Hayalimdeki ev içi masmavi duvar kağıtları ile çizilmiş okyanus resimleri ile beni büyüleyen dışı bir dağın tepesi arkası bir kaç ağacın ortasında kalan bir havuz çok büyük olmayan ama içini ferahlatan bir banyo ve güzel bir şömineye sahip olsam huzur beni bulur
Doğanın içinde ama şehir yaşamınada yakın kocaman bahçesi ve içinde keçi köpek kedi tavuk olan ahırı olacak bisürü meyve ağacı ve küçük tarlası olcak iki katlı ve büyük korunaklı olucak evin içiinde hamam havuz tarzı güzel olacak
Bir insan için bence en güzel ev içinde eşiyle yaşadığı evdir, mükemmel mimari ve dekorasyon teknikleri gelişiyor ama insan sevdiği insanla özgürce ve huzurla yaşayabildiği bir ev varsa nasıl olduğunun belirleyici tarafı olmaz..
Aynen benimde. Gerçi benim hayalden öteye geçmiş durumda. Çalışmalara başladım. Sit alanı ilan edildiği için çivi bile cakilmasini müsade edilmiyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
Tatil köyünde Bahçeli hatta çatı katı da olsa süper olur denizi gören bir ev.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şehirden uzak çarşıya merkeze rahat gidilebilen istenildiğinde müstakil bahçeli bi ev en büyük hayalim bu bahçeme sebzeler ekeyim hayvanlarım olsun bahçesinde huzur bulayım oğlumla birlikte