar.
@mantıklışeyler14 hadi işine gücüne mahalleli
Boşuna cinsel organ görmedim diye kendini namuslu ayağına çekme bence sen bu zihniyetle grup bile yapmışsındır özgürlük adı altında :) medeniyet buysa üstü kalsın siz ileri görüşlü değil sapkın zihniyeti insanlarsınız. Sapkınlık
Beynin yetmiyor tartışmaya 😂 olsun olsun zorla belki olur ya
@mantıklışeyler14 sözde bilmiyor o ortamları ama grup mrup her şeye hakim duramıyor kuduruk ahhaja
Ben senin kendini namuslu ayağına yatırmana daha fazla katlanamadığım için o samimiyetsiz yorumuna yalandan da olsa eşlik ettim. Sen daha dünkü çocuk olabilirsin ben herşeyi gördüm şu hayatta sana da tek ve son bir sözüm var. Boş geldin boş gideceksin
@mantıklışeyler14 öyle dedin öyle oldu ağlamaya devam daha yazıyo değişik 😂
Kızım yazan sensin 😂
@mantıklışeyler14 benim yorumum ya hani ausjjsjs
Ben özgürüm istediğimi yaparım? ?
@mantıklışeyler14 yani asıl sorun erkekler ama siz bilirsiniz en buyuk tartısmalardan bırı açan mı suçlu bakan mı sorusu, ama asla kadınlara suç bulmam ben cinsiyetcılık yapmak bıle bu ucu açık soruya cevap vermekten daha mantıklıdır çünkü açan mı bakan mı suçlu dersenız birçok degısken var kadın bırınızın dedıgı gıbı cnslk için açmıştır bırıne göre de normal geldıgı ıcın açmıştır güzel göründüğü ıcın açmıştır. Kadınların açma sebepleri bellıdır zaten 2 tane sebep var dımı? Neyi tartısıyorsunuz o zaman. Erkeklerden sankı bakmayan erkek varmıs gıbı konuşuyosunuz bı de. Sızce bakmayan erkek var mı ki kadınlara suç bulalım? Kapalı kadına bıle bakan erkek varken ben böyle bı dünyada kadınlara suç bulmam. Ne amaçla acıyosa acsın yanımdaki bakacak mı bakmayacak mı sorusuna da gırmem çünkü kesinlikle bakacak. O yüzden açan kızlara karsı be nefret ne onları savunma duygusu hıcbır sey hissetmiyorum ama kızmıorum acık gıyınen kıza çünkü erkekler bızden beter. Kapalıya da bakan bır cinsiyet varken karsımızda kadınların senın amacın ne dıyerek birbirine gırmesı çok saçma gelıyor bana böyle yaparak erkeklerin elıne koz verıyoruz sonra dıyolar kı asıl kadının düşmanı kadınmıs. Hayır erkekler bence asıl sorun. Yanımızdakı sevdiğimiz erkeklerı çok büyük bısı sanıyoruz ondan kadınları suçluyoruz. Yanımızdakı erkekler nekadar adam olursa olsunlar bakmayan var mı? Buna kanıyorsunuz gerçekten. Önce bunu anlayın bence kızlar olarak. Kadınlar açılarak zevk alıyosa erkekler bakınca aşagısında neler oluyor bilemeyiz. Kadınların aldıgı zevkten ne olacak ya ufacık bır zevk o açılınca algımız ılgı sadece bakışlardan alınan ilgi.
@mantıklışeyler14 Ama erkekler kadınlara bakarak organı kalkıyo cnsl zevk alıyolar resmen. yanı bu durumda erkeklerın ışıne daha coı yarıyor kadınların acık gezmesı kadınların hoşuna gıtmesı kısmını unutun bence çünkü erkeklere daha çok yarıyor o yüzden ben erkeklere zevk yaşatmak istemedigım ıcın giymezdım acıkcası. Çünkü dünya bızım açık giyinince bakıslardan zevk almamızdan ıbaret değil.
Asıl sorun erkeklerın zevk alıyor oluşu. Ben bu zevki yaşatmak istemiyorum açılarak onlara. Varsın dünyada bırsuru kıza baksınlar ama bana bakarak sokakta kalkmasın o organları. Ben bu konuda işte kızlara suç bulmuyorum yıne bilmiyorlar çünkü kendı zevkını düşünüyorlar ya da erkeklere zevk vermekten zevk alanı takma zaten napıyosa yapsın. Ama benim bu düşündüğümü düşünemeyen ya da takmayan kızlar da var örnegin bır erkeğin ona bakarak organının kalktıgını düşünemez ya da bılmez ya da takmaz. açık gıyınmek normal olarak bılınır ve görülür çünkü haklı da çünkü bız kadınların dunyasında açık giyinmek normal. Ama eğer erkek bakınca zevk alan varsa onun sorunu, erkek bakınca organı kalkınca kendisini kötü hısseddn ben gibi kızlar da erkeklere suç bulduğu için acık gyınmez. Ama kızlara asla suç atmam her ne kadar bakıstan zevk alan bır kız olsa da erkekleri geçemez o kız bu konuda. O kız bakıslardan ılgıden zevk alırken ona bakan erkeklerin de organı kalkıyo. Bu daha iğrenç bı durum bence. Yanı sorun açnda degıl bakandadır dıye düşünüyorum. Kadın kapalı da olsa erkek organı kalkan bsıı çünkü. Kadınlara daha fazla suç bulmayalım pls en kötü kadın bıle bır erkekten beter olamaz varsın bakıslardan zevk alsın o sırada iğrenç erkeklerın organı kalkıyo olacak. Kapalıya da acıga da hem de... Büyük düşününce sorunun erkekler oldğunu anlarsınız bence.
Hayatım siyaset yapmana gerek yok kapalı veya açık ayrımı yapmıyorum Yobaz erkekleri de zaten savunmuyorum. Ama bu dünyanın bir tabiyatı var ve bu bir anda değişecek bir şey değil tekrar söylüyorum bana göre popon açmak özgürlük değil yani isteyen tabii ki de istediğini yapabilir ama müstehcen yerlerini açmak bedenini teşhir etmek bedenini sunmak Bana göre kabul edilebilir bir durum değil yani bunun cahillikle gelişmekle eski veya yeni ile hiçbir alakası yok. aklı olan insan zaten doğruyu yanlışı ayırt edebilir popo görsel olarak güzel bir şey değil ama cinsellikte bir erkeğin dikkatini çekebilecek bir organ bu nedenle de neden başkalarını zevklerine hitap edelim ki neden o tatminliği yaşatalım hiç tanımadığımız insanlara. Yani bakılacak o kadar güzel şey varken bu dünyada neden cinsel organları bu kadar özgürleştirmek istiyorsun derdin ne gayen ne.
Yani bilimsel araştırmalarda da zaten kanıtlanmış bir şeyi erkekle kadının doğası da tabiyatı da organı da her şeyi de değişik erkekler kadınlara göre daha basit varlıklar o yüzden bu durumda bir kadının kendini sakınması gerekiyor erkeğin değil çünkü erkekler basit ama artık kadınlar erkeklerden daha basit.
Tamam işte bu devirde demekki kapalılara bile bakacak kadar açgözlü erkekler varsa o zaman herkes popon de müstehcen yerlerinde kapatmalı ne de olsa bakıyorlar diye açmak normal değil o zaman hoşuna gidiyor
Vallahi ben kapalı kadınlara bakacak kadar Yobaz erkekler yaşadığım için çok mutsuzum ve bu mutsuzluğunla beraber oturmama kalkmama giymeme çok dikkat ediyorum umursamamazlık etmiyorum çünkü neden ağzı kokmuş sapık bana baksın ki neden ben ona bu tavizi vereyim
Mesela ben bir insanın neden açık giymek istediğini de anlamıyorum hani bu istek nereden geldi nereden türedi doğuştan gelmiş olamaz çünkü biz çıplak doğmuş olabiliriz ama sonuçta kıyafet denilen şey var o zaman herkes çıplak gezsin?
@mantıklışeyler14 kapalı açık deıdıgmı anla işte açılan kızlar anlamında kullandım açık kelımesını. Kapalı da baş örtülü anlamında kullanmadım bazı yerlerde. Öyle işte. Yobaz erkek demeye gerek yok işte hepsı yobaz benım gözümde. E işte ben de onu dıyorum ben erkeklere yaşatmak istemezdim bunu fizyolojilerını bıldgım için diyorum özgürlükçü kadınlara da lafım yok onlar da ya bilmiyor oluyor , ya zevk alanlar oluyor bu durumdan ya da takmayanlar oluyor erkekler öyle kalkar kalkar iner yolumda acık acık gezerım giderim dıye düşünen kadınlar oluyor çeşıt çeşıt kadın dusuncesı var yani bu yüzden kadınlara kızamıyorum ama erkekler tek düşüncede; acık da kapalı da av onlara kadınların bakış açısı çok yönlü bu hayatta o yüzden bu karmaşa bızım aramızda yasanıyor. Erkeklere fark etmediğini anlasak bi aslında bırbırımızı rahat bırakıcaz. En çok düşünen bızız o yüzden kadınlar kavga edıyor ama erkeklere gore açık kapalı fark etmez bak bunu derken yobazdan bahsetmıyorum ben tüm erkekleri bakıyor kabul edıyorum bana göre yobaz da benım sevglım olamaz 2 sanıye gözü kayan da sevgılım olamaz çünkü erkekleri çözdüm istemiyorum illaki gözü kayacak ya da gızlı sapık olacak. Ya eşitlik duygularını anlıyorum kadınların ama erkeklerin ışıne gelen bır sey sonuçta bu da kadınların kendı dünyasında kendı kafasını yaşadığını gosterir bence en eşıtlıkcı açılan kadının umrunda olan şey veya olmayan şey nedır? Erkegın ona bakınca kalkan organından haberı yok mu? Bunları bılemeyız eşıtlıkcı bır kadınla konusmadım hıc. Ama genel olarak bu yorumdakı dıger kadın gibı genel bakış açısına göre bakalım;yani "kadınların açık giyinmesi normaldır" şeklınde düşünürsek bu kadınların erkeklerden rahatsız olup olmadığını da anlayamayız.
@mantıklışeyler14 Kadınların ıcındekı muhakemesını ve son karar olarak açık mı kapalı mı olacağını bilemeyiz. Bugünlerde en eşıtlıkcı yanı masum düşünerek acık gıyınen kadınların bıle farkında olmadığı şeyler olabilir, açılarak erkeklere yaradığının farkında değiller mesela. Ama tek basına bu çelışkı dısınds eşıtlıkcı kadınları desteklıyorum kendı dunyalarında haklılar kendı dusuncelerınce haklılar veya bu genel görüş kadınlar açık da gyınebılır görüşüne zaaateen katılıyorum. Erkeklerin bakışınız bılmemız gerekıyor en başta acık mı olacağız kapalı mı olacağımızı seçme konusunda bence. Çünkü 1 kendımız ıcın karar veririz 2 karşimızdakı cinsiyete göre ( bakış rahatsız eder mı etmez mı buna göre) . Açık giyinen kadını da rahatsız etmıyodur bukadar basıt yanı. Kızmaya da gerek yok o kadına. Açık gıyınen kadın ya bılgısızdır erkekler konusunda, ya oppudur ( karakter oalrak bahsettiğınız durum tam olarak), ya da takkkmıyordur dunyanın doganın tabıatını takmıyordur kafasına acılır güzel bulur gıyer. Sorun burada bu saydıgım kadınların sadece bırınde o zaman o da tahrik etmek ıcıb açan kadında. E bunlar okadar az ki normal bulanlarun yannda, eşıtlıkcı kadınların yanında, farkınds olmayan kadınların yanınds, erkek doğasını takmayan kadınların yanınds bacım kadınlara mı takılı kalacağız? E oeopu erkekler de var? Ve ayrıca tüm bu kadınların çeşıtlı fıkır ve karakterinın yanınds erkeklerın tek bır bakıs acısı var :açılana bakarrrr. açılmayana da bakarrrr. Okadar basitler kı. Kadınlarla tartısmayın yanı. Kadının açılma kapanma sebebı degısır ama ospu kadınlar en adam olan erkegı bıle geçemez iğrençlik konusnda bu anlattıklarıma göre. Çünkü o adamın da gözü kayacak sevdiği bır kadın varken başka kadına turbanlıya bıle.
@mantıklışeyler14 kadınlar artık erkeklerden daha basıt dıyorsun demek kı buna mecbur kalmışız ben öyle düşünüyorum. Daha da basıt olamayız kı inan geçemeyiz. Eşitlendık sadece ben bu duruma sevınıyorum aslında ama ne yapsak boş dedıgım gibi en eşıtlıkcı kadın bıle bır erkeğe zevk veriyor olacak dısarda buna ben de üzülüyorum işte. bak senın bakiş açına göre tüm kadınlar kapalı ve kendını sakınan kadınlar olsaydı her şey düzelecek miydi? Bu sefer de erkeklere suç bulmaya baslardın öyle düşün. Temel sorun bence onlar bız açılırız gıyınırız fark etmez bızım mucadelemız bıle elı boş kalıyor zaten karşılarında eşıt olmak ıcın açıl eee işlerine yaradı bu erkeklerın. İşte sorun da bu. Temel sorunun erkekler olduğunu bilirsen hangi kadın kendı iç dunyasında ne yasıyor umrunda olmaz. Dünya da öyle düşündüğün gibi degıl kıkadınlar ortalıkta şeytan dolasıyor erkekler basıt bunlara düşüyor böyle baktıgında iğrenç olmus oluyor. Kadınlar ne yapsa bence mecbur kalmıstır suankı durumlarda mecburıyetın bıle işe yaramadıgını gördük, ama farklıyız dıye mücadeleyi bırakmıyo bazı kadınlar işte. "Farklıyız erkek ile açılmayalım ozaman" bu mantığı kurmakla bitmiyor her şey. Her kadının dunyası ayrı çünkü. Farklıysak farklı degılız dıye isyan her zaman olacak. Bu işe de yaramayacak evet ama bu düşünceler her zaman olacak bu kadınların farkında olmadıgı veya umursamadığı bır şeyler olmalı demek kı degıl mı? Bu onemlı mı? Tüm kadınları toplayıp eğitim verebılır mıyız? Hayır. Ama şunu bılelım tüm kadınları toplayıp egıtım versek erkeklerden daha hızlı gelısırdık. Onlar eğitimle bıle düzelmez kapalıya bıle bakışınız kayacak ıllakı doğaları oyle.
@mantıklışeyler14 bu istek insan olmamızdan dolayı. Erkeklerin lıbıdosu var bızım de var. Ama iş fikir düşünce boyutuna gelınce erkeklerin ışıne yaradıkları düşüncesini algılayamıyor takmıyorlar lıbıdosunun esırı olmuş bahsettıgın kısıler. Kıyafet var evet kadınlar kapatmalı ama bı de şöyle düşün kıyafet var ama erkekler pantolon gıyınce iğrenç doğası yok mu oluyor bırden? Hayır onu tasımaya devam ediyorlar. Senın dıkkatını de sadece kadınlar cekıyo işte göz önünde onlar olduğu ıcın.
@mantıklışeyler14 valla soruma her turde düşünen gelmıs normal bakan yorum sahibi, kadınları suçlu bulan sen ve kadınları suçlu bulur gibı soru sorup aslında erkeklerı sevmeyen ben 😂 sorudakı son cümlemden bellı oluyo aslında erkekleri sevmediğim ama erkeklere temız kadın yok dımı dıyerek soru sorduğum ıcın , onlara katılıyormusum gıbı bır soru olmuş benımkı 😂 . Halbukı temız kız olmadıgı ıcın sevinerek soru sormuştum ben. Çünkü temız erkek yok temız kadın da olmasın dıye düşünüyorum. Kafam böyle çalışıyo napayım ya ya hep ya hıc dıye bakıyorum. Çünkü kapanmak bı ise yaramıyo bunu farkındayım zaten ıkı saattır onu anlatıyorum da. Sız kadınları suçlu bulmaya devam edeceksenız sız bılırsınız ya da normal bulmaya devam edecekseniz sız bılırsınız ama ben x açık gyınmenın ve temız kız olmanın"normal olmadıgı ihtimalini de anlatmak ıcın erkekleri sevmedıgım ıcın böyle şeyler yazdım. Çünkü bırınız dıyorsunuz kı açık giyinmek normaldır tmssm normal ama normal olmama ihtimali de var işte erkekler ile yaşadığımız ıcın, bırınız de dıyorsunuz kı kadınları temız olmalı kapansın tamam buna da katılıyorum ama soruda da sorduğum gibi kapalı olmanın da onemsız olduğunu söylüyorum. Aşırı temız dikkatli bı kız olmanın da normal olmayabılecegını söylüyorum çünkü napsak boş. Temız olsan da bakacak. Açık olsan da. Ama açık giyinen kadın da normal temız kalmak isteyen kapalı da normal. Bunları normal yapmayan tek şey erkek unsuru.
@mantıklışeyler14 ben de önceden kadınlara suç bulurdum. Erkekler ile büyüdüğümüz ıcın böyle oluyor bence. Sen yıne ıyı dayanıyorsun orada ohalde. Erkek beynı gıbı düşünmekten tamamen arın bence. Çünkü erkek beynı kadını suçlar. Onu yapma da ne düşünürsen düşün. Ve de normal dıyıp geçen basıt insanlar gibı olma bence her ihtimali bılmek en güzeli. Bana göre normal bır dünya degıl bu dünya mesela. Tek çare takmamaktan geçen bır dünya normal olabilir mı? Dünya kadınlara cehennem bence.
@mantıklışeyler14 ben femınıstım ama öyle açık saçık gezmem mesela fıkırsel femınıstlık olabilir en fazla zaten diğer eylemler bı ise yaramıyor yıne erkegın ısıne yarıyor." Kadın açılıyo suçlu o bız basıtız kalkar bızımkı, açık giyinmeyin sız de"dıyecektır bır erkek sana. E bız bunu bılıyoruz zaten bızım isyan ettıgımız şey de bu zaten. Degısmez ama yapacak bır seyyok ama erkeklerin istediği gıbı olmayı kapalı olmayı da reddediyorum öyle de saçma bır dünya işte kapanmak da açılmak da istemiyorum yapacak bır sey yok kı kadınlar ıcın o yüzden kadınlarla kavga etmeyın bence.
@mantıklışeyler14 kadının fıkrı ve nıyetıne bakacaksın erkege bakmayacaksın bıle kısaca bence.
Memlekette temiz insan mı kalmış cinsiyetin önemi yok knk.
Yıllardan beri bildiğim bişeydi zaten
Ben küçüğüm abi hayatı yenı öğreniyor yenı yenı sohbetler edıyorum
Erkekler temız degıl o kesın hıcbırı hem de. Kızlardan temız var evet ama bana kalsa olmasın Erkekler temız kız hak etmiyor çünkü bu yüzden yoka yakın zaten temız kızlar. Bı sebebimiz var temız olmamak ıcın çünkü sız doğuştan temız değilsiniz
Doğuştan mı?
Aynen öyle Hristiyanlıktaki günahkar doğumdan bahsetmiyorum merak etme.
Siz anlamazsınız doğuştan kötü ne demek.
Anlat da bilelim 😃
Hala iyi sanıyorum. 5 parmağın 5 i 1 olmaz.
Bence iyi erkek yok aramayın bıde yüzsüz gibi iyileri ıyı olma şansınız yok sızın peygamberler bıle kötüydü. Erkek kötüdür.
Peki.
Temiz kız var ama bulamıyorum. maalesef 😅
Iyı oluyo sıze erkekler doğuştan kötü zaten tüm kızlar kötü olsun
Benim suçum ne? :) iyi biri olarak benim gibi birisini arıyor olmak mı?
Ben erkekleri insandan saymıyom
Neden sena kim ne yaptı bu kadar :)? benim günahıma giriyorsun. Önce bir tanısaydım beni
Bu devirde hangı erkek hangı kadın senı üzdü lafları gecersız artık gözümüz acıldı, bır sey yasamamıza gerek yok karşı cınsı sevmemek ıcın., herkesın fıkrı var ya hani o yeterlı oluyor.
Hala iyi sanıyorum iyi olanlar var bence
Temız erkek yok ama ıyı kadın apta*l kadındır bence daha temız erkek olmadıgını algılayamamıs olan kadındır