Allah’ım şöyle hem güzel olmayan hem sıradan hem her yerini açan kadınlar şanslıyken ben neden şanssızım?

24 yaşıma gireceğim üni bu ay bitiyor aile evine gitmemem lazım napacağım o kadar güzel yüzüm fiziğim var ama kapalıyım diye zengin yakışıklı bakmıyor. Çok güzel olmasam bilr 24 yaşına kadar en azından beni aile evine düşürmeyecek kadar bana sahip çıkacak bi sevgilim olması gerekirdi bi tane bile zengin yakışıklı denk gelmedi ya bi tane bile düzgün adam denk gelmedi şu kaıdna bakın Allahtan korkmadan m*m*sini herkese açıyor üstelik hayatında erkeklerin en iyisi varken daha başkalarına gösterme ihtiyacı duyacak kadra günahkar ama Allah ona 2 senedir sadık zengin yakışıklı sevgili veriyor
Allah’ım şöyle hem güzel olmayan hem sıradan hem her yerini açan kadınlar şanslıyken ben neden şanssızım?
Güncellemeler
+1 yıl
Aile evime gidersem eskisi gibi her gün küfür hakaret ederler ve babamı Kyk yurdundan arayıp kızın yurtta herkesle kavgalı sağda solda cnsl şeyler anlatıyo diye iftira attıkları için babam da beni döver korkuyorum Allahım bu sefer bari bi kapı aç bana lütfen